30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Çok tekrar derken?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aklımdan geçen 4*15-20 abi.ancak o kadar olur gibime geliyor çünkü iftarı hafif yapacam 1 saat sonra idmana gidecem.idman sonrası sağlam yemek yiyece.sahur sağlam olacakbir nevi intermitting fasting olayı yani.niyetimn böyle abi ama başarılı olurmuyum bilmiyoruım istikrar olurmu bilmem.

Zaten oruçlu idman yapmak bence zor hem susuz hem aç en iyisi iftar sonrası benim iftar sonrası gitme şansım yok ya gunduz gidicem ya ya gitmicem zaten oruç tutma işi de belli degik

Zaten oruçlu idman yapmak bence zor hem susuz hem aç en iyisi iftar sonrası benim iftar sonrası gitme şansım yok ya gunduz gidicem ya ya gitmicem zaten oruç tutma işi de belli degik

bende ancak iftar sonrası gidebilirim abi gun içi gidemem öyle bir şansım yok.ama pazar gunu boşum aç karna bir gitmek o duyguyu yaşamak istiyorum :):):)

https://m.supplementler.com/urun/harbinger-bioform-eldiven-gri-5863

Bu eldiven e niyetlendim :) nasıl sizce

çok para abi 149tl bence :) 50tlye voit alır 100 tlyede bcaa alırdım ben olsam.[DOUBLEPOST=1462481387][/DOUBLEPOST]
Optimum whey artık gelmicek mis turkiye ye diye duydum

neden acaba ? nerden duydun birde abi sen onu

çok para abi 149tl bence :) 50tlye voit alır 100 tlyede bcaa alırdım ben olsam.[DOUBLEPOST=1462481387][/DOUBLEPOST]
neden acaba ? nerden duydun birde abi sen onu
Nerden duyduğunu unuttum :) okumuş da olabilirim bcaa ve whey 3 antremanlik kaldı sonra 1 buçuk ay ara vereyim diyorum gerçi bcaa ara vermek mantıklı mı çünkü uzun kullanımda etkisi oluyor diyorlar ama devamli kullanmak istemiyorum

Nerden duyduğunu unuttum :) okumuş da olabilirim bcaa ve whey 3 antremanlik kaldı sonra 1 buçuk ay ara vereyim diyorum gerçi bcaa ara vermek mantıklı mı çünkü uzun kullanımda etkisi oluyor diyorlar ama devamli kullanmak istemiyorum

ben çok ara vermiyom bir zararını görmedim daha abi ama karar senin arada verilebilir.
Pazartesi gunu fst 7 calf calismistim, cuma oldu hala odun gibiler, yuruyemiyorum agridan :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
süper.besle kasları abi :)

[QUOTE[DOUBLEPOST=1462481387][/DOUBLEPOST]
neden acaba ? nerden duydun birde abi sen onu[/QUOTE]

Bende gelmeyecek diye biliyorum . Burda bir esnaf abim den duymuştum

Back
Yukarı