30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Fena Nasır var bende de eldiven yada Ped kullanmıyorum ama.alicam sanırım olmicak böyle. Bileği sarması etkili mi yani olmasi gerek bişi mi.
Belkide dumbell yada bari sağlam kavrarsak daha az zorlaniriz eldiven bu açıdan faydali olabilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence bileği sarmalı ve dolgulu olması etkili abi rahat tutuş sağlıyor insan daha guvende hissediyor kendini.[DOUBLEPOST=1462053594][/DOUBLEPOST]
Abi o dolgular tam nasir yerlerine denk gelmiyo, ozellikle cekis hareketlerinde inanilmaz canim aciyo. Mesela deadlift'i nasir acisindan tamamlayamiyorum. Dandik markalarin eldivenleri tam parmaklarin basladigi yere kadar dolgulu oluyor ama nike ve adidasta orayi koruyan bi eldiven goremedim henuz. Padler o yuzden cok cazip geliyo bana, heryeri tamamen kapatiyo bilekler haric
Abi eldivensiz nasil yaptin bugune kadar hayret ettim sana, ya benim elim cok narin ya da sende ramboluk var :)
ben eldivene çok alıştım bir kere evde unuttumda bağımlılık yaptı galiba kavrama kabiliyetim bile düştü gibi geldi bana.

Bu arada unuttum yazmayi eldiven derdine dustuk, bugun gogus gunuydu incline press ile basladim incline fly ve flat press yaptiktan sonra fst 7 cable cross yaptim, 7x12 20 saniye dinlenerek. Gogus antrenmani agrisini hep 24 saat sonra hissederdim, bugun antrenmandan 1 saat sonra basladi agrilar.
Bu fst 7 bi harika dostum [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada unuttum yazmayi eldiven derdine dustuk, bugun gogus gunuydu incline press ile basladim incline fly ve flat press yaptiktan sonra fst 7 cable cross yaptim, 7x12 20 saniye dinlenerek. Gogus antrenmani agrisini hep 24 saat sonra hissederdim, bugun antrenmandan 1 saat sonra basladi agrilar.
Bu fst 7 bi harika dostum [emoji1]

ptesi akşamı yapacam inşallah :)
bunu yaparken ağırlığı 7 set çıkaracan şekilde düşürüyon dimi abi.birde idmanın son hareketi yapacaz değil mi?yada hangi harekette yapmamız gerekiyor.misal bench pressde yapılırmı temel hareket oldugu için?

ptesi akşamı yapacam inşallah :)
bunu yaparken ağırlığı 7 set çıkaracan şekilde düşürüyon dimi abi.birde idmanın son hareketi yapacaz değil mi?yada hangi harekette yapmamız gerekiyor.misal bench pressde yapılırmı temel hareket oldugu için?
Yok abi bench press olmaz heralde, her kas grubunun son hareketinde goguste fly, sirtta straight arm pulldown yada seated cable row, omuzda yan ve arka deltoid, biceps overhead cable curl, triceps pushdown, hack squat yada leg curl yapiyorum ben. Inanilmaz faydasini gordum, plato donemine girmemistim ama acayip degisiklik oldu benim icin. Cuma gunu sirt gunuydu sag sol kanatlar inanilmaz agriyor hala.
Agirlik arttirmiyorum hic, basladigim agirlikta bitiriyorum

Eldiven bunu aliyorum cok iyi gorunuyor destek yerleri
http://www.hepsiburada.com/voit-1079-agirlik-eldiveni-pm-sporvoit1079

Yazdikca yaziyorum, yeni program yaptim goruslerinizi alayim.

Pztesi kol+abs
Carsamba omuz+abs
Cuma sirt+abs+1 hareket biceps
Ctesi gogus+abs+1 hareket triceps
Pztesi bacak+abs
Carsamba kol+abs
Cuma omuz+abs
Devam ediyor boyle ama 2 omuz antrenmani arasi 9 gun oluyor mesela, cok mu bu sure ?

Yazdikca yaziyorum, yeni program yaptim goruslerinizi alayim.

Pztesi kol+abs
Carsamba omuz+abs
Cuma sirt+abs+1 hareket biceps
Ctesi gogus+abs+1 hareket triceps
Pztesi bacak+abs
Carsamba kol+abs
Cuma omuz+abs
Devam ediyor boyle ama 2 omuz antrenmani arasi 9 gun oluyor mesela, cok mu bu sure ?

idman gunlerimiz aynı ama ben hiç karın çalışmıyom :):):)
sende hafta 7 gunden değil 8 gunden oluşmuş oluyor gibi geldi.omuz zaten bacak dışında tüm idmanlarda çalışıyor.göğüsde ön omuz sırtta arka omuz özellikle.
benim idmanda şu şekilde.
ptesi göğüs önkol 1 hareket arka kol
çarş bacak
cuma omuz arka kol 1 hareket önkol
ctesi sırt
bacakla sırt ayırdım ben randıman düşüyor.

sende hafta 7 gunden değil 8 gunden oluşmuş oluyor gibi geldi.omuz zaten bacak dışında tüm idmanlarda çalışıyor.göğüsde ön omuz sırtta arka omuz özellikle.
çarş bacak
ctesi sırt
Ben 2 bolge ayni gun yapamiyorum abs yuzunden 2 saati buluyo antrenman. Boyle tek bolge + abs iyi oluyo :)

Abi o dolgular tam nasir yerlerine denk gelmiyo, ozellikle cekis hareketlerinde inanilmaz canim aciyo. Mesela deadlift'i nasir acisindan tamamlayamiyorum. Dandik markalarin eldivenleri tam parmaklarin basladigi yere kadar dolgulu oluyor ama nike ve adidasta orayi koruyan bi eldiven goremedim henuz. Padler o yuzden cok cazip geliyo bana, heryeri tamamen kapatiyo bilekler haric

Abi eldivensiz nasil yaptin bugune kadar hayret ettim sana, ya benim elim cok narin ya da sende ramboluk var :)
Ben bulasiklari da eldivensiz yikarim okadar delikanliyim yani ☺☺☺☺

çarş bacak
ctesi sırt
Ben p.tesi göğüs ve tum kol çarşamba a bacak ve omuz 4 hareket olarak cuma sırt ve omuz omuza fazla yüklendim hoşuma gidiyor kalpli omuz :)

Omuz işini biraz abartiyormuyum sizce
Çarşamba günü bacak sonrası barbell shoulder press 4x10 hemen arkasından ağırlık tekerleğini one doğru indirip kaldırarak ismini bilmiyorum bir hareket olarak 4x12 oda süper set arkasından oturarak dumbell shoulder press 20 kg ile 4x12 hemen arkasından one doğru egilerek oturduğum yerde lateral raise arka omuz için 4x12 yine 6 kg ile süper set sonra son olarak yan yatarak lateral raise 6 kg ile 4x15 her iki omuz için
Cuma günü de sırt sonrası yine süper set yapmadan barbell shoulder press arkaya kulak hizzasina 4x10 sonra one yine 4x10 sonra dumbell shoulder press 18 kg ile 4x12 sonra one egilerek lateral raise 6 kg ile 4x12 sonra yine yana yatarak lateral raise 6kg ile 4x15 sonra tekerlek ile öne kaldiris 4x12 10 kg ile başlayıp 15 e çıkıyorum sonra Upright row ceneye çekiş z bar ile sonra bitiyor ☺
Fazla mi yukleniyorum

Omuz işini biraz abartiyormuyum sizce
Çarşamba günü bacak sonrası barbell shoulder press 4x10 hemen arkasından ağırlık tekerleğini one doğru indirip kaldırarak ismini bilmiyorum bir hareket olarak 4x12 oda süper set arkasından oturarak dumbell shoulder press 20 kg ile 4x12 hemen arkasından one doğru egilerek oturduğum yerde lateral raise arka omuz için 4x12 yine 6 kg ile süper set sonra son olarak yan yatarak lateral raise 6 kg ile 4x15 her iki omuz için
Cuma günü de sırt sonrası yine süper set yapmadan barbell shoulder press arkaya kulak hizzasina 4x10 sonra one yine 4x10 sonra dumbell shoulder press 18 kg ile 4x12 sonra one egilerek lateral raise 6 kg ile 4x12 sonra yine yana yatarak lateral raise 6kg ile 4x15 sonra tekerlek ile öne kaldiris 4x12 10 kg ile başlayıp 15 e çıkıyorum sonra Upright row ceneye çekiş z bar ile sonra bitiyor ☺
Fazla mi yukleniyorum

Bu yasda yuklenmicen ne zaman yukleneceksin :) aynen devam

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah ☺nbr iyisidir umarım
Ya fazla çalışarak kaslari yormayayim diye dedim kas yapalım derken göz cikarmayalim diye

Yok abi ya, kanimca biz ne kadar zorlarsak zorlayalim kaslari gelisemiyecek kadar zorlamiyoruzdur, diye dusunuyorum, iyiyim cok sukur, son formunu atda bakalim ne kadar zorluyorsun

Yok abi ya, kanimca biz ne kadar zorlarsak zorlayalim kaslari gelisemiyecek kadar zorlamiyoruzdur, diye dusunuyorum, iyiyim cok sukur, son formunu atda bakalim ne kadar zorluyorsun

Yok daha resimlik değişiklik yok ☺omuzlara yüklendim
Yavaş oluyor çok yağ yakmak kolay da kas yapmak çok zor valla heleki bizim yaşlarda
Çok zorlama olayı bemce kaldıramayacak hale geliyorsam kaç kg olduğu önemli değil bem 20 kg da bu hale gelirim sen 30 kg da bemce hakkını vererek çalışıyoruz demek gibime geliyor

Yok daha resimlik değişiklik yok ☺omuzlara yüklendim
Yavaş oluyor çok yağ yakmak kolay da kas yapmak çok zor valla heleki bizim yaşlarda
Çok zorlama olayı bemce kaldıramayacak hale geliyorsam kaç kg olduğu önemli değil bem 20 kg da bu hale gelirim sen 30 kg da bemce hakkını vererek çalışıyoruz demek gibime geliyor

Aynen ole, hakkini veriyorsan yuklenmeye devam :)

Merhaba arkadaşlar bugün markette alışveriş yaparken bu ürüne rastgeldim. Ne kadar doğru bilmiyorum köy yumurtasi yazıyordu :) 15 tanesi 6 7 lira civarı .
175a6fe212bd770439e3286c65c132f5.jpg

Back
Yukarı