30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ama dizlere falan fazla yük binmiyor bisekilde öğrenmek lazım baya yoruyor adamı hem.yapanlar su gibi terliyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben bu aralar kardio düşünmediğim için hiç öyle bir merakım yok :):):) kardio yapacağım zaman bakarız kolayına ama p90x polimetric daha çok aklıma yatıyor benim bol hoplamalı zıplamalı falan.

[DOUBLEPOST=1459107805][/DOUBLEPOST]ağırlık idmanından sonra bunu yapmak süper olur ama kalp dayanırmı enerji kalırmı bilmem
Mali hepsini izledim kağıda notlar aldım her set ve hareketleri normal şartlarda 20-25 dk da bitmesi lazım. Şimdi bu aynı sürede ki bir koşu dan daha iyi yağ yakimi mi sağlıyor gerçekten

Abi ben bir defa denedim ve hoşuma gitmişti. Aklima yatmisti nefes nefese kalmistim.neticede yağ yakımı için derlerki nabız yüksek olmalı videodakinin nefes alışverişinden nabzın baya zipladigi belli oluyor. Aynı hareketler dönüşümlü benim anladığım kadariyla.cardio yapacak olsam bunu denerdim kesinlike.olmazsa dene abi aklına yatmazsa başka yol denersin.

Abi ben bir defa denedim ve hoşuma gitmişti. Aklima yatmisti nefes nefese kalmistim.neticede yağ yakımı için derlerki nabız yüksek olmalı videodakinin nefes alışverişinden nabzın baya zipladigi belli oluyor. Aynı hareketler dönüşümlü benim anladığım kadariyla.cardio yapacak olsam bunu denerdim kesinlike.olmazsa dene abi aklına yatmazsa başka yol denersin.
Haftada kaç gün yapcaz bunu

Arkadaşlar antranmanim yaklasik 1 saat 20 dk gibi bir surede bitiyor bazen dahada uzuyor, sizce bu süre cokmu
Örneğin hareketlerde
Biceps 4
Göğüs 4
Karin 3
ortalama 1 saat sürüyor benim.
Dün gece bir rüya gördüm kilom sabit yağ oranim yüzde 5 düşmüştü endorfin sala sala uyanmışim :) hayrolsun

ruyalarına girmeye başladıysa bilinçaltını doldurdun bununla demek ki abi?[DOUBLEPOST=1459192826][/DOUBLEPOST]az önce göğüs idmanından geldim profesyonel birisiyle çalıştım resmen göğüslerim yerinden çıkacak gibi :)
flat bench press 70 kilo 5*10
incline bench press 70 kilo 5*10
incline dumbell press 15 kilo 4*10
flat dumbell press 20 kilo 4*10
cable crossover yukarıdan aşağıya her delikde indire indire aralarda durmadan 10 kilo ile 10ar tekrar toplam 100 tekrar yapıyor :):):) bunuj çok sevdim göğüsün heryeri çalışıyor bunda yukarıdan aşağıya.önkol ve arkakolda daha belirgin çalışıyor.
kelebek 60-70-80 10-8-6 tekrar sonra durmadan 80 den geriye 80-70-60-50 4-4-4-4er tekrar en son 40 kilo ile yapabildiğin kadar.
1 saat 15 dakkada bitti.önkol girecektim ama gücüm kalmadı :):):)

Son düzenleme:
ortalama 1 saat sürüyor benim.

ruyalarına girmeye başladıysa bilinçaltını doldurdun bununla demek ki abi?[DOUBLEPOST=1459192826][/DOUBLEPOST]az önce göğüs idmanından geldim profesyonel birisiyle çalıştım resmen göğüslerim yerinden çıkacak gibi :)
flat bench press 70 kilo 5*10
incline bench press 70 kilo 5*10
incline dumbell press 15 kilo 4*10
flat dumbell press 20 kilo 4*10
cable crossover yukarıdan aşağıya her delikde indire indire aralarda durmadan 10 kilo ile 10ar tekrar toplam 100 tekrar yapıyor :):):) bunuj çok sevdim göğüsün heryeri çalışıyor bunda yukarıdan aşağıya.önkol ve arkakolda daha belirgin çalışıyor.
kelebek 60-70-80 10-8-6 tekrar sonra durmadan 80 den geriye 80-70-60-50 4-4-4-4er tekrar en son 40 kilo ile yapabildiğin kadar.
1 saat 15 dakkada bitti.önkol girecektim ama gücüm kalmadı :):):)
Cable olayını sevdim iyiymiş
Yaw 1 saat e nasıl sigdiriyorsun bunu emin ol arkadaşım falan da yok yanımda lak lak yapıp uzun sürsun adam gibi hareketleri yapıp aralarına fazla ara koymadan bitiriyorum ama 1 buçuk saatten önce bitiremedim daha

Cable olayını sevdim iyiymiş
Yaw 1 saat e nasıl sigdiriyorsun bunu emin ol arkadaşım falan da yok yanımda lak lak yapıp uzun sürsun adam gibi hareketleri yapıp aralarına fazla ara koymadan bitiriyorum ama 1 buçuk saatten önce bitiremedim daha

cable süper abi gücümüz yetmedi normalde birde aşağıdan yukarı devam edilirmiş :)
sığması lazım abi ama ben karın falan hiçbirşey yok sadece göğüs çalışıp bıraktım.[DOUBLEPOST=1459194226][/DOUBLEPOST]
Anlamadım bunu nasıl bisi

havada dambıllar birbirine değer vaziyette birbirinden ayırmadan göğüs ortasına indirip kaldırıyon abi işin espirisi dambıllar birbirinden ayrılmayacak.

Back
Yukarı