StormBlast
Üye
Üstadım çoluğunun cocuğunun rızkını 2-3 hoca bozuntusunu dinleyip de sokağa atayim sakın deme. Bekci ve Created By Loss' da çok çok güzel belirtmişler , bu saydığın ürünler arasında kreatin ve bcaa iş yapar ancak gerek var mı dersen kesinlikle ama kesinlikle yok.Hele ki kreatin çok çok entresan bir maddedir; kimi vücutlarda çok etkili sonuç gösterirken bazısının yüzünde su tutar bazısında hiçbir etki göstermez ve 3-5 kilo fazla basacağim azicik da ölçü alacağim diye bulaşılması son derece gereksiz bir üründür.Bize getirisi minimum seviyede olacak şeyler için parayı sokağa atmayı geçtim sağlımızı bozmamaliyiz. Glutaminmiş whey proteinmiş kazeinmiş kreatinmiş performans artırıcı ürünlermiş bunların hepsi bu işi amatör bile sayılmayacak bir seviyede yapan bizler için gereksiz şeylerdir.Bu saydığım ürünlere vereceğim parayla ben organik tavuk organik yumurta gibi ürünlere yönelmeyi tercih ediyorum ve çevremdeki insanlara da bunu öneriyorum.150-200 gram protein alacağıma 90 -100 gram alıyorum ama ne yediğimi biliyorum en azından.Ara öğünler hariç adam akıllı kompleks karbonhidratlı(makarna - bulgur - pirinç) ve proteinli temiz 4 öğün yiyen birisinin gelişememesi için de bir sebep göremiyorumIsrarla kullanmam gerektiğini söylüyor etrafımdaki hocalar. Hani ürünü onlardan alsam dicemki reklam yapıyor. Ürünleride hep internetten alirim.
Bitince almıyorum o zaman.
Son düzenleme: