30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

ben full body ye devam, ağrı yok sızı yok ohh ohh çatlayın patlayın siz :D[DOUBLEPOST=1461349446][/DOUBLEPOST]ben supplementlere para verme taraftarı değilim ama belki ramazanda düşünebilirim oda antrenman halsizliğimi alsın diye (varmı bunu sağlayacak olan) :) birde tabiiki 7 saate 2400 kalori sığdıracak olmanın zorluğu casein, bcaa belki glutamin, mali senin nutrend nasıl onda glutaminde vardı demi?
abi ultimate prostar var bende muzlu.memnunum şahsen tad karışma olarak falan.protein tozlarının hepsinde glutamin ve bcaa var abi oranlarıda yakın zaten pek farklareı yok birbirinden bence oranlar adına yani.
ramazan için düşünürsen bence musclemeds decanate olabilir 5gr bcaa 5gr glutamin var içinde bence gayet guzel işini görür.kullandım memnunda kalmıştım.yanına birde protein tozu aldımı tamamdır.hatta whey değilde casein alınabilir bence.ramazan ayında ben şahsen şöyle yapıcam.
iftar yapacam hafif olacak.idmanda sıkıştırmasın.
gece 12de 2.öğün en sağlam öğünüm olacak.bol etli :)
gece 3 de sahur :) bunda tokluk hissi uzun olması adına süt ve süt ürünleri yumurta falan bolbol.
zaten gun içi açlık çok olacagı için malum 17 saat aç kalınacak :eek::eek: kaslar beslenemediği için sakatlanmaya elverişli hale gelecek çok ağır girmeye gelmez .o yüzden ben ramazan ayını hafif yağ yakımı ile geçirmeye çalışacam abi.
naçizane benim yapacagım bunlar ama ustaların yorumlarını takip etmekde fayda var.[DOUBLEPOST=1461354178][/DOUBLEPOST]
Şakası bi yana sacma bur muhabbet olacak ama
Gölcük depreminde askerdim ben Gölcük'te depremden sonra psikolojik heralde nasıl etkilendiysem 9 gün çıkamadım rekor sağlam yani
Sezaryan ile aldılar 9 gün sonra ☺☺☺☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun abi relax takıl abi fazla takıntılar insanı saplantılara sürükler.
bu satten sonra seni top atsalar yıkılmazsın kasların var :):)[DOUBLEPOST=1461354294][/DOUBLEPOST]
Yaw enteresan dir harbiden yiyorum baya ama yok kilo alamıyorum hep 72 yim ama görünüş değişiyor nasıl bişi anlamadım toplam yağ yüzdesi de aynı gibi çözemedim bu işi bilader

abi o zaman sen zor olanı yapıyon :)
yağ yakıp yerine kas yapıyon giren çıkan eşit oluyor terazidede :)[DOUBLEPOST=1461354668][/DOUBLEPOST]ya abiler o kadar mesaj atılmış ama bana onlarla ilgili bildirim gelmemiş ben sayfayı rastgele açınca gördüm :) biryerde bir yanlışmı var acaba

Son düzenleme:
Valla bende migren var sabah kalkar kalkmaz kahvaltı etmezsem gözlerimden başlıyor ağrı onun için günün en önemli öğünü kahvaltı benim için
Hep çok istesem de oruç Tutamıyorum bir keresinde iftara 1 saat kala 2 apranax içmek sureti ile oruç bozdum denicem yine ama halboyleyken birde antreman yapmak çok zor benim için hele ki iftardan sonra salona gitmek falan benim için çok zor birde vardiyalı çalışmam da çabası
Ben ya oruç ya antrenman diyorum kendime göre becerip tutabilirsem ne ala o zaman antreman yapmicam yok tutamazsam zaten aynı devam

Valla bende migren var sabah kalkar kalkmaz kahvaltı etmezsem gözlerimden başlıyor ağrı onun için günün en önemli öğünü kahvaltı benim için
Hep çok istesem de oruç Tutamıyorum bir keresinde iftara 1 saat kala 2 apranax içmek sureti ile oruç bozdum denicem yine ama halboyleyken birde antreman yapmak çok zor benim için hele ki iftardan sonra salona gitmek falan benim için çok zor birde vardiyalı çalışmam da çabası
Ben ya oruç ya antrenman diyorum kendime göre becerip tutabilirsem ne ala o zaman antreman yapmicam yok tutamazsam zaten aynı devam

sağlık öncelikli abi zaten sağlık problemi varsa oruç tutmak mantıksız abi.orucu sağlıklı kişinin tutması lazım.idman yapmasanda en azından vucudu dinlendirmiş olursun 1 ay boyunca.her ne kadar aralarda bir gun dinlensekde vucut yoruluyor spor yaparken.

Geçen hafta yurtdışındaydım. Rejim şekerbyememe vs hepsini fazlasıyla bozdum
2 kg a yakın aldım çoğu simit bölgeden
Şimdi türkiyeye döndüm.
Rejime ve şekersiz hayata yeniden başladım
Herkese selamlar

didim belediyesinde abim çalışıyordu haftada 2 kere voltaren ampul yaparak ancak kesebiliyoduk migren ataklarını. kusuyordu ağrılardan. sonra ne mi oldu. 5 yıl önce emekli oldu belediyeden. özel bir yerde sığır bakıcılığı yapıyor ve 5 yıldır tek bir migren atağı yok. bunu yazın bi yere. MİGRENİ YAPAN ŞEY SEVMEDİĞİMİZ ORTAM VE İŞ DİR. blgi vermek için yazdım forum arkadaşım.

didim belediyesinde abim çalışıyordu haftada 2 kere voltaren ampul yaparak ancak kesebiliyoduk migren ataklarını. kusuyordu ağrılardan. sonra ne mi oldu. 5 yıl önce emekli oldu belediyeden. özel bir yerde sığır bakıcılığı yapıyor ve 5 yıldır tek bir migren atağı yok. bunu yazın bi yere. MİGRENİ YAPAN ŞEY SEVMEDİĞİMİZ ORTAM VE İŞ DİR. blgi vermek için yazdım forum arkadaşım.
Ben boyle seylere inanmazdim, psikoloji vs. Saka bir yana tonla tibbi makale var, hastaliklarin anasi hep stress. Bakin gamsiz tasasiz insanlara ne hastalik ne problem, hep genc gorunuyorlar ve cok uzun yasiyorlar genelde :)

Teşekkürler öncelikle
Yazdıklarının etkisi çok fazla dediğin gibi ben işimi severek yapıyorum onla ilgili sıkıntı yok ama.yaptigim is bilgisayar ve Magnetik elektrik ortamında Magnetik alanlar telsiz etkileri falan ondan yapio muhtemelen evde de bilgisayar

Back
Yukarı