30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

yaw ne kadar çok yazıyorsunuz beyler kaldığım yerden bu sayfaya gelene kadar 1 saat geçti :)

bu arada bende bugün iskender yemiştim ama iyiki burayı okumadan yemişim, yoksa yanında künefeyi indirirdim, iskenderde 1.5 olurdu kesin :D
parmak kaslarını çalıştık bugun baya abi yardımcı olarakda çene kasları :)
abi bir daha olmasın 1,5 iskender peşine kunefe yemen lazım yoksa yedim falan deme bize allah aşkına :):):):)
Hiç bir hareket yapmadan yorulmadan nizami barfix 12 yapıyorum ama barfix benim 3 . hareketim bench ,dumbell benc sonra barfix yapıyorum ondann 8-8-7 yapabiliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göğüs sırt aynı gunmu abi senin

Benim aklımda da bir kür düşüncesi gezip durmakta ufaktan bir kaç tık atlamak için hacim kürü düşünüyorum, az yan etkisi olan ve başlangıç için çok etkili tabi Servet Dağlı'ya da danıştım bu konuda ondan yardım aldım sağolsun ama tam olarak karar veremedim.Kafam karışık gerçekten...

Benim aklımda da bir kür düşüncesi gezip durmakta ufaktan bir kaç tık atlamak için hacim kürü düşünüyorum, az yan etkisi olan ve başlangıç için çok etkili tabi Servet Dağlı'ya da danıştım bu konuda ondan yardım aldım sağolsun ama tam olarak karar veremedim.Kafam karışık gerçekten...
nerden icap etti kardeş öyle birşey neden hızlı yol almak istiyorsun ki? musabik falan olmayı mı düşünüyorsun?

senin yaşinda olsam ne yapçan kürü bence iyi duşun ileresu var bu işin

parmak kaslarını çalıştık bugun baya abi yardımcı olarakda çene kasları :)
abi bir daha olmasın 1,5 iskender peşine kunefe yemen lazım yoksa yedim falan deme bize allah aşkına :):):):)

göğüs sırt aynı gunmu abi senin
Ben full body çalışıyorum hepsi aynı gün 2 göğüs 2 sırt 2 omuz 1 on kol 1 arka kol squat

Aynen abi müsabık olmak istiyorum 1 2 seneye podyumda olmak istiyorum ama yinede bu kür işine pek karar veremedim.
steroid kür falan pek bilgi sahibi değilim birazda önyargı var.artıları olacagı kesin ama eksilerini iyi düşünmek lazım.benim pek aklıma yatmıyor işin aslı.
Ben full body çalışıyorum hepsi aynı gün 2 göğüs 2 sırt 2 omuz 1 on kol 1 arka kol squat

göğüs sırt ve omuzda ikişer hareket neler abi?

steroid kür falan pek bilgi sahibi değilim birazda önyargı var.artıları olacagı kesin ama eksilerini iyi düşünmek lazım.benim pek aklıma yatmıyor işin aslı.
Aynen abi doğru ve bilgili birinin gözetiminde ve bir kere yapılan kürden çok fazla zarar gelmez ama şu yan etkiler insanı çekindiriyor bir de saç dökülme falan :)[DOUBLEPOST=1457215100][/DOUBLEPOST]Herkes iyi geceler :)

göğüs sırt ve omuzda ikişer hareket neler abi?
Göğüs benc press ve dumbell benc press,
Sırt barfiks ve barbell bent over
Omuz dumbell shoulder press ve lateral raise
On kol z bar ile burbell curl 2 geniş 2 dar tutuş ile
Triceps push down
Squat

Aynen abi doğru ve bilgili birinin gözetiminde ve bir kere yapılan kürden çok fazla zarar gelmez ama şu yan etkiler insanı çekindiriyor bir de saç dökülme falan :)
saçların gidecekse olmaz babam podyumda :) seni tv dizilerinde kel görmek istemeyiz :)
boşver babam ya salla zevkine takılıyon işde.ne edecen kür falan yaşın genç podyumdakıler gibi olman kaba hesapla 3 yılını alır diye düşünüyorum sağlam idmanlarla.[DOUBLEPOST=1457215295][/DOUBLEPOST]
Göğüs benc press ve dumbell benc press,
Sırt barfiks ve barbell bent over
Omuz dumbell shoulder press ve lateral raise
On kol z bar ile burbell curl 2 geniş 2 dar tutuş ile
Triceps push down
Squat

üst göğüs ve alt göğüs yapmıyonmu abi.deadlift falan ? yoksa onları farklı gunlerdemi yapıyon bir ara bende duşundum full body merakımdan soruyom.

