30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Aynen abi, arada aç da kalmak da lazımmış growht hormonun çalışması için ama nerdeee:) mide sürekli çalışıyor, hiç yoktan gece kalsın idyorum ama gece lavaboya bile gitsem dolabın yanından geçip süt içtiğim oluyor aklım hep yemekte :) işe geldim şimdi ama yanımda 3 paket salam, çavdar ekmeği,3 adet kivi, 1 tane 200 ml süt, çubuk kraker var hemen yemeye başlayacağım 12ye kadar ara öğünlerim bunlar da, tabi 8 de yemek saati var ayrıyeten bir de :D
yemeden olmuyor.evdekiler bana bu nasıl spor sen çok yemek yiyon diyorlar :)
Ne işe yarıyor bu

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
testesteron seviyesini artırmak için olması lazım ama emin değilim abi[DOUBLEPOST=1458138469][/DOUBLEPOST]
D-aspartic acid aldim bakalim,yas oldu 36,bi faydasini gorucez mi bakalim :)
faydasını görürsen bizde alırız :)

yemek kesince ben tüm ağirliklar 5er kilo düşüyor
aynen abi guçden düşüyorum bende
Evet abi salonda konuşuyorum öyle gençlerle, diyorum spora başladım güzel kilo aldım dedim. Yüzüme baktı şişman çocuk , abi kilo alacaksam ne anlamı var bu sporun dedi :D
Güldüm bayağı bir :D
:):):) banada birisi göbek buyumeye başladı dedi bende bana lazım şimdilik dursun diyorum :)

:):):) banada birisi göbek buyumeye başladı dedi bende bana lazım şimdilik dursun diyorum :)
İşte ben onu anlatmakta çok sıkıntı çekiyorum abi bıktım resmen :):) bulk dönemi demekten bıktım gerçekten, adam bakıyor bana tek eksiğin şu karın kasları diyor, yalnız göbek büyüdü senin diyenler.
Bulk dönemi hacimlenme dönemi demekten bıktım :)

İşte ben onu anlatmakta çok sıkıntı çekiyorum abi bıktım resmen :):) bulk dönemi demekten bıktım gerçekten, adam bakıyor bana tek eksiğin şu karın kasları diyor, yalnız göbek büyüdü senin diyenler.
Bulk dönemi hacimlenme dönemi demekten bıktım :)
boşver babam yorma kendini salla gitsin millete laf anlatmak zor oluyor.birde şu oluyor dikkatimi çeken squatta 100 kilo ile çalışıyorum 3-5 kişi bir araya gelip izliyor.geçen hafta dedim nazar değecek altında kalacam izlemeyin dedim :):):)

Aynı şeyleri demek ki tek yaşayan ben değilmişim :) izleyenler mi dersin, kardeşim o kadar ağırlığa ne gerek var zararlı diyenler, birisinede doktor demiş insanın kaldırabileceği ağırlık max. 20 kg fazlası zararlı falan anlatıp duruyor her zaman :) tabi kulaklık takmak çok faydalı oldu açıyorum müziği kimsenin yüzüne bile bakmıyorum[DOUBLEPOST=1458139462][/DOUBLEPOST]
ha ha bizim salon da press hoca geçen 3 tane genç bindi yukari basti tam komedi
Oda şovmenlik yapıyordur zaten abi :):)

uploadfromtaptalk1458139696086.jpg

:) :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı