Tavsiye ettiğin varmıAliexpress ten alin beyler kulaklik akicaksaniz
Tamam teşekkür ederimSatici puani yuksek olanlardan gonul rahatligiyla alabilirsiniz,tr de aynilarini ordan getirip 3 4 katina satiyolar
O sitede aradığın her şey var gerçekten , bir ara sporcu atletlerinden alacağım tanktop, gold gym markaları çok güzelSatici puani yuksek olanlardan gonul rahatligiyla alabilirsiniz,tr de aynilarini ordan getirip 3 4 katina satiyolar
Ben arastiriyorum,kulaklik disinda tonla urun aldim hic sikinti yasamadim,bol bol saat alin![]()
Evet ama yemedikleri bir şey yok zatençinlilerin değişik bir yemek kültürü var yada kültürsüzlüğü varadamlar börtü böcek ne varsa yiyorlar.
hayırlısı ile bacak idmanını bitirdik bu akşamda.back squatta paralel 100 kilo 4*6 yaptım.
bu sefer front squat başardım 45 kilo 8 kere yaptım.artık bacak idmanlarıma onuda ekleyecem.bana mantıklı geliyor bu önceden düşünmüştüm ama front squat beceremediğim için denk gelmedi ama artık zamanı geldi.
ustalar ne der yorum alalım bacak idmanını artık aşağıdaki gibi yapsam işimi görür kanısındayım
back squat
front squat
calf raise
lunge
15 ay oldu ama yediğime ictigime son 7 aydır fena dikkat ediyorum önceden karbo az alıyordum dikkatsiz dediğim o yetersiz besleniyrodumkaptan 1yil devirdin mi sport da
pisboğazlı onlar yaEvet ama yemedikleri bir şey yok zaten
Çok iyi bir program bence abi bacakları bayağı bir zorlayacaktır kesinlikle, zaten ağırlıkları da bayağı bir arttırmışsın![]()
abi bu akşam 12+12 kilo ile 3*10 yaptım abi.yani her bacak 10 kere adım atıyor.yürüyecek yer kalmadı salonda maalesef.Mali lunge kaç kilo ile yapıyorsun bugün ilk kez yaptım 10 adımlı 4 set 10 luk dumbell aldım ellerime
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım sabaha beni çok pis bacak ağrıları bekliyor hissediyorumpisboğazlı onlar ya
haftaya bir aksilik olmazsa deneyecem ve squatta 80 kiloyla 4*12 çıkarmaya çalışacam hedefim o olacak göğüs gibi front squatta ağırlık artırmaya çalışacam ikisi bir gunde nasıl olacak görecez
abi bu akşam 12+12 kilo ile 3*10 yaptım abi.yani her bacak 10 kere adım atıyor.yürüyecek yer kalmadı salonda maalesef.
super abi yakışırAnladım sabaha beni çok pis bacak ağrıları bekliyor hissediyorum
40 günde 6 kilo mu aldın. Bu biraz fazla normalde ayda 1 kilo civarı uygun görülür bulk yaparken yağ da almissin bencearkadaşlar 40 gündür yapıyorum dediğim gibi baya bir gelişme farkettim, göğüs omuz vs genişleme mevcut kilom 62 iydi şuan 68
ama göbek bazen şişiyo gibi, pek göbek problemi olan birisi değilim ama korkar oldum, bulk dönemi vs deniyor ama tam anlamıyla anlamadım, cahiliyetimi maruz görün![]()
62 veya 68 çok fazla bir kilo değil yani sismansin veya yağlisin diyecek kadar ama musaitsin anlaşılan böyle hızla kilo alırsan toparlayamazsin yağ oranını düsürmek kolay değil özellikle bulk ile beraber yine de kontrollü git derim sana en fazla 1 kilo almaya çalış temiz almaya çalış gece yatmadan okadar karbonhidrat Yemen bence yanlış kaliteli karbo lari gün içinde tüket dağıtarak ve en az 130 gr protein al gün içindeevet kısa sürede aldım ama çok yağlı görünmüyorum aynaya baktığımda, benimde kafama takıldı kısa sürede bu kadar kilo almam ve genişlemem.
Bulk nedir bilmiyorum ama beslenmeme önem vermeye başladım, kalori hesaplaması yapmıyorum,sabah kahvaltına önem vermeye başladım ve antrenmanı 22:00 den sonra yaptığım için spordan sonra, yoğur, patates haşlama veya muz, yulaf ezmesi, chia ve azda pekmez atıp karıştırıp yiyorum,
yanlış bir şey yapmak istemem,
Sabah pantolonu giyemedim ne diosun senmesajı okudum cevap yazacakdım müşteri geldi yazamadım barış abi yetişmiş yazacak birşey kalmamış
azğına sağlık guzel izah etmiş olayı.
bacaklarım çokk kötü ağrıyor squat duman etti beni dun akşam![]()
Sabah pantolonu giyemedim ne diosun sen
Hurma önerebilirimBiliyorum her şeyin bilincindeyim ama tatlıya yok diyemiyorum sigarayı bile tek seferde bıraktım on seneyi geçti içmiyorum ama tatlıya sözüm geçmiyor [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok