Kullan bakalım abi faydasını görürsen yazarsın burayaD-aspartic acid aldim bakalim,yas oldu 36,bi faydasini gorucez mi bakalim![]()
Ne işe yarıyor buD-aspartic acid aldim bakalim,yas oldu 36,bi faydasini gorucez mi bakalim![]()
yemeden olmuyor.evdekiler bana bu nasıl spor sen çok yemek yiyon diyorlarAynen abi, arada aç da kalmak da lazımmış growht hormonun çalışması için ama nerdeeemide sürekli çalışıyor, hiç yoktan gece kalsın idyorum ama gece lavaboya bile gitsem dolabın yanından geçip süt içtiğim oluyor aklım hep yemekte
işe geldim şimdi ama yanımda 3 paket salam, çavdar ekmeği,3 adet kivi, 1 tane 200 ml süt, çubuk kraker var hemen yemeye başlayacağım 12ye kadar ara öğünlerim bunlar da, tabi 8 de yemek saati var ayrıyeten bir de
![]()
testesteron seviyesini artırmak için olması lazım ama emin değilim abi[DOUBLEPOST=1458138469][/DOUBLEPOST]Ne işe yarıyor bu
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
faydasını görürsen bizde alırızD-aspartic acid aldim bakalim,yas oldu 36,bi faydasini gorucez mi bakalim![]()
Testesteron arttiriyor deniliyor ama tabiki kas yapimini saglayacak kadar degildir,cinsel olarakta katkilari var,genel olarak health support bir urunNe işe yarıyor bu
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Evet abi salonda konuşuyorum öyle gençlerle, diyorum spora başladım güzel kilo aldım dedim. Yüzüme baktı şişman çocuk , abi kilo alacaksam ne anlamı var bu sporun dediyemeden olmuyor.evdekiler bana bu nasıl spor sen çok yemek yiyon diyorlar![]()
aynen abi guçden düşüyorum bendeyemek kesince ben tüm ağirliklar 5er kilo düşüyor
Evet abi salonda konuşuyorum öyle gençlerle, diyorum spora başladım güzel kilo aldım dedim. Yüzüme baktı şişman çocuk , abi kilo alacaksam ne anlamı var bu sporun dedi
Güldüm bayağı bir![]()
İşte ben onu anlatmakta çok sıkıntı çekiyorum abi bıktım resmenbanada birisi göbek buyumeye başladı dedi bende bana lazım şimdilik dursun diyorum
![]()
boşver babam yorma kendini salla gitsin millete laf anlatmak zor oluyor.birde şu oluyor dikkatimi çeken squatta 100 kilo ile çalışıyorum 3-5 kişi bir araya gelip izliyor.geçen hafta dedim nazar değecek altında kalacam izlemeyin dedimİşte ben onu anlatmakta çok sıkıntı çekiyorum abi bıktım resmenbulk dönemi demekten bıktım gerçekten, adam bakıyor bana tek eksiğin şu karın kasları diyor, yalnız göbek büyüdü senin diyenler.
Bulk dönemi hacimlenme dönemi demekten bıktım![]()
Oda şovmenlik yapıyordur zaten abiha ha bizim salon da press hoca geçen 3 tane genç bindi yukari basti tam komedi
Basmak için sağlam beslenmek lazım, ben bu ara karbonhidratı azaltmıştım baktım ki güçten düşüyorum yemeye devamaynen ama harbi sağlam basi kerata
tabi ev boş bulunca yaparsin pozlari yenge bi yakalasa
İyisin abi bayağı fazla yağlanmadan büyümeye devam