30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Siz baya baya seker tuketiyorsunuz, yedigim en sekerli sey 100 gr bitter cikolata, onu da 7 gunde bitiriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
kendi adıma ben hiç beyaz şeker tuketmem ama böyle ara ara kaçak yaptıgım zaman tuketiyorum.sürekli olan birşey değil :)
özellikle spor sonrası şeker tuketmek çok kötü çünkü yağ yakımı durur o zaman insulin direnci yuzunden.[DOUBLEPOST=1457337942][/DOUBLEPOST]
Burdada paylasiyim arkadaslar,seker uzerine akil slmaz bir yapim,mutlaka seyredin,gozum kapali seker i cikardim hayatimdan

http://m.imdb.com/title/tt3892434/
izleme listeme aldım ilk fırsatta izleyip yorumlarımı yazarım.

Afiyet olsun abi, sağlam protein almışsın:).Ben iş çıkışı spora gideceğim ama protein adına pek bir şey alamadım
eyvallah babam.önemli değil spor sonrası acısını çıkarırsın.yeterli karboyu al enerji olarak sana dönsün antreman önüne işini görür.bu arada benim bcaa bitti.bu hafta sonuda protein tozum biter.aklımdan geçen 1 ay ara vericem vucudu dinlendirecem.sonrasında yeni protein tozu ve bcaa markasıyla farklılık yaparak devam edicem.kreatinde 6 haftalık sürecim dolmadı daha dolsun onada iki hafta ara veririm.

[DOUBLEPOST=1457354461][/DOUBLEPOST]
eyvallah babam.önemli değil spor sonrası acısını çıkarırsın.yeterli karboyu al enerji olarak sana dönsün antreman önüne işini görür.bu arada benim bcaa bitti.bu hafta sonuda protein tozum biter.aklımdan geçen 1 ay ara vericem vucudu dinlendirecem.sonrasında yeni protein tozu ve bcaa markasıyla farklılık yaparak devam edicem.kreatinde 6 haftalık sürecim dolmadı daha dolsun onada iki hafta ara veririm.
Aynen abi :) bende hiçbiri yok valla, şu an tozsuz devam ileride alabilirim takviye:)
Öyle yapacağım valla spordan sonra gidip yarım kilo göğüs yerim artık:)
Yatarkende bir tabak yoğurt :)
Ara ver tabikide abi vücut artık alışmştır tozlara..[DOUBLEPOST=1457354604][/DOUBLEPOST]
Yiyiciler sizi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemeden büyüyemeyiz abi :)

Dün gece 12 ye doğru bitti isim bugün işyeri için yemek hazırladım bazen napiyorum ben diye düşünüyorum :) Somon ızgara makarna ve haslanmis brokoli :) hep dışarıdan yemek rahatsız ediyor beni
Yaw nekadar para dökuyoruz şu yemek işine farkında mısınız kendi yemegim ailemin yemeğinden çok daha fazlaya patlıyor boşuna dememişler zengin sporu diye.zengin olsam gam yemicem :)

Dün gece 12 ye doğru bitti isim bugün işyeri için yemek hazırladım bazen napiyorum ben diye düşünüyorum :) Somon ızgara makarna ve haslanmis brokoli :) hep dışarıdan yemek rahatsız ediyor beni
Yaw nekadar para dökuyoruz şu yemek işine farkında mısınız kendi yemegim ailemin yemeğinden çok daha fazlaya patlıyor boşuna dememişler zengin sporu diye.zengin olsam gam yemicem :)

Aynen öyle abi, bu proteinli gıdalar çok pahalı gerçekten.Et, balık,protein tozları,supplementler vs. dünyanın masrafı:)

dışarıdaki yemeklerde kullanılan yağların kalitesinden kaynakllanıyor abi o birazda.geçenlerde hesapladım sadece supplement spor salonu ve yol masrafı benim 400tl aylık :):):) beslenme falan hariç onlarla beraber aylık 1000tl vardır heralde :) genelde et ve turevleri tuketiyorum her gun :):) supplementlerde en pahalısı protein tozu zaten abi :) en ucuzu kreatin :)[DOUBLEPOST=1457356247][/DOUBLEPOST]
Bizimki karın doyurmayi aşıyor :)

normal bir spor değilki abi mecbur anormal besleniyoz bunyem istiyor abi doymuyorum :)

Bugun 22.5 kilo dumbbell ile gogus calistim, omzum hic agrimadi :)
çok güzel abi;)
bende bu akşam göğüs önkol arka kol yaptım.
6 göğüs 2 önkol 1 arkakol 1 saat 15 dakkada bitti.
tavsiye üzerine kavrama gucu için 3 set 27,5 kiloluk dambılla farmers carry yaptım.
bench pressde 70 kilo ile 5*5 yaptım başka ağırlık girmedim zorlamadım.toplam 220gr protein aldım :):):)

çok güzel abi;)
bende bu akşam göğüs önkol arka kol yaptım.
6 göğüs 2 önkol 1 arkakol 1 saat 15 dakkada bitti.
tavsiye üzerine kavrama gucu için 3 set 27,5 kiloluk dambılla farmers carry yaptım.
bench pressde 70 kilo ile 5*5 yaptım başka ağırlık girmedim zorlamadım.toplam 220gr protein aldım :):):)
Bench press 5*5 kuvvet icin iyidir heralde, 2 hafta kuvvet calisip 4 hafta hipertrofi yapmak lazim aslinda ne diyosun

Bench press 5*5 kuvvet icin iyidir heralde, 2 hafta kuvvet calisip 4 hafta hipertrofi yapmak lazim aslinda ne diyosun

mantıklı aslında abi ama netini bende bilmiyorum.ben genelde yardımlı 100 kiloya kadar çıkıyorum farklılık olsun diye 70 kilodaki tekrar sayımı artırma adına öyle yaptım bu hafta.hedef olrak önceliğim 80 kiloda 8 tekrara nizami tamamlamak.haftaya 80 kilo ile 5*5 zorlayacam bakalım olacakmı? sanmam ama olmaz abi.

Back
Yukarı