barış kaptan
Üye
Hangi hareketler var programda ve kaçar setGünaydın arkadaş lar bacak antremani biter bitmiş durumdayım
![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi hareketler var programda ve kaçar setGünaydın arkadaş lar bacak antremani biter bitmiş durumdayım
![]()
Hafta 2 gün bacak çalışıyorum barışHangi hareketler var programda ve kaçar set
Sağlam çalışıyorsun belli benimde bugün bacak var gidicem simdiHafta 2 gün bacak çalışıyorum barış
1 nci gün
Leg exention 4x15
Sguat 15-12-12-10-10
Leg curl 4x12
Leg press 4x15
Leg deadlift 3x12
Lunge 4 set
Calves raise 4x50
2 nci gün
Leg exention 4x20
Sguat 4x20
Leg curl 4x20
Leg press 4x20
Calves raise 4x50
Kolay gelsinSağlam çalışıyorsun belli benimde bugün bacak var gidicem simdi
Calf fst 7 calistim pazartesi gunu, hala yuruyemiyorum, 200 yapsam cikamazdim heralde salondanHafta 2 gün bacak çalışıyorum barış
1 nci gün
Leg exention 4x15
Sguat 15-12-12-10-10
Leg curl 4x12
Leg press 4x15
Leg deadlift 3x12
Lunge 4 set
Calves raise 4x50
2 nci gün
Leg exention 4x20
Sguat 4x20
Leg curl 4x20
Leg press 4x20
Calves raise 4x50
Nefret ediyorum bacak antrenmanindan [emoji1]Bacak antrenman i diğer günlere göre kısa sürmesine rağmen daha yorucu oluyor sonrasında aksma yerimden kalkasim gelmiyor
en sevdiğim bacak idmanı benim.birde peşine deadlift yaptımı tukeniyorum tişörtü terden üstümden arkadaş çekiveriyor.Nefret ediyorum bacak antrenmanindan [emoji1]
Squat korkutuyo beni o son sakatliktan sonra, leg press yapiyorum artiken sevdiğim bacak idmanı benim.birde peşine deadlift yaptımı tukeniyorum tişörtü terden üstümden arkadaş çekiveriyor.
bacak ağrısından helaya oturamıyorum[DOUBLEPOST=1462392123][/DOUBLEPOST]squatta rekor tazeledim son 5. sette yardımsız 110 kiloyu 2 kere yapabildim ama düşecem zannettim bacaklarım titredi
onuda ben sevmiyorum abi ya.ama bu akşam arkadaş squattan sonra hafif kiloda pompalayalım dedi.leg pressde değişik birşey yaptık iyi oldu.Squat korkutuyo beni o son sakatliktan sonra, leg press yapiyorum artik![]()
2 ay squat, leg curl, leg extension, leg abduction, calf raise yaptim. Squat'i cikardim leg press ekledim, 2 ay yaparim sonra donerim yine squat'a [emoji106]onuda ben sevmiyorum abi ya.ama bu akşam arkadaş squattan sonra hafif kiloda pompalayalım dedi.leg pressde değişik birşey yaptık iyi oldu.
100kilo ile tukenene kadar yapıyon 10sn bekliyon tekrar tukenene kadar sonra 10 sn daha bekle tukenene kadar toplam 4 set yaptık çok iyi oluyor.tavsiye ederim abi.
maşallah atilla. fiziki haritalar vardır dağlar ovalar göller belli olur onlar gibi olmuş sırtınOmuz antremani ni bu haftalik bitirdik bugün siz ne çalışıyorsunuz arkadaşlar
![]()
güle güle kullan.Sonunda aldim whey +bcaa
Basladik kullanmaya hayirlisi
Bide ne çalışıyorsunuz diye soruyorsun seni resimlere bakınca hiç birşey calismiyor gibi hissediyorumOmuz antremani ni bu haftalik bitirdik bugün siz ne çalışıyorsunuz arkadaşlar
![]()
Motivasyon kaybetmek yok Barış devamBide ne çalışıyorsunuz diye soruyorsun seni resimlere bakınca hiç birşey calismiyor gibi hissediyorum