barış kaptan
Üye
Olur arada keyfine bakAbi diet falan kalmadı bugece![]()
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur arada keyfine bakAbi diet falan kalmadı bugece![]()
arada olur boşver abiAbi diet falan kalmadı bugece![]()
Optimum gold Çilekliyarın protein tozu siparişi vericem dymatizedan sonra ilk defa farklı bir marka alıcam f/p oranı iyi bir ürün tavsiyeniz varmı abiler.xpro alman malı var fiyatı çok uygun aklıma yatıyor gibi siz ne dersiniz?
Ultimate güzel yada isole istersen musclepharm combatında değerleri iyiyarın protein tozu siparişi vericem dymatizedan sonra ilk defa farklı bir marka alıcam f/p oranı iyi bir ürün tavsiyeniz varmı abiler.xpro alman malı var fiyatı çok uygun aklıma yatıyor gibi siz ne dersiniz?
optimum arkadaşım ikram etmişti abi ama sevemedim onu ben yaaOptimum gold Çilekli
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ultimate iyiymiş abi.sitenin birinde combat ve 90 srvislik xtend kampanyalı 449 oda aklıma yatıyor aslında.yoksa 289 tl ile alınmaz abi değmez o paraya.Ultimate güzel yada isole istersen musclepharm combatında değerleri iyi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Xpro tavsiye etmem. Faydasını görmedim. Nesquick al daha iiyarın protein tozu siparişi vericem dymatizedan sonra ilk defa farklı bir marka alıcam f/p oranı iyi bir ürün tavsiyeniz varmı abiler.xpro alman malı var fiyatı çok uygun aklıma yatıyor gibi siz ne dersiniz?
O kadar mi kotu ya ?Xpro tavsiye etmem. Faydasını görmedim. Nesquick al daha ii![]()
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kişiden kişiye değişen şeyler illaki.ama dymatize kullandım hep ama o parayı veripde artık almak istemiyorum f/p oranı güzel bir ürün almak istiyorum artık.Xpro tavsiye etmem. Faydasını görmedim. Nesquick al daha ii
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xpro ve ultimate fiyat olarak çok iyiler abi.xpro alman malı diğeri amerikan malı.O kadar mi kotu ya ?
Ben 2. Kutu optimum bitirmek uzereyim, tavsiye ederimkişiden kişiye değişen şeyler illaki.ama dymatize kullandım hep ama o parayı veripde artık almak istemiyorum f/p oranı güzel bir ürün almak istiyorum artık.
xpro ve ultimate fiyat olarak çok iyiler abi.xpro alman malı diğeri amerikan malı.
ama uitimate aklıma yatıyor şahsen.
Ultimate ben şuan kullanıyorum güzel tavsiye ederimoptimum arkadaşım ikram etmişti abi ama sevemedim onu ben yaa
ultimate iyiymiş abi.sitenin birinde combat ve 90 srvislik xtend kampanyalı 449 oda aklıma yatıyor aslında.yoksa 289 tl ile alınmaz abi değmez o paraya.
dymatize iyiydi benim için 6 kutu bitirdim ama fabrika kapandı lafları falan çıktı birde kampanya falan yok pahalı ürün.[DOUBLEPOST=1458852028][/DOUBLEPOST]ultimate protein ve creatin proteinli sitede 198 tl aklıma yattı bunu alabilirim![]()
tadı şekerli diyorlar abi sencede oylemi?eğer öyleyse ben içemem.yoksa değerleri falan çok iyiUltimate ben şuan kullanıyorum güzel tavsiye ederim
Çok aşırı şekerli değil kakao tadı var biraz bence kıvamı iyi optimum biraz daha şekerliydi.tadı şekerli diyorlar abi sencede oylemi?eğer öyleyse ben içemem.yoksa değerleri falan çok iyi
siparişi verdim abi. kampanya ultimate protein tozu+ultimate creatin 300grlık 198tl yarın elimde olur deneyelim bakalım birde bunuÇok aşırı şekerli değil kakao tadı var biraz bence kıvamı iyi optimum biraz daha şekerliydi.