barış kaptan
Üye
beni geçebileceğini sanmıyorumhem kas fakiri hem göbekli
![]()

beni geçebileceğini sanmıyorumhem kas fakiri hem göbekli
![]()
Teşekkür ederim dikkate alicam
Hoşgeldin heyeteaaa başlığa bak ihtiyar heyeti gibi![]()
Bensiz olmaz. 36 yaşındayım. hayatımda 1,5-2 senedir spor var. daha öncesinden gençliğimde top bile oynamadım. evde çalışıyorum. 135 kg dan 90 lara indim. hastalık ve özel sorunlardan dolayı 1,5-2 aydır tam olarak sporumu yapamıyordum. haliyle bütün psikoloji bozuluyor. geçen haftadan itibaren tekrar başladım. full body ve upper lower melezi garip bir program uyguluyorum. her bölgeyi haftada 2 defa vuruyorum. belki kollara özel bir ek yapabilirim.
aaa başlığa bak ihtiyar heyeti gibi![]()
Bensiz olmaz. 36 yaşındayım. hayatımda 1,5-2 senedir spor var. daha öncesinden gençliğimde top bile oynamadım. evde çalışıyorum. 135 kg dan 90 lara indim. hastalık ve özel sorunlardan dolayı 1,5-2 aydır tam olarak sporumu yapamıyordum. haliyle bütün psikoloji bozuluyor. geçen haftadan itibaren tekrar başladım. full body ve upper lower melezi garip bir program uyguluyorum. her bölgeyi haftada 2 defa vuruyorum. belki kollara özel bir ek yapabilirim.
Wayyyy benim kardeşim gelmişstandart kış hastalıkları. ama bu sefer sağlam salladı. Bende bu arada herkese hoşbuldum diyorum.
Bu sana gelsin o zaman![]()
![]()
![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Estağfrullah,dediğim gibi göbek kısmı kadraja sığmıyor,o yüzden yok