ben full body ye devam, ağrı yok sızı yok ohh ohh çatlayın patlayın siz

[DOUBLEPOST=1461349446][/DOUBLEPOST]ben supplementlere para verme taraftarı değilim ama belki ramazanda düşünebilirim oda antrenman halsizliğimi alsın diye (varmı bunu sağlayacak olan)

birde tabiiki 7 saate 2400 kalori sığdıracak olmanın zorluğu casein, bcaa belki glutamin, mali senin nutrend nasıl onda glutaminde vardı demi?
abi ultimate prostar var bende muzlu.memnunum şahsen tad karışma olarak falan.protein tozlarının hepsinde glutamin ve bcaa var abi oranlarıda yakın zaten pek farklareı yok birbirinden bence oranlar adına yani.
ramazan için düşünürsen bence musclemeds decanate olabilir 5gr bcaa 5gr glutamin var içinde bence gayet guzel işini görür.kullandım memnunda kalmıştım.yanına birde protein tozu aldımı tamamdır.hatta whey değilde casein alınabilir bence.ramazan ayında ben şahsen şöyle yapıcam.
iftar yapacam hafif olacak.idmanda sıkıştırmasın.
gece 12de 2.öğün en sağlam öğünüm olacak.bol etli

gece 3 de sahur

bunda tokluk hissi uzun olması adına süt ve süt ürünleri yumurta falan bolbol.
zaten gun içi açlık çok olacagı için malum 17 saat aç kalınacak

kaslar beslenemediği için sakatlanmaya elverişli hale gelecek çok ağır girmeye gelmez .o yüzden ben ramazan ayını hafif yağ yakımı ile geçirmeye çalışacam abi.
naçizane benim yapacagım bunlar ama ustaların yorumlarını takip etmekde fayda var.[DOUBLEPOST=1461354178][/DOUBLEPOST]
Şakası bi yana sacma bur muhabbet olacak ama
Gölcük depreminde askerdim ben Gölcük'te depremden sonra psikolojik heralde nasıl etkilendiysem 9 gün çıkamadım rekor sağlam yani
Sezaryan ile aldılar 9 gün sonra ☺☺☺☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun abi relax takıl abi fazla takıntılar insanı saplantılara sürükler.
bu satten sonra seni top atsalar yıkılmazsın kasların var

[DOUBLEPOST=1461354294][/DOUBLEPOST]
Yaw enteresan dir harbiden yiyorum baya ama yok kilo alamıyorum hep 72 yim ama görünüş değişiyor nasıl bişi anlamadım toplam yağ yüzdesi de aynı gibi çözemedim bu işi bilader
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi o zaman sen zor olanı yapıyon

yağ yakıp yerine kas yapıyon giren çıkan eşit oluyor terazidede

[DOUBLEPOST=1461354668][/DOUBLEPOST]ya abiler o kadar mesaj atılmış ama bana onlarla ilgili bildirim gelmemiş ben sayfayı rastgele açınca gördüm

biryerde bir yanlışmı var acaba