30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

@AliEskişehir
bu sporda beslenme olmadan olmaz bu işin %70 beslenme gerisi dinlenme ve idmandır.beslenmedikten sonra bir işe yaramaz boşu boşuna ağırlıkların hamallığını yaparsın hocam.yiyemem edemem yok.bu şekilde yaparsan başdan kaybedersin.yemek zorundasın beslenmek zorundasın ki kaslar beslensin.hergun bir öğün et kesin yiyeceksin.tavuk,balık,kırmızı et,lor peyniri,yulaf ezmesi,yumurta,süt süt ürünleri bunlar mutfakda sürekli olması gerekli şeyler protein için.yanlarına karbonhidratlar lazım ki idmanlarda enerjin yerinde olsun yoksa enerjin olmaz.kurubakliyat,tam bugday makarna,bulgur vb. sağlıklı yağlar lazım en guzel onlarıda kuruyemişlerle alırsın.şeker diye birşey yok zaten belki arada bir kaçak yaparsan olacak.ama yok ben bu kadar beceremem dersen protein tozu alman icap ederki protein açığını onunla kapatasın.adı üstünde supplementler besin desteğidir eksik olunan yerleri tamamlamak için varlar.tamamen bel bağlanacak şeyler değildir.[DOUBLEPOST=1458646440][/DOUBLEPOST]

Usta süpersin, ödevini yapmayan öğrenci gibi hissettim kendimi, ama cok pis gaza geldim şimdi. hergün 4-5 yumurta, süt, yoğurt, lor peyniri, chia,yulaf, badem ve fındık, patates haşlama bazı günler makarna bazı günler pilav kesin alıyorum, tavuk yemeklerin icinde azda olsa yiyorum ama özellikle tavuk yeme sıkıntım var galiba

Yürü be hocam kim tutar seni [emoji4] çok açıklayıcı olmuş bu kadarı bile gaz verir adama [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
ben bile gaza geldim abi yarın akşam olsada bacak girsem :) sarhoş gibi yalpa yapsam ne güzel olur :)
@AliEskişehir
faydamız oldu ise ne mutlu hocam.naçizane karaladık birşeyler.
tavuk pişirme şekilini değiştir hocam farklı varyasyonlar dene.ızgara,haşlama,söte olabilir.
tavuk olmazsa hindi eti,balık,kırmızı et,kıyma alternatif çok hocam yeterki sen yapmak iste.bu işi birileri yapabiliyorsa sende yaparsın yeterki yapmak iste.
full motivasyon gerisi gelir.

Bugün eczane de bişi alırken eczacı sen neguzel göğüs omuz falan yapmışsın çalışıyorsun heralde falan dedi hoşuma gitti sonra aman ha fazla zorlama kalp büyümesine yol açar cok zorlarsan sonra bırakınca kalp sorunları çıkar falan dedi tüm hoşuma giden hisleri sömürdü resmen :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bile gaza geldim abi yarın akşam olsada bacak girsem :) sarhoş gibi yalpa yapsam ne güzel olur :)

@AliEskişehir
tavuk pişirme şekilini değiştir hocam farklı varyasyonlar dene.ızgara,haşlama,söte olabilir.
tavuk olmazsa hindi eti,balık,kırmızı et,kıyma alternatif çok hocam yeterki sen yapmak iste.bu işi birileri yapabiliyorsa sende yaparsın yeterki yapmak iste.
Bu akşam benimde bacak antrenmanım var heyecanla bekliyorum [emoji4]

Bugün eczane de bişi alırken eczacı sen neguzel göğüs omuz falan yapmışsın çalışıyorsun heralde falan dedi hoşuma gitti sonra aman ha fazla zorlama kalp büyümesine yol açar cok zorlarsan sonra bırakınca kalp sorunları çıkar falan dedi tüm hoşuma giden hisleri sömürdü resmen :)

Kiskanclik da sinir sistemini bozuyormus deseydin sen de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarin benim de bacak gunum, yeni hareket ekledim 4 gun agriyor bacaklarim :)
Yeni favorim adduction machine. Squat, leg curl, leg extension, calf, adduction yapiyorum artik

bizdede var o makinede ben hiç yapmadım onu tam olarak neye yarıyor.bacak aramız ayrılmasın :):):):)

heryer buyudu kalp kaldı zaten diyecekdin abi :)
Bu akşam benimde bacak antrenmanım var heyecanla bekliyorum [emoji4]

o heyecan varya abi hiçbirşeye değişilmez :)
bende bacak idmanımdan leg press ve leg extension çıkarıp yerine front squat koyacam.

