30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

zor kilo alan birisi isen abi bu spor baya zorlar insanı kanısındayım.gainer falan kullanılaiblir.yemek yerine belki aromalı falan birşeyler arada bir farklılık adına denenebilir.
Yumurta süt peynir yoğurtla tamamlamaya çalışıyoruz.ama et kadar iyi olmaz tabe

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yumurta süt peynir yoğurtla tamamlamaya çalışıyoruz.ama et kadar iyi olmaz tabe

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle abi ilk sırada et var.aslında en güzeli tek öğünde karışık almak herzaman olmasada eğer lokantada falan yersem yapıyorum o şekilde.mesele bugun öğlen az bulgur pilavı az kuru fasulye 1 tas kebap 1 yumurtalı ıspanak yedim.böylece alınabilecek ne varsa almış oldum sebze kurubakliyat et olarak :)

Bugün bacak omuz günüydü hesapta ama benim grip fena azdı gece birden kulaklarımda tıkandı ve fena agrio ağrı kesici falan alıyorum bu şekilde spor yapmak uygun olmaz doktora gidicem iltihap var sanki kulaklarda bide antibiyotik verir şimdi hic sevmem antibiyotik olayını zaten
Sizler gidemediginiz günlerin nasıl telafi ediyorsunuz mesela bugün bacak cuma başka bir grup caliscam ama carsamba gidemedim cuma gidemedigim günü mü çalışayım yoksa o gün calismam gereken grubu mu ozaman haftalik düzen bozuluyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de terbiyeli yerdim hep ama bayiyo artik, tavuk kofte cok hosuma gitti 2-3 ay goturur beni :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
evde tavuk kıymayı nasıl yaptı abi yenge.kıyma makinesi falanmı var?
Bugün bacak omuz günüydü hesapta ama benim grip fena azdı gece birden kulaklarımda tıkandı ve fena agrio ağrı kesici falan alıyorum bu şekilde spor yapmak uygun olmaz doktora gidicem iltihap var sanki kulaklarda bide antibiyotik verir şimdi hic sevmem antibiyotik olayını zaten
Sizler gidemediginiz günlerin nasıl telafi ediyorsunuz mesela bugün bacak cuma başka bir grup caliscam ama carsamba gidemedim cuma gidemedigim günü mü çalışayım yoksa o gün calismam gereken grubu mu ozaman haftalik düzen bozuluyor

onunla geçmiş olsun abi bahaneyle vucut dinlenir.bu tip şeyler olmasa insan dinlendirmiyor kendini.sonra bir hastalık oldumu yıkılıp kalıyoz bir süre:) antibiyotik kullanmadan atılmıyor abi ilerlemiş durumda ise.ben genelde bu tip durumlarda hafta başı başlıyorum spora.misal perşembede iyileşsem ctesi gidip vucudu alıştırıyorum.ptesi gerçek idmana başlıyorum.ama çok takılma abi musabık değiliz.sen hele bir iyileş zaten ilk gun idmanda küçük bir gerileme olacak ama 2-3 idmana eski haline gelirsin.

vitamin . com. tr sitesinden alışveriş yapanlar oldumu xtend 90 servislik+universal ghmax 349 tl yazıyor almayı düşünüyorum.son kullanma tarihleri yakında değil sahte ürün falan birşey olurmu kı değilmiki fiyat çok uygun geldi.diğer sitelerle arasında 100tl falan fark var.karar veremedim bu site hakkında bilgisi olan varmı? bu ürünlerin üretim yeri falan menşei fark edermi ki?

Ben hastalık söz konusu oldu mu düzen müzen bakmıyorum artık. Daha önce tecrübe ettim bırak hastalığın ortasını başlangıç kısmındaki hafif kırgınlık halinde bile vücut çalışıldığında sallantıda olan bünyeye ağır bir darbe vurmuş gibi oluyor. Kendimi iyi hissedene kadar portakal, muz ve uyku yüklemesi yapıyorum :)
Telafi kısmına gelince haftalık düzen bozulsada kalındığı yerden devam daha mantıklı öteki türlü zaten zamanında yapılamamış antrenmanların arası daha da çok açılıyor.

onunla geçmiş olsun abi bahaneyle vucut dinlenir.bu tip şeyler olmasa insan dinlendirmiyor kendini.sonra bir hastalık oldumu yıkılıp kalıyoz bir süre:) antibiyotik kullanmadan atılmıyor abi ilerlemiş durumda ise.ben genelde bu tip durumlarda hafta başı başlıyorum spora.misal perşembede iyileşsem ctesi gidip vucudu alıştırıyorum.ptesi gerçek idmana başlıyorum.ama çok takılma abi musabık değiliz.sen hele bir iyileş zaten ilk gun idmanda küçük bir gerileme olacak ama 2-3 idmana eski haline gelirsin.
Cuma giderim diorum amq gitmesem daha iyi sanırım iyice dinlenmiş olurum kulaklar duymuo zaten :)
Tesekkurler

Ben hastalık söz konusu oldu mu düzen müzen bakmıyorum artık. Daha önce tecrübe ettim bırak hastalığın ortasını başlangıç kısmındaki hafif kırgınlık halinde bile vücut çalışıldığında sallantıda olan bünyeye ağır bir darbe vurmuş gibi oluyor. Kendimi iyi hissedene kadar portakal, muz ve uyku yüklemesi yapıyorum :)
Telafi kısmına gelince haftalık düzen bozulsada kalındığı yerden devam daha mantıklı öteki türlü zaten zamanında yapılamamış antrenmanların arası daha da çok açılıyor.
Nasıl bir bağımlılık olduysa artık şu spor olayı rahatsizlandigim zaman işi gücü değil antremanimi aksattigim için kafam takılıyor her planı spora göre yapmaya çalışıyorum falan yapmazsam spor stres oluyorum sanki hemen hamlasicam gibi

Size en sağlam protein önerileri gerçi herkesin bilgisi dahilinde bunlar ama hatirlatmakta fayda var.lor peyniri vazgecilmez hem ucuz hem protein bombası.icine yumurta kırıp bir ogunu gecistirebilirsiniz.hindi göğüs et ile tavuk arası bişey tavuk göğüs ten daha sağlıklı ve lezzetli.ithal uskumru tanesi iki lira filato yapıp direk fırın bi tanesi bile yeter.ayrica kırmızı lahana maydanoz ve brokoli üçlü mix salata bütün vitamin tamam ama bol zeytinyağı sirke ve limon unutma.son bi tavsiye yeşil mercimek hem protein hem karbo yani etsiz ve tavuk göğüs suz tiyolar.ihtiyardan size.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size en sağlam protein önerileri gerçi herkesin bilgisi dahilinde bunlar ama hatirlatmakta fayda var.lor peyniri vazgecilmez hem ucuz hem protein bombası.icine yumurta kırıp bir ogunu gecistirebilirsiniz.hindi göğüs et ile tavuk arası bişey tavuk göğüs ten daha sağlıklı ve lezzetli.ithal uskumru tanesi iki lira filato yapıp direk fırın bi tanesi bile yeter.ayrica kırmızı lahana maydanoz ve brokoli üçlü mix salata bütün vitamin tamam ama bol zeytinyağı sirke ve limon unutma.son bi tavsiye yeşil mercimek hem protein hem karbo yani etsiz ve tavuk göğüs suz tiyolar.ihtiyardan size.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah Be abim bide pisiren olsa :) boş zamanlarinizi nasıl degerlendiriyorsunuz diye sorsalar mutfakta derim

Gögüsten mi kıyma yaptınız buttan mi?

Gogus etini blender'da cekmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı