barış kaptan
Üye
Yok artık ☺Abi 50 kg da tamamdır[emoji1]
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İdeal kilo 63 olmaliymis öyle çıkıyo hesaplarda ozaman gidecek heralde
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok artık ☺Abi 50 kg da tamamdır[emoji1]
Hehehehe yok artikHocam o aletin adi neydi, koselerde 1 tl ye olelcenlerden degil dimi
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dertlenmeye gerek yok abim, neyse hadi herkese hayirli aksamlar ben derse geceyim...Şakası bi yana imrenmemek elde değil. Masallah .72 kilo ve yüzde 9 oran ben 68 kilo ve yüzde 15 oran nasıl yapcaz bu işi bilemedim dertliyim çok
Ne dersi bu gece gece aklımda deli sorular .beni ancak alper anlar ☺Hehehehe yok artik))))
Dertlenmeye gerek yok abim, neyse hadi herkese hayirli aksamlar ben derse geceyim...
Yemezler ☺☺barış abi sana yağ yakışıyor![]()
Sor bariscim sorki derman bulasin, ama cok deli olmasinNe dersi bu gece gece aklımda deli sorular .beni ancak alper anlar ☺
Sormama gerek yok.anladigini bilmem yeterli alpercim☺Sor bariscim sorki derman bulasin, ama cok deli olmasin
Bodycinin hasisinSormama gerek yok.anladigini bilmem yeterli alpercim☺
adamın dibi barış abiBodycinin hasisin
Cok ayip [emoji1] abi benim derslerim bazi gunler gece 12de bitiyor...Ne dersi bu gece gece aklımda deli sorular .beni ancak alper anlar ☺
Bende ders vermek istiyorum ☺☺☺Cok ayip [emoji1] abi benim derslerim bazi gunler gece 12de bitiyor...
Ver abi zaten onene gelen yapiyo sen cogundan daha cok sey biliyorsundur [emoji1] [emoji1]Bende ders vermek istiyorum ☺☺☺
Sorma o da ayrı bi sorun zaten alakası olmayan Prof kesiliyorVer abi zaten onene gelen yapiyo sen cogundan daha cok sey biliyorsundur [emoji1] [emoji1]
Pt olmanin icine ettiler tr'de hala bu meslegi birinin basinda durup ona antrenman yaptirmak oldugu zannediliyor ve ne yazik ki insanimizda bunu yiyor. Cidden icine ettiler.Sorma o da ayrı bi sorun zaten alakası olmayan Prof kesiliyor
Antreman yaptırmak basit önemli olan teorisi sadece bu sektörde değil çoğu sektörde bu böyle .Pt olmanin icine ettiler tr'de hala bu meslegi birinin basinda durup ona antrenman yaptirmak oldugu zannediliyor ve ne yazik ki insanimizda bunu yiyor. Cidden icine ettiler.
yaşlı atO ne derse doğrudur abi, bu yaştan sonra at da olduk
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Ben tozu banyo öncesi üstüme sürüp 15 dk bekliyorum sonra yikaniyorum mis gibi kas yapio☺