30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ya bel kalın değildirler eskiden azda olsa buluyorum artık oda yok bulamıyor.üst xxl bazen çk falan oluyodu.pantolon sıkıntı.sen en son nezaman aldın pantolon.bide ozaman kaç kg dim şimdi kaçsın,bacak hareketlerinde nekadar kg arttı bence bidaha bi dene bi ara
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bizim göte olmuyo slim diyemiyolarda böle diyolar[emoji1]

kotların içine giremiyom diye spora başladım.hunter kalıp tam istediğim gibi oluyor ama david kalıp biraz dar geliyor şuan.ağırlık artıracam diyo kilo alınca öyle oldu normalde tamdı oda.squat ve leg press ağırlıklarım arttı bacaklarım kalınlaştı abi ama ben zaten düz paça yada boru paça giydiğim için sorun olmuyor.düz paça yada boru paçada bacak kalınlığı kurtarıyor :)
sana olan kalıp illa vardır abi deneyerek bulacaksın ona takılacaksın.en temizi eşofman aslında ama dukkanda peder musade etmiyor :)[DOUBLEPOST=1459096873][/DOUBLEPOST]
Biraz reklam olacak ama ben koton takılıyorum hanimda orda çalışıyo çünkü :)
Slim fit aloyorum genelde 30 bel 32 boy alıyorum cuk oturuyor
Ama işyerinde arkadaşlar dalga gecio Slim benim yasa uygun değilmiş :);falqn filan bacaklar ince duruyor mus benzetmeyi yazmıyim şimdi ayıp olur :) töbe töbe regular almam lazımmış falan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oo hadi iyiisn abi :) önemli olan kalıbı ve markayı bulmak ondan sonra sürekli ona takılacan en temizi bu.yaşla ne alakası var abi vucut tipin neyse onu giyecen.yaşa göre giyinmek işi benim aklıma pek almıyor şahsen.
slim fit bana sıkıntılı biraz denemedim ama olacagını sanmam abi bacaklar kalınlaştı :)

Valla bakacak ama ,ya normalde bol şalvar tipi pantolon giyerim sorun olmuyordu.kumaş giymen gerekiyor ya arada onda sorun var.katta bi tane bulabildim,koton un slim fitini aldım ama 2 beden büyük aldim

2 beden buyukde ister istemez belden bol olur.dediğin gibi onuda kemerle idare edecen.üstünde birşey giyilirse sorun değilde ceket falan gibi.ama önümüz yaz kemer beli sıktımı büzük büzük olur.
olmazsa özel diktir abi terziye senden klıymetlimi abi.

Benim aklım yüzde 21 de ne etcez bakalm ya 67 kilo iken yüzde 16 imiş 72 oldum yüzde 21 olmuş yani yağ da almışım tabiki hesapta okadar temiz besleniyorum

Yağsız bulk olmaz kendini yavaştan alıştır bence nekadar temizde beslensen zor.sen şimdi iddaya falqn girersin :) fazla gaza getirmeyim seni

Yaz bitsin, istedigim vucudu bi goreyim sonbahara dogru clean bulk ile subata kadar iyice sismeyi dusunuyorum, sonra guzel bi definasyon ile 2017 yaza hazir girerim [emoji106]

9eeb845f7fe0ed578dd795b85fc5bab3.jpg

Yaz bitsin, istedigim vucudu bi goreyim sonbahara dogru clean bulk ile subata kadar iyice sismeyi dusunuyorum, sonra guzel bi definasyon ile 2017 yaza hazir girerim [emoji106]

9eeb845f7fe0ed578dd795b85fc5bab3.jpg
Ben Mayıs sonuna kadar tam gaz gidip 1 aylık bir definasyon denemesi ile 2-3 ķilo atmak istiyorum bakim temmuz başı tatil var kismetse :) şimdi mayısta da 1 hafta kaçak yapıcam 13-21 Mayıs sonra karbo yu min a cekicem bakim nolcak

Aynen öle göbek olmadan ayarlamak zor oluyor.ama temiz kas kütlesi kazandığında yağ takımı daha kolay oluyor.genede üstten 2 bakla kaybolduğu bi durmak lazim

Koşu bantları dizleri baya zorluyor aslında sağ dizimde ufaktan ağrılar başladı .diz dostu ama yağ yaktirici kardio olarak ne yapılabilir koşma dışında

İp atlama

Back
Yukarı