30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Koşu bantları dizleri baya zorluyor aslında sağ dizimde ufaktan ağrılar başladı .diz dostu ama yağ yaktirici kardio olarak ne yapılabilir koşma dışında

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koşu bantları dizleri baya zorluyor aslında sağ dizimde ufaktan ağrılar başladı .diz dostu ama yağ yaktirici kardio olarak ne yapılabilir koşma dışında
dizin çalışmadıgı birşey yok ki? hepsinde bir şekilde çalışıyor ama az ama çok.ama ben yağ yakmak istesem şunu yapardım yada yapmaya çalışırdım en azından :):):)

Sirtimdaki agri gecti, ilac 4 gunde etkisini gosterdi. Cuma gunu smithmachine'de squat yapmaya baslarim yavas yavas. Leg press yapmayi dusunmuyorum dizlerimde kitirtilar oldugundan dolayi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun bende de sağ dizimde dizimin sol tarafında bacak bacak üstüne attım da falan yada normal doğrultusundan ters tuttugumda ağrı saplaniyor kas mi kemik mi anlamadım ne ağrısı normalde yürürken bacağımi hareket ettirirken falan ağrı yok koşu bandında koşarken fazla mı yukleniyorum acaba

Geçmiş olsun bende de sağ dizimde dizimin sol tarafında bacak bacak üstüne attım da falan yada normal doğrultusundan ters tuttugumda ağrı saplaniyor kas mi kemik mi anlamadım ne ağrısı normalde yürürken bacağımi hareket ettirirken falan ağrı yok koşu bandında koşarken fazla mı yukleniyorum acaba

geçmiş olsun abi.koşu bandı dizlerin katilidir demek direk belki doğru olmaz abi ama burada ayakkabı seçimide koşu için çok önemli.neticede koşarken vucudun yuku ayak tabanına, dizlere, ayak bileğine ve bele yuk oluyor.iyi ayakkabı seçimi bu yükü azaltacakltır.koşu bandında deliler gibi koşup kardiyo yapacaz derken bir tarafı bozmamak lazım. vucut ısısını ve nabzı düşürmeden hızlı ve molaları kısa tutarak ağırlık çalışırken de kardıo yapılabilir diye düşünüyorum.benim idman mantıgım genelde bu yönde.

Gecmis olsun, doktora gorundun mu ?

Gecmis olsun, doktora gorundun mu ?
Görünmedim valla ne bilim koşarken falan ağrımio zaten dizimi yan döndürüp hareket ettirirken agrio anlamadim tabiki göstermek lazım biraz da farklı kardio alternatifleri lazım bir alet var hem ellentutuluyor hemde Yürüyüş gibi uzay yürüyüşü gibi ismini bilmiom oda güzel terletiyor fazla dizlere yük binmiyor

geçmiş olsun abi.koşu bandı dizlerin katilidir demek direk belki doğru olmaz abi ama burada ayakkabı seçimide koşu için çok önemli.neticede koşarken vucudun yuku ayak tabanına, dizlere, ayak bileğine ve bele yuk oluyor.iyi ayakkabı seçimi bu yükü azaltacakltır.koşu bandında deliler gibi koşup kardiyo yapacaz derken bir tarafı bozmamak lazım. vucut ısısını ve nabzı düşürmeden hızlı ve molaları kısa tutarak ağırlık çalışırken de kardıo yapılabilir diye düşünüyorum.benim idman mantıgım genelde bu yönde.
Ayakkabı olayını hiç dusunmemistim vallq

Görünmedim valla ne bilim koşarken falan ağrımio zaten dizimi yan döndürüp hareket ettirirken agrio anlamadim tabiki göstermek lazım biraz da farklı kardio alternatifleri lazım bir alet var hem ellentutuluyor hemde Yürüyüş gibi uzay yürüyüşü gibi ismini bilmiom oda güzel terletiyor fazla dizlere yük binmiyor

Doktoru ihmal etmeyin, daha buyuk sorunlarla ugrasip emekli olmamak icin kontrol altinda olmamiz sart, yas 20 degil ;)

Yahu gençler bugün pantolon alayım dedim,beli olanın bacağı olmuyor,bacağı olanın beli 2 karış bol geliyor.ne güsel pantolonlar vardı uyduramadim.bi tane kot buldum anca onunda beli biraz büyük kemerle falan giyecek artık.siz napiyonuz hakkı marka model alıyoruz.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayakkabı olayını hiç dusunmemistim vallq

özel koşu ayakkabıları var abi.ayakkabı çok önemli sadece koşu için değil gunluk hayat içinde öyle varsın giydiğin tişört kötü olsun ama ayakabbı kalite olsun akşama kadar vucut yukunu çekiyor ayaklarımız konforun en iyisine layıklar.
Doktoru ihmal etmeyin, daha buyuk sorunlarla ugrasip emekli olmamak icin kontrol altinda olmamiz sart, yas 20 degil ;)
yaşlandık :):):):)
Yahu gençler bugün pantolon alayım dedim,beli olanın bacağı olmuyor,bacağı olanın beli 2 karış bol geliyor.ne güsel pantolonlar vardı uyduramadim.bi tane kot buldum anca onunda beli biraz büyük kemerle falan giyecek artık.siz napiyonuz hakkı marka model alıyoruz.

maviden hunter colinsden david kalıp alıyorum ben abi.spora başladıgımdan beri almadım bu arada :) parayı spora yatırıyom.bunların kalıplar tam oluyor bana.alacak olsam ine bunlardan alırım başka kurcalamam.
sen belden zayıfmısın abi dediğinden o sonuca vardım.

Biraz reklam olacak ama ben koton takılıyorum hanimda orda çalışıyo çünkü :)
Slim fit aloyorum genelde 30 bel 32 boy alıyorum cuk oturuyor
Ama işyerinde arkadaşlar dalga gecio Slim benim yasa uygun değilmiş :);falqn filan bacaklar ince duruyor mus benzetmeyi yazmıyim şimdi ayıp olur :) töbe töbe regular almam lazımmış falan

Ya bel kalın değildirler eskiden azda olsa buluyorum artık oda yok bulamıyor.üst xxl bazen çk falan oluyodu.pantolon sıkıntı.sen en son nezaman aldın pantolon.bide ozaman kaç kg dim şimdi kaçsın,bacak hareketlerinde nekadar kg arttı bence bidaha bi dene bi ara

Back
Yukarı