@AliEskişehir
bu sporda beslenme olmadan olmaz bu işin %70 beslenme gerisi dinlenme ve idmandır.beslenmedikten sonra bir işe yaramaz boşu boşuna ağırlıkların hamallığını yaparsın hocam.yiyemem edemem yok.bu şekilde yaparsan başdan kaybedersin.yemek zorundasın beslenmek zorundasın ki kaslar beslensin.hergun bir öğün et kesin yiyeceksin.tavuk,balık,kırmızı et,lor peyniri,yulaf ezmesi,yumurta,süt süt ürünleri bunlar mutfakda sürekli olması gerekli şeyler protein için.yanlarına karbonhidratlar lazım ki idmanlarda enerjin yerinde olsun yoksa enerjin olmaz.kurubakliyat,tam bugday makarna,bulgur vb. sağlıklı yağlar lazım en guzel onlarıda kuruyemişlerle alırsın.şeker diye birşey yok zaten belki arada bir kaçak yaparsan olacak.ama yok ben bu kadar beceremem dersen protein tozu alman icap ederki protein açığını onunla kapatasın.adı üstünde supplementler besin desteğidir eksik olunan yerleri tamamlamak için varlar.tamamen bel bağlanacak şeyler değildir.[DOUBLEPOST=1458646440][/DOUBLEPOST]
Usta süpersin, ödevini yapmayan öğrenci gibi hissettim kendimi, ama cok pis gaza geldim şimdi. hergün 4-5 yumurta, süt, yoğurt, lor peyniri, chia,yulaf, badem ve fındık, patates haşlama bazı günler makarna bazı günler pilav kesin alıyorum, tavuk yemeklerin icinde azda olsa yiyorum ama özellikle tavuk yeme sıkıntım var galiba