bizdede var o makinede ben hiç yapmadım onu tam olarak neye yarıyor.bacak aramız ayrılmasın :):):):)

heryer buyudu kalp kaldı zaten diyecekdin abi :)

o heyecan varya abi hiçbirşeye değişilmez :)
bende bacak idmanımdan leg press ve leg extension çıkarıp yerine front squat koyacam.
Bacak arasini ayirmaktan ziyade ordaki boslugu dolduruyor, bi ara yapmistim ama hareket sayisi artti diye birakmistim, keske devam etseydim o zaman

Aman evli arkadaşlar dikkat etsin[DOUBLEPOST=1458658262][/DOUBLEPOST]

@AliEskişehir
Sağolasın usta bakalım tam gaz devam ediyorum, kısa sürede güzel gelişmeler elde ettim bakalım devamında ne olacak

Oha abi yurumus apla sana, yani demek istemis ki kaslar buyurse kalbin de buyur, ona yer acilir kalbinde hahshakajsjkajsks [emoji1]

Yaw kadın yaşını başını almış bir kadın 30 yaşında oğlu var yürümeye kalksa yolda durup dinlenmesi lazım :)
Şaka maka ne düşünüyorsunuz bu buyume hakkında

Bacak arasini ayirmaktan ziyade ordaki boslugu dolduruyor, bi ara yapmistim ama hareket sayisi artti diye birakmistim, keske devam etseydim o zaman
denemek lazım ama squat fazla set yaptıgım için onlara guç kalmaz
Aman evli arkadaşlar dikkat etsin[DOUBLEPOST=1458658262][/DOUBLEPOST]
Sağolasın usta bakalım tam gaz devam ediyorum, kısa sürede güzel gelişmeler elde ettim bakalım devamında ne olacak
şeytandan uzak durmakda fayda var :)
her daim motivasyonu yuksek tutmak lazım çünkü bizi spora bağlayan şey o
Yaw kadın yaşını başını almış bir kadın 30 yaşında oğlu var yürümeye kalksa yolda durup dinlenmesi lazım :)
Şaka maka ne düşünüyorsunuz bu buyume hakkında
kızına düşünmüştür belki abi :) buldu tabi klaslı yakışıklı adamı demiştir ah şöyle bir damadım olsa :)
abi kalp kası buyumesi o kadar kolay olacagını zannetmem.zaten kaç yıllık spor geçmişimiz var ki heryer büyüdüde kalpmi kaldı abi :) bizim kalp büyürse profesyonellerin kalbinin göğsünden dışarı çıkması lazım.
aslında şu şekilde düşünülebilir bence kalp kaslarımız buyur gelişirse bu kalbin amacı kasılıp gevşeyerek kan pompalamaksa o zaman pompa güçlenip daha iyi pompalama yapmaz mı?neticede bu iyi birşey olmaz mı?

@AliEskişehir
bu sporda beslenme olmadan olmaz bu işin %70 beslenme gerisi dinlenme ve idmandır.beslenmedikten sonra bir işe yaramaz boşu boşuna ağırlıkların hamallığını yaparsın hocam.yiyemem edemem yok.bu şekilde yaparsan başdan kaybedersin.yemek zorundasın beslenmek zorundasın ki kaslar beslensin.hergun bir öğün et kesin yiyeceksin.tavuk,balık,kırmızı et,lor peyniri,yulaf ezmesi,yumurta,süt süt ürünleri bunlar mutfakda sürekli olması gerekli şeyler protein için.yanlarına karbonhidratlar lazım ki idmanlarda enerjin yerinde olsun yoksa enerjin olmaz.kurubakliyat,tam bugday makarna,bulgur vb. sağlıklı yağlar lazım en guzel onlarıda kuruyemişlerle alırsın.şeker diye birşey yok zaten belki arada bir kaçak yaparsan olacak.ama yok ben bu kadar beceremem dersen protein tozu alman icap ederki protein açığını onunla kapatasın.adı üstünde supplementler besin desteğidir eksik olunan yerleri tamamlamak için varlar.tamamen bel bağlanacak şeyler değildir.[DOUBLEPOST=1458646440][/DOUBLEPOST]
sürekli görünen kişileri kaybolunca insan acaba kötü birşeymi oldu diye düşünmeden edemiyor abi.
Ah abi bak ne güsel demişin ben hamallık yapıyım ben.bu ise bulaşmadan önce ne güsel sebze yerdim.eti aramazsın bile.zar zor yiyorum eti.protein sart

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı