geçmiş olsun hocam.allah başka dert vermesin düzelir allahın izniyle.
ağır girme kelimesi kişiden kişiye değişir. bana ağırdır sana hafiftir,sana hafiftir bana ağırdır.compund hareketler ısınmak çok önemli.yeterli gelmezse iki set bile ısınmak gerekebilir.
servet hocam gerekli cevabı vermiş ama zamanında belinde yaşadığın sorunu bende çok yaşardım 13 kiloluk yeğenimi kucağıma alamazdım.
muscoflex+dikloron sabahlı akşamlı 3 gun yapmadan normale dönemezdim.hap falan fayda etmezdi.inşallah sende hap yeterli olur.
bu arada bacak idmanım çok güzel geçti taki en son deadlift yapana kadar.
back squat
boş bar 24 tekrar ısınma
60 kilo 12 tekrar ısınma
100 kilo 8-6-6-8 tekrar
105 kilo 4 tekrar
110 kilo yardımlı 8 tekrar zorladım ama bacakalr tukendi resmen titremeye başladılar

40 kilo 16 tekrar
leg curl
70 kilo 12-12-12-12
front squat bunu leg pres ve leg extension yerine ekledim bundan sonra hep böyle yapıcam.formu baya oturttum ama üstünde çalışmam lazım yine.bazen dengesiz oluyor tutarken önde barı.
40 kilo 8 tekrar
45 kilo 8 tekrar
50 kilo 8 tekrar
leg press calf
110 kilo 24-24-24 tekrar
lunges
12,5+12,5 kilo ile 30 adım attım ve bitirdim ama bacaklar titriyordu idman sonunda kafamdan dumanlar çıkıyordu

peşine birde deadlift yapam dedim en son 120 yaptım nasıl olsa ısınmış durumdayım diye 120 ile ona başlayacakdımkı ağırlığı yerden keserken ense köküme bıçak saplandı ağırlığı hemen bırakdım devam etmedim.idmandan geleli 3 saat oldu şuan herhangi bir kasılma tutulma ağrı sızı falan hiçbirşey yok.sebebini tam bilemedim kafam karşıya bakıyordu belki ondan olabilir diye düşündük aslangur hocam öyle bir yorum getirdi bakalım diğer idmanda karşıuya değilde 5-6 adım önümüze bakacaz.yada bu konuda bilgisi olan varsa fikir beyan ederse memnun olurum.