Sakatlık kural dışı sıkma canınıCok kisiyle iddiaya girdim ama bu sakatlik yuzunden kaybetmem umarim![]()
sakatlık sayılmaz.ama karşı tarafa koz vermiş oluyonCok kisiyle iddiaya girdim ama bu sakatlik yuzunden kaybetmem umarim![]()
Yok sende öyle bir yağ makina sana komplo kuruyor senin resme göre en fazla onbeş onaltiStandartlara göre %21.9 a kadar normal diyor sınıra yakınım demek bu oranı koruyarak bir süre daha yicem sonra definasyon
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Salonda da öyle cikio Berkant abi gerçekler acıdırYok sende öyle bir yağ makina sana komplo kuruyor senin resme göre en fazla onbeş onalti
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karsi taraf sartlari esitlemek icin mi mutfakta bana yardimci okuyor acaba [emoji1]sakatlık sayılmaz.ama karşı tarafa koz vermiş oluyon
dizin çalışmadıgı birşey yok ki? hepsinde bir şekilde çalışıyor ama az ama çok.ama ben yağ yakmak istesem şunu yapardım yada yapmaya çalışırdım en azındanKoşu bantları dizleri baya zorluyor aslında sağ dizimde ufaktan ağrılar başladı .diz dostu ama yağ yaktirici kardio olarak ne yapılabilir koşma dışında
Geçmiş olsun bende de sağ dizimde dizimin sol tarafında bacak bacak üstüne attım da falan yada normal doğrultusundan ters tuttugumda ağrı saplaniyor kas mi kemik mi anlamadım ne ağrısı normalde yürürken bacağımi hareket ettirirken falan ağrı yok koşu bandında koşarken fazla mı yukleniyorum acabaSirtimdaki agri gecti, ilac 4 gunde etkisini gosterdi. Cuma gunu smithmachine'de squat yapmaya baslarim yavas yavas. Leg press yapmayi dusunmuyorum dizlerimde kitirtilar oldugundan dolayi
Sent from my iPhone using Tapatalk
geçmiş olsun abi.koşu bandı dizlerin katilidir demek direk belki doğru olmaz abi ama burada ayakkabı seçimide koşu için çok önemli.neticede koşarken vucudun yuku ayak tabanına, dizlere, ayak bileğine ve bele yuk oluyor.iyi ayakkabı seçimi bu yükü azaltacakltır.koşu bandında deliler gibi koşup kardiyo yapacaz derken bir tarafı bozmamak lazım. vucut ısısını ve nabzı düşürmeden hızlı ve molaları kısa tutarak ağırlık çalışırken de kardıo yapılabilir diye düşünüyorum.benim idman mantıgım genelde bu yönde.Geçmiş olsun bende de sağ dizimde dizimin sol tarafında bacak bacak üstüne attım da falan yada normal doğrultusundan ters tuttugumda ağrı saplaniyor kas mi kemik mi anlamadım ne ağrısı normalde yürürken bacağımi hareket ettirirken falan ağrı yok koşu bandında koşarken fazla mı yukleniyorum acaba
Geçmiş olsun bende de sağ dizimde dizimin sol tarafında bacak bacak üstüne attım da falan yada normal doğrultusundan ters tuttugumda ağrı saplaniyor kas mi kemik mi anlamadım ne ağrısı normalde yürürken bacağımi hareket ettirirken falan ağrı yok koşu bandında koşarken fazla mı yukleniyorum acaba
Görünmedim valla ne bilim koşarken falan ağrımio zaten dizimi yan döndürüp hareket ettirirken agrio anlamadim tabiki göstermek lazım biraz da farklı kardio alternatifleri lazım bir alet var hem ellentutuluyor hemde Yürüyüş gibi uzay yürüyüşü gibi ismini bilmiom oda güzel terletiyor fazla dizlere yük binmiyorGecmis olsun, doktora gorundun mu ?
Ayakkabı olayını hiç dusunmemistim vallqgeçmiş olsun abi.koşu bandı dizlerin katilidir demek direk belki doğru olmaz abi ama burada ayakkabı seçimide koşu için çok önemli.neticede koşarken vucudun yuku ayak tabanına, dizlere, ayak bileğine ve bele yuk oluyor.iyi ayakkabı seçimi bu yükü azaltacakltır.koşu bandında deliler gibi koşup kardiyo yapacaz derken bir tarafı bozmamak lazım. vucut ısısını ve nabzı düşürmeden hızlı ve molaları kısa tutarak ağırlık çalışırken de kardıo yapılabilir diye düşünüyorum.benim idman mantıgım genelde bu yönde.
Görünmedim valla ne bilim koşarken falan ağrımio zaten dizimi yan döndürüp hareket ettirirken agrio anlamadim tabiki göstermek lazım biraz da farklı kardio alternatifleri lazım bir alet var hem ellentutuluyor hemde Yürüyüş gibi uzay yürüyüşü gibi ismini bilmiom oda güzel terletiyor fazla dizlere yük binmiyor
özel koşu ayakkabıları var abi.ayakkabı çok önemli sadece koşu için değil gunluk hayat içinde öyle varsın giydiğin tişört kötü olsun ama ayakabbı kalite olsun akşama kadar vucut yukunu çekiyor ayaklarımız konforun en iyisine layıklar.Ayakkabı olayını hiç dusunmemistim vallq
yaşlandıkDoktoru ihmal etmeyin, daha buyuk sorunlarla ugrasip emekli olmamak icin kontrol altinda olmamiz sart, yas 20 degil![]()
maviden hunter colinsden david kalıp alıyorum ben abi.spora başladıgımdan beri almadım bu aradaYahu gençler bugün pantolon alayım dedim,beli olanın bacağı olmuyor,bacağı olanın beli 2 karış bol geliyor.ne güsel pantolonlar vardı uyduramadim.bi tane kot buldum anca onunda beli biraz büyük kemerle falan giyecek artık.siz napiyonuz hakkı marka model alıyoruz.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz reklam olacak ama ben koton takılıyorum hanimda orda çalışıyo çünküYahu gençler bugün pantolon alayım dedim,beli olanın bacağı olmuyor,bacağı olanın beli 2 karış bol geliyor.ne güsel pantolonlar vardı uyduramadim.bi tane kot buldum anca onunda beli biraz büyük kemerle falan giyecek artık.siz napiyonuz hakkı marka model alıyoruz.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi