30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Selamlar
Göğüs hareketi grubunda pull over var bende ama yanlış mı yapıyorum anlamadım göğüs dışında sanki kanatları ve sırtı daha çok vuruyor bu hareketi yapan varmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pullover hareketi %50 göğüsü %50 kanatları,biraz da arka kolu çalıştırır abi, yani bir taşla 3 kuş vurmuş oluyorsun bu hareketle.Tabi nizami yapmak lazım ayrıca vücut tamamen sehpada olmalı,diğer versiyonu kanat içindir.Yoksa en çok kanatları çalıştırmış olursun.[DOUBLEPOST=1458068665][/DOUBLEPOST]
untitled.png
Bu şekilde çalışan bölgeleri gösterelim abi:)

Son düzenleme:
Pullover hareketi %50 göğüsü %50 kanatları,biraz da arka kolu çalıştırır abi, yani bir taşla 3 kuş vurmuş oluyorsun bu hareketle.Tabi nizami yapmak lazım ayrıca vücut tamamen sehpada olmalı,diğer versiyonu kanat içindir.Yoksa en çok kanatları çalıştırmış olursun.[DOUBLEPOST=1458068665][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 42267 Bu şekilde çalışan bölgeleri gösterelim abi:)
Servet göğüs bölümüne yazmış kalçalar boşta olsun hareket serbestliği açısından daha iyi dedi bakalm öyle yapıcam

Göğüs için olduğunu biliyorum abi demek istediğim hani bel boşta kalıyor ya o kanat için yaplıyordu, diğer türlü de göğüs demek istedim :) ama tabi o şekilde de olur önemli olan doğru yapmak tabi.
Amacım senin yanlışını bulmak fakan değil hee yanlış anlama bende karıştırdım biraz kanatlar fena agrio :) göğüsler dw agrio ama anlamadım işte neyse böyle devam etcem bakalm

bu akşam iş kazası oldu salonda :) bench yapıcam plakaları demire dayamışlar üst üste aradan birini çekem derken en ustteki 15 kiloluk ayak baş parmağıma düştü :)
idmandan randıman alamadım acısından hala sızlıyor.kırılma falan yok zannımca ezilme var.morarma şişme falanda yok hala.yaklaşık 3,5 saat oldu olalı.hafif bir kızarıklık var.
sabah olsun hayrolsun.
geçmiş olsun mali, şifanı bulursan inşallah[DOUBLEPOST=1458075997][/DOUBLEPOST]
Masallah masallah [emoji4]
asıl sana maşallah, nerelerdesin, international oldun bizi unuttun :) domestic günlerimizi özledim :D

Hacım yapmak istemiyor isen temiz beslenip yeterli protein alırsan kilonu koruyarak kas yapabilirsin ama bir yandan kilo almadan kaslı gözükmek demek üstündeki yağları atmak altındaki kasları belirgin hale getirmek demek yani toplam yağ oranını düsürmek demek herkesin istediği bu aslnda ama kolay değil çok disiplinli beslenmek gerekiyor çalışmaktan daha önemli beslenmek vede uzun sürede oluyor ne yazikki bu işler
Kolay gelsin

Kas yapmak istiyorum. Protein değeri yüksek gıdalar yemeye özen gösteriyorum. Aldığım paketin üzerinde yazan değerlere bakıyorum. Her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Önceki yıllara göre kollarımın inceldiğini gördüm. Yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak biraz yapılı gözükeceğim inş.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı