30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Gogus etini blender'da cekmis
Sent from my iPhone using Tapatalk
ilk fırsatta deneyecem
Acaba kasaba gitsen alsan tavuk orda çektirsen yaparlar mı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tanıdık kasap yapar abi en azından benim kasap yapar :)
Kasapta yapar aynı şekilde hatta hazır tavuk kıymada var ama tavuğun neresinden yapılıyor onu bilmiyorum [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
aman abi allah muhafaza.kesinlikle alınmaz.

vitamin . com. tr sitesinden alışveriş yapanlar oldumu xtend 90 servislik+universal ghmax 349 tl yazıyor almayı düşünüyorum.son kullanma tarihleri yakında değil sahte ürün falan birşey olurmu kı değilmiki fiyat çok uygun geldi.diğer sitelerle arasında 100tl falan fark var.karar veremedim bu site hakkında bilgisi olan varmı? bu ürünlerin üretim yeri falan menşei fark edermi ki?
bu soruma cevap verecek bir abimiz yokmu?

Bunu bilmiyorum ama zannımca bunların hepsi birbiriyle bağlantılı yada aynı kişi çünkü yapılan kampanyalar gönderilen hediyeler hemen hemen aynı sadece isimler farklı

Ben hiç alışveriş yapmadım mali ordan ne desem boş

kombinlerin fiyatları çok uygun abi insan tereddut ediyor :)
Bunu bilmiyorum ama zannımca bunların hepsi birbiriyle bağlantılı yada aynı kişi çünkü yapılan kampanyalar gönderilen hediyeler hemen hemen aynı sadece isimler farklı

genelde son kullanma tarihi yaklaşanlarda indirim oluyor birde kombinlerde indirim oluyor onun dışında ürünler ağız birliği yapılmış gibi heryerde aynı fiyat aşağı yukarı aynı hediyeler abi.neticede türkiyede supplement pazarı pahalı abi.benimde bu hafta 2 haftalık supplement molam bitiyor.yeni protein tozu alıcam ama hangisini alayım bilemedim :) o sitede indirim olan ürün 90 servislik xtend bcaa ve musclepharm combat isole protein 449tl bunu alırım.yok arkadaş bunlara guven olmaz dersem xpro diye alman malı bir ürün var içerik olarak ve 189tl fiyat olarak çok uygun onu alırım gibime geliyor :) 6 kutu dymatize bitirdim ama 279tlk verip almak istemiyorum bir daha :) yanınada musclemeds decanate bcaa alırım 109tl olmuş şuan fiyatı.bakalım karar veremedim daha abi.

Eşim tutturdu vücut yağ analizi yapan tartı alalım diye 6 haftada 6 kilo verdi diyet ile arada yürüyüş falan da yapio asagidaki ürünü beğendim markası iyi bildiğim kadarı ile omron bizde tansiyon aleti de var o markanın başarılı baya

http://www.ereyon.com.tr/urun/omron...aspx?ref=akakceteklifli&source=mobil&v=1.74.7

Alınca goruslerimi söylerim salondaki alet ile karşılaştırma yapıcam bakalm ne cikacak

Annem kiyma makinesi aldi ama nasip olmadi tavuk cektirmek onlar ankarada biz kastamonuda, birde orada tavuk gogusu pahali, burada derisiz kilosu 7,9. Derili tavuk gogusu kilosu 6,9 sizin oralarda kilosu ne kadar, hatta 2gun once derisiz 5,9di zam geldi

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Annem kiyma makinesi aldi ama nasip olmadi tavuk cektirmek onlar ankarada biz kastamonuda, birde orada tavuk gogusu pahali, burada derisiz kilosu 7,9. Derili tavuk gogusu kilosu 6,9 sizin oralarda kilosu ne kadar, hatta 2gun once derisiz 5,9di zam geldi

Ucuzmuş burda 9 - 9.5 ran başlıyo

Eşim tutturdu vücut yağ analizi yapan tartı alalım diye 6 haftada 6 kilo verdi diyet ile arada yürüyüş falan da yapio asagidaki ürünü beğendim markası iyi bildiğim kadarı ile omron bizde tansiyon aleti de var o markanın başarılı baya

http://www.ereyon.com.tr/urun/omron...aspx?ref=akakceteklifli&source=mobil&v=1.74.7

Alınca goruslerimi söylerim salondaki alet ile karşılaştırma yapıcam bakalm ne cikacak

iyimiş abi inşallah doğru ölçer.

marketten alıyom ben ortalama 10tl derisiz göğüs eti.
Arkadaşlar yağ oranını nasıl ve nerede ölçtürebiliriz

ben en son diyetisyene ölçtürdüm 50tlye vucut analizi diye bir kağıt verdi bana :)

Squat yaparken sirtimin orta yerinden bi kuturdeme oldu, simdi hareketlerim kisitlandi. Spor hayatim bitti sanirim :(

Yarin doktor yoku gorundu bana yine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı