barış kaptan
Üye
Yada ağırlık olarak tekerlek kullanmak daha mantikli sanki dumbell yerine
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pullover hareketi %50 göğüsü %50 kanatları,biraz da arka kolu çalıştırır abi, yani bir taşla 3 kuş vurmuş oluyorsun bu hareketle.Tabi nizami yapmak lazım ayrıca vücut tamamen sehpada olmalı,diğer versiyonu kanat içindir.Yoksa en çok kanatları çalıştırmış olursun.[DOUBLEPOST=1458068665][/DOUBLEPOST]Selamlar
Göğüs hareketi grubunda pull over var bende ama yanlış mı yapıyorum anlamadım göğüs dışında sanki kanatları ve sırtı daha çok vuruyor bu hareketi yapan varmi
Servet göğüs bölümüne yazmış kalçalar boşta olsun hareket serbestliği açısından daha iyi dedi bakalm öyle yapıcamPullover hareketi %50 göğüsü %50 kanatları,biraz da arka kolu çalıştırır abi, yani bir taşla 3 kuş vurmuş oluyorsun bu hareketle.Tabi nizami yapmak lazım ayrıca vücut tamamen sehpada olmalı,diğer versiyonu kanat içindir.Yoksa en çok kanatları çalıştırmış olursun.[DOUBLEPOST=1458068665][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 42267 Bu şekilde çalışan bölgeleri gösterelim abi![]()
Abi o dediği kanat için olmasın ?Servet göğüs bölümüne yazmış kalçalar boşta olsun hareket serbestliği açısından daha iyi dedi bakalm öyle yapıcam
Programı paylaştım bikaç gün önce bak istersenAbi o dediği kanat için olmasın ?
Tamam abi..Programı paylaştım bikaç gün önce bak istersen
Bak 1.gun antremanTamam abi..
Amacım senin yanlışını bulmak fakan değil hee yanlış anlama bende karıştırdım biraz kanatlar fena agrioGöğüs için olduğunu biliyorum abi demek istediğim hani bel boşta kalıyor ya o kanat için yaplıyordu, diğer türlü de göğüs demek istedimama tabi o şekilde de olur önemli olan doğru yapmak tabi.
geçmiş olsun mali, şifanı bulursan inşallah[DOUBLEPOST=1458075997][/DOUBLEPOST]bu akşam iş kazası oldu salondabench yapıcam plakaları demire dayamışlar üst üste aradan birini çekem derken en ustteki 15 kiloluk ayak baş parmağıma düştü
idmandan randıman alamadım acısından hala sızlıyor.kırılma falan yok zannımca ezilme var.morarma şişme falanda yok hala.yaklaşık 3,5 saat oldu olalı.hafif bir kızarıklık var.
sabah olsun hayrolsun.
asıl sana maşallah, nerelerdesin, international oldun bizi unuttunMasallah masallah [emoji4]
eyvallah abi sağolasın eşşek teptigeçmiş olsun mali, şifanı bulursan inşallah[DOUBLEPOST=1458075997][/DOUBLEPOST]
asıl sana maşallah, nerelerdesin, international oldun bizi unuttundomestic günlerimizi özledim
![]()
beslenmem eksikmi kalıyor acaba abibu pis ağırlıkta zaten çalışmadığımız yerlere düşer hep![]()
benim haberim yokKimdi o bana gobegi eritemezsin temmuza kadar diyen ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben dedim sanırımKimdi o bana gobegi eritemezsin temmuza kadar diyen ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
eridi demek ki abi sorduguna göreBen dedim sanırımeridi mi
Vücutla beraber sakalda evrim geçirmiş [emoji4]Foto bolumune koymustum, burayada ekleyim istedim, 2yillik gelisimim
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kas yapmak istiyorum. Protein değeri yüksek gıdalar yemeye özen gösteriyorum. Aldığım paketin üzerinde yazan değerlere bakıyorum. Her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Önceki yıllara göre kollarımın inceldiğini gördüm. Yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak biraz yapılı gözükeceğim inş.Hacım yapmak istemiyor isen temiz beslenip yeterli protein alırsan kilonu koruyarak kas yapabilirsin ama bir yandan kilo almadan kaslı gözükmek demek üstündeki yağları atmak altındaki kasları belirgin hale getirmek demek yani toplam yağ oranını düsürmek demek herkesin istediği bu aslnda ama kolay değil çok disiplinli beslenmek gerekiyor çalışmaktan daha önemli beslenmek vede uzun sürede oluyor ne yazikki bu işler
Kolay gelsin