actual1985
Üye
Beyler koldan kac hareket giriyorsunuz hangi hareketleri giriyorsunuz on ve arka kol
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler koldan kac hareket giriyorsunuz hangi hareketleri giriyorsunuz on ve arka kol
Benim kol günlerim göğüs ile beraber göğüs bittikten sonra on kol için barbell curl, dumbell curl ve scott Curl yapıyorum 4x12 olarak sonra arka kol için extension Barbell sehpada yatarak , push down , close grip barbell birde halatla bişeyler yapıyorum push down makinesinde ismini unuttum şimdi toplam 7 hareket gibi bişi oluyor kollar içinBeyler koldan kac hareket giriyorsunuz hangi hareketleri giriyorsunuz on ve arka kol
Nasıl verim aliyormusun bu kol antremanindan3 hareket super set yapiyorum.
Barbell curl + dips
Pushdown + close grip Acable curl
Incline hammer curl + skull crusher
Nasıl verim aliyormusun bu kol antremanindan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben genelde bir hafta birini bir hafta birini yapıyorum abi.Ben burbell curl i z barda 2 dar 2 set genis tutarak yapıyorum sizler hepnayni formda mi yapiyorsunuz
Scott crul pazu ant olmassa olmazlardandir. Genelde bütün hocalar programa ekliyor . Pazu yu uzatan ve genişleten bi hareket . Z bar ile verim alamıyor san tek dambel veyada makinada yapabilirsinYada scott Curl yerine close grip cable curl mu yapsam daha etkili gibi
Yani barbell curl dumbell curl ve close grip cable curl
Z bar ile yapıyorum yine 2 set dar tutuş 2 set genis tutuş 25 kg civarı ile düz bar benim bileklerimi çok agritiyor bikere öyle yapmıştım başlarda zor geçti vallaScott crul pazu ant olmassa olmazlardandir. Genelde bütün hocalar programa ekliyor . Pazu yu uzatan ve genişleten bi hareket . Z bar ile verim alamıyor san tek dambel veyada makinada yapabilirsin
Tek dumbell daha mantikli gibiScott crul pazu ant olmassa olmazlardandir. Genelde bütün hocalar programa ekliyor . Pazu yu uzatan ve genişleten bi hareket . Z bar ile verim alamıyor san tek dambel veyada makinada yapabilirsin
Z bar dar tutusta benim de bas parmakla bilegin bitistigi yerde agri olmaya basladi son zamanlardaBen burbell curl i z barda 2 dar 2 set genis tutarak yapıyorum sizler hepnayni formda mi yapiyorsunuz
Düz bar mahvetmisti beni neyse artık ağrımioZ bar dar tutusta benim de bas parmakla bilegin bitistigi yerde agri olmaya basladi son zamanlarda
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
z bar tutuş şekli yaratılış olarak yormaz abi çünkü rahat pozisyondur.duz barla yorar.zaten avuç içleri yukarı bakacak şekilde ellerini açarsan kolda biryerlerin gerildiğini hissedersin.z bar şekli ile ellerini açarsan hiç ağrı olmaz.ama zamanla yapa yapa düz barla oradaki kaslar alışır ve guçlenir sonra ağrıda yapmaz.Düz bar mahvetmisti beni neyse artık ağrımio
ben spora başladıkdan 1 ay sonra protein tozu ve bcaa kullanmaya başladım faydasınıda gördüm.burada kilit nokta senin beslenme duzeninin oturtman.onu hallettim dersen alınabilir bence.bu arada kreatin başlamadımdı çünkü su tuketimim sıkıntılıydı şimdi gunluk 4lt su içmeye başlayınca onuda aldım.kreatinin faydası zaten bilimsel olarakda kanıtlanmış birşey.kreatin en ucuz supplementtir.bence önem sırası şu şekildeArkadaşlar takviye alma konusunda iyice kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum.
v.g. başlayalı 3 ay oldu, gelişimde gösterdim, supplement kullanmak istiyorum,
protein tozu kesin alacağım fakat
BCAA ve kreatin konusunda kararsız kaldım,
kreatini 1 yıl dolmadan kullanmayın gereksiz diyenler var
BCAA cok yeni başlayanlar için çok gerekli değil diyen var ama neye göre yeni başlayan,
gerek yoksa boşa parada vermek istemiyorum
tecrübeli arkdaşlardan bilgi almak isterim?
Ali kardeşim o takviyeleri kullanmak senin beslenmen ile alakali . Eğer haftalik yeteri kadar kırmızı et yiyorsan kretain gereksiz . Bcaa kullan derim . Maddi durum ile alakali birde . Biliyorsun çok masraflı bu takviyeler .Arkadaşlar takviye alma konusunda iyice kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum.
v.g. başlayalı 3 ay oldu, gelişimde gösterdim, supplement kullanmak istiyorum,
protein tozu kesin alacağım fakat
BCAA ve kreatin konusunda kararsız kaldım,
kreatini 1 yıl dolmadan kullanmayın gereksiz diyenler var
BCAA cok yeni başlayanlar için çok gerekli değil diyen var ama neye göre yeni başlayan,
gerek yoksa boşa parada vermek istemiyorum
tecrübeli arkdaşlardan bilgi almak isterim?