saçların gidecekse olmaz babam podyumda :) seni tv dizilerinde kel görmek istemeyiz :)
boşver babam ya salla zevkine takılıyon işde.ne edecen kür falan yaşın genç podyumdakıler gibi olman kaba hesapla 3 yılını alır diye düşünüyorum sağlam idmanlarla.[DOUBLEPOST=1457215295][/DOUBLEPOST]
üst göğüs ve alt göğüs yapmıyonmu abi.deadlift falan ? yoksa onları farklı gunlerdemi yapıyon bir ara bende duşundum full body merakımdan soruyom.
Sadece dediklerimi yapıyorum çünkü 3 gün gelebiliyorum ancak aslnda 6 aydır nerdeyse ayni programı uyguluyorum gelisme var tabi ama degistirmek belki daha da artıracak gelişmeyi bilemedim ama parçalı çalışacak kadar çok gelemiyorum salona 3 günde olmuyor parçalı

Sadece dediklerimi yapıyorum çünkü 3 gün gelebiliyorum ancak aslnda 6 aydır nerdeyse ayni programı uyguluyorum gelisme var tabi ama degistirmek belki daha da artıracak gelişmeyi bilemedim ama parçalı çalışacak kadar çok gelemiyorum salona 3 günde olmuyor parçalı

sen daha iyi bilirsin abi split yapsan 3 gune bölsen daha çok verim alırsın diye düşünüyorum ben değiştirmek lazım artık bunu :)
yavaş yavaş huyunu bozacaz beslenme bozduk sayılır idmanda bozdukmu tamam :):):)

sen daha iyi bilirsin abi split yapsan 3 gune bölsen daha çok verim alırsın diye düşünüyorum ben değiştirmek lazım artık bunu :)
yavaş yavaş huyunu bozacaz beslenme bozduk sayılır idmanda bozdukmu tamam :):):)
Ozaman 3 güne uygun teklifleri dokülün bakalm servet de yok ortalarda loss da yok Prof anlamda kimse kalmadı aramızda deneme yanılma ile goturcez artık

Ozaman 3 güne uygun teklifleri dokülün bakalm servet de yok ortalarda loss da yok Prof anlamda kimse kalmadı aramızda deneme yanılma ile goturcez artık

ustalarda kayboldu servet hocam sitede var buraya pek takılmıyor.loss desen zaten bayadır görünmedi :)naçizane fikrimi yazayım.bu yazdıkalrımın hepsini denedim abi ben :)
1.burada en buyuk sıkıntı bacak ve omuz birbirine çok ters oldugu için kan bir aşağı bir yukarı toplanıyor bundan birşey anlayamadım bacak idmanı ayrı yapmak en mantıklısı bence.
göğüs önkol
bacak omuz
sırt arkakol
2. bu idman karşılıklı kaslar adına kanı bir bölgeye toplama adına gayet güzel ama sırt göğüs aynı gun birde ben fazla hareket yaptığım için beni yine zorladı ama sen fazla hareket girmediğin için bence tam sana göre.
göğüs sırt
bacak
omuz önkol arkakol
3.burada sırt ve bacak aynı gun eziyor hem squat hem deadlift ama yağ yakımı adına süper oluyor :)
göğüs önkol
omuz arkakol
bacak sırt
senin barfix çekebilmen sırt idmanı için buyuk avantaj abı barfix yapıp peşine 2 row birde deadlift yaptımı tamamdır :) ben barfix çekemiyom onun yerine 2 lat pulldown hareketi yapıyom :):):)[DOUBLEPOST=1457216853][/DOUBLEPOST]
Serbeti suzduruyorum iyi oluyor agir ama kaymak kaliteliyse super oluyo

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi şerbeti ziyan etme :):):):)

Özelden bi msj attım geri dönersen bu konuyu irdeleriz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ustalarda kayboldu servet hocam sitede var buraya pek takılmıyor.loss desen zaten bayadır görünmedi :)naçizane fikrimi yazayım.bu yazdıkalrımın hepsini denedim abi ben :)
1.burada en buyuk sıkıntı bacak ve omuz birbirine çok ters oldugu için kan bir aşağı bir yukarı toplanıyor bundan birşey anlayamadım bacak idmanı ayrı yapmak en mantıklısı bence.
göğüs önkol
bacak omuz
sırt arkakol
2. bu idman karşılıklı kaslar adına kanı bir bölgeye toplama adına gayet güzel ama sırt göğüs aynı gun birde ben fazla hareket yaptığım için beni yine zorladı ama sen fazla hareket girmediğin için bence tam sana göre.
göğüs sırt
bacak
omuz önkol arkakol
3.burada sırt ve bacak aynı gun eziyor hem squat hem deadlift ama yağ yakımı adına süper oluyor :)
göğüs önkol
omuz arkakol
bacak sırt
senin barfix çekebilmen sırt idmanı için buyuk avantaj abı barfix yapıp peşine 2 row birde deadlift yaptımı tamamdır :) ben barfix çekemiyom onun yerine 2 lat pulldown hareketi yapıyom :):):)[DOUBLEPOST=1457216853][/DOUBLEPOST]
abi şerbeti ziyan etme :):):):)
Eyvallah mali zahmet edip yazmışsın bi dünya .