30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Abi diet falan kalmadı bugece
c8c41feadf64d19d9de6616c2d7c1db8.jpg

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur arada keyfine bak :) afiyet olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Optimum gold Çilekli :)
optimum arkadaşım ikram etmişti abi ama sevemedim onu ben yaa
Ultimate güzel yada isole istersen musclepharm combatında değerleri iyi
Sent from my iPhone using Tapatalk
ultimate iyiymiş abi.sitenin birinde combat ve 90 srvislik xtend kampanyalı 449 oda aklıma yatıyor aslında.yoksa 289 tl ile alınmaz abi değmez o paraya.
dymatize iyiydi benim için 6 kutu bitirdim ama fabrika kapandı lafları falan çıktı birde kampanya falan yok pahalı ürün.[DOUBLEPOST=1458852028][/DOUBLEPOST]ultimate protein ve creatin proteinli sitede 198 tl aklıma yattı bunu alabilirim:)

Xpro tavsiye etmem. Faydasını görmedim. Nesquick al daha ii:)
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kişiden kişiye değişen şeyler illaki.ama dymatize kullandım hep ama o parayı veripde artık almak istemiyorum f/p oranı güzel bir ürün almak istiyorum artık.
O kadar mi kotu ya ?
xpro ve ultimate fiyat olarak çok iyiler abi.xpro alman malı diğeri amerikan malı.
ama uitimate aklıma yatıyor şahsen.

kişiden kişiye değişen şeyler illaki.ama dymatize kullandım hep ama o parayı veripde artık almak istemiyorum f/p oranı güzel bir ürün almak istiyorum artık.

xpro ve ultimate fiyat olarak çok iyiler abi.xpro alman malı diğeri amerikan malı.
ama uitimate aklıma yatıyor şahsen.
Ben 2. Kutu optimum bitirmek uzereyim, tavsiye ederim

optimum arkadaşım ikram etmişti abi ama sevemedim onu ben yaa

ultimate iyiymiş abi.sitenin birinde combat ve 90 srvislik xtend kampanyalı 449 oda aklıma yatıyor aslında.yoksa 289 tl ile alınmaz abi değmez o paraya.
dymatize iyiydi benim için 6 kutu bitirdim ama fabrika kapandı lafları falan çıktı birde kampanya falan yok pahalı ürün.[DOUBLEPOST=1458852028][/DOUBLEPOST]ultimate protein ve creatin proteinli sitede 198 tl aklıma yattı bunu alabilirim:)
Ultimate ben şuan kullanıyorum güzel tavsiye ederim

Arkadaslar bir before after resmi koymak istedim yüzümü sildim sizle alakası yok yanlış anlamayın :)bu halde bir resmim olmasi kötü ondan :) :) resmen hastalıklı gibi duruyorum bu benim sadece kardio ile 4 ayda 81 kilodan 66 kiloya düştüğüm zamanki halim henüz ağırlık çalışmaya başlamamistim şimdi 72 kiloyum yqni 1 yılda asagi yukarı 6 kilo almışım
uploadfromtaptalk1458905929189.png

Çok aşırı şekerli değil kakao tadı var biraz bence kıvamı iyi optimum biraz daha şekerliydi.

siparişi verdim abi. kampanya ultimate protein tozu+ultimate creatin 300grlık 198tl yarın elimde olur deneyelim bakalım birde bunu :)
servis sayısı 80 30gr ölçekde 25gr protein var ve bcaa oranı iyi.muadillerine göre fiyatıda gayet güzel.

Nutrend Compress BCAA 4:1:1 500 Gr içerik ve servis olarak gözüme battı bunuda sipariş ettim.bundan öncekilerden memnunduk bakalım bunlardanda memnun kalırız inşallah :) 310tl gitti akşam pazarı:D:D:D

Back
Yukarı