Bende tam bugday makarnasi ve fırın somon yaptımSu an kendi yemegimi hazirliyorum, kepekli makarma tonbaligi, nohut, ayran, bir suredir devamli kendim yapiyorum alistim
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Makarnadan, tonbaligindan, tavuktan tiksinir oldu hanim sayemdeBende tam bugday makarnasi ve fırın somon yaptımtek başıma yapıp yiyorum napim hanima balikta og geldi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bu tas bana galiba,abi yapicaksak bari bodybuilderi andiralim hafiften[emoji6]çok sevimli bişi barışçım, yaptıkça yapası gelir insanın
ya siz geliştikçe ben mutlu oluyorum barışçım hiç olurmu, kalbim sizlerleeskiden etsoteydim de artık küçülüom, ben küçülüp sonra gıdım gıdım kilo alcam, vücut yapıma göre bişi belirledim bakalım, diğer bi deyişle biscolata denyosu olcam
![]()
Bende var 5 paket falan.yenmiyo o be aldim orda ole duruyorBu arada benim bimden aldığım tam bugday makarnasi stoku hızla bitiyor bida da bulamadım bimde ne etcez bilemedim
Valla ben götürüyorumBende var 5 paket falan.yenmiyo o be aldim orda ole duruyor
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bosver abi o ne ole,t bar,deadlift,pendlay row devamYaw bu rowing machine nedir kullanan var mi
hehe sağol yine büyüğüm canım 90 kg şu anabi küçülme boşver gerek yok biz seni büyük seviyoz![]()
o su set aralarında içiliyor barışçımBu rowing machine ne ola ki baktım internette içinde su alan yuvarlak bişi var o mudur
bu somonu bimden mi alıyorsun?[DOUBLEPOST=1457640596][/DOUBLEPOST]Bende tam bugday makarnasi ve fırın somon yaptımtek başıma yapıp yiyorum napim hanima balikta og geldi
sırt için olması gerek[DOUBLEPOST=1457640639][/DOUBLEPOST]Yaw bu rowing machine nedir kullanan var mi
yok taş değil ya lafın hoşuma gitmişti o yüzden kullandımYa bu tas bana galiba,abi yapicaksak bari bodybuilderi andiralim hafiften[emoji6]
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bimde somon ne ararhehe sağol yine büyüğüm canım 90 kg şu anamaç 80, eğer kas yaptıysam yinede çok küçük durmam herhal, he yapmadıysam zaten yine clean bulk
![]()
o su set aralarında içiliyor barışçım[DOUBLEPOST=1457640564][/DOUBLEPOST]
bu somonu bimden mi alıyorsun?[DOUBLEPOST=1457640596][/DOUBLEPOST]
sırt için olması gerek[DOUBLEPOST=1457640639][/DOUBLEPOST]
yok taş değil ya lafın hoşuma gitmişti o yüzden kullandım![]()
ne bileyim dondurulmuş balık görmüştümde öle sandımBimde somon ne ararmetrodan alıyorum
Saol alper bende cable row yaparım diye düşünmüştüm salonda yok galiba ondan çünkü sonuçta sırt için bunlar ikiside aynı mantıkne bileyim dondurulmuş balık görmüştümde öle sandımben ton dan başka yiyemiyorum.
bu arada rowing machine hoşuna gitmediyse cable row yapabilirsin
kürek çekmek gibi birşey galiba abi oBu rowing machine ne ola ki baktım internette içinde su alan yuvarlak bişi var o mudur
Ne yicez bugün yaw.ev kadını gibi bugün ne pisircem derdi sarıyor hergün
ye iç eğlen keyfine bak mali, gelince hakkını verirsinkürek çekmek gibi birşey galiba abi o
durumumuz kötü abi
[DOUBLEPOST=1457644925][/DOUBLEPOST]yarın sabah duzce gidecem.pazara kadar izinliyim herşeyi serbest yaptım kendime
3 gunde bozulacaksa varsın bozulsun kas namına ne varsa
![]()
aynen abi bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ölümüne destekçinimye iç eğlen keyfine bak mali, gelince hakkını verirsin![]()
Ne faydasini gördün derseniz hiç bir faydasini görmedim lafına çok güldüm allah iyiliğin versin1 aya yakın şeker yemedim.
Tatlı, baklava,çikolata, gofret vs yemedim
Yediğim tek tatlı bazen hurma okadar
Hepinize öneririm.
Ne faydasını gördün derseniz bi faydasını görmedim zaten gözle görülür bi fayda beklemiyorum bukadar kısa sürede
Daha uzun vadede sağlık ve insülin direnci ayrıca fiziki fayda bekliyorum