Ya bel kalın değildirler eskiden azda olsa buluyorum artık oda yok bulamıyor.üst xxl bazen çk falan oluyodu.pantolon sıkıntı.sen en son nezaman aldın pantolon.bide ozaman kaç kg dim şimdi kaçsın,bacak hareketlerinde nekadar kg arttı bence bidaha bi dene bi ara
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bizim göte olmuyo slim diyemiyolarda böle diyolar[emoji1]
oo hadi iyiisn abiBiraz reklam olacak ama ben koton takılıyorum hanimda orda çalışıyo çünkü
Slim fit aloyorum genelde 30 bel 32 boy alıyorum cuk oturuyor
Ama işyerinde arkadaşlar dalga gecio Slim benim yasa uygun değilmiş;falqn filan bacaklar ince duruyor mus benzetmeyi yazmıyim şimdi ayıp olur
töbe töbe regular almam lazımmış falan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 beden buyukde ister istemez belden bol olur.dediğin gibi onuda kemerle idare edecen.üstünde birşey giyilirse sorun değilde ceket falan gibi.ama önümüz yaz kemer beli sıktımı büzük büzük olur.Valla bakacak ama ,ya normalde bol şalvar tipi pantolon giyerim sorun olmuyordu.kumaş giymen gerekiyor ya arada onda sorun var.katta bi tane bulabildim,koton un slim fitini aldım ama 2 beden büyük aldim
Çıkar çıkar kendini kandırmaYaz sonunda bulk yapmaya karar verdim ama korkuyorum yine gobegim olur diye. Artik gobek cok cikmaz heralde clean bulk yaparsam dimi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim aklım yüzde 21 de ne etcez bakalm ya 67 kilo iken yüzde 16 imiş 72 oldum yüzde 21 olmuş yani yağ da almışım tabiki hesapta okadar temiz besleniyorum
Yağsız bulk olmaz kendini yavaştan alıştır bence nekadar temizde beslensen zor.sen şimdi iddaya falqn girersinHacim istiyosan o yag orani normal abi yapacak bisey yok, bak bana hic yag derdim yok![]()
Yaz bitsin, istedigim vucudu bi goreyim sonbahara dogru clean bulk ile subata kadar iyice sismeyi dusunuyorum, sonra guzel bi definasyon ile 2017 yaza hazir girerim [emoji106]Yağsız bulk olmaz kendini yavaştan alıştır bence nekadar temizde beslensen zor.sen şimdi iddaya falqn girersinfazla gaza getirmeyim seni
Ben Mayıs sonuna kadar tam gaz gidip 1 aylık bir definasyon denemesi ile 2-3 ķilo atmak istiyorum bakim temmuz başı tatil var kismetseYaz bitsin, istedigim vucudu bi goreyim sonbahara dogru clean bulk ile subata kadar iyice sismeyi dusunuyorum, sonra guzel bi definasyon ile 2017 yaza hazir girerim [emoji106]
![]()
Basarilar abi [emoji106]Ben Mayıs sonuna kadar tam gaz gidip 1 aylık bir definasyon denemesi ile 2-3 ķilo atmak istiyorum bakim temmuz başı tatil var kismetseşimdi mayısta da 1 hafta kaçak yapıcam 13-21 Mayıs sonra karbo yu min a cekicem bakim nolcak
maşallah abi.allah nazardan saklasın.Kızımla müzik çalışmalarına başladık işte canlı performans
İp atlamaKoşu bantları dizleri baya zorluyor aslında sağ dizimde ufaktan ağrılar başladı .diz dostu ama yağ yaktirici kardio olarak ne yapılabilir koşma dışında
Yaw millet neguzel atlio pit pit yapamıyorum benİp atlama
maalesef bende atlayamıyorum abi hatta çaprazlama falan atlıyanlar varYaw millet neguzel atlio pit pit yapamıyorum ben
Ama dizlere falan fazla yük binmiyor bisekilde öğrenmek lazım baya yoruyor adamı hem.yapanlar su gibi terliyormaalesef bende atlayamıyorum abi hatta çaprazlama falan atlıyanlar var![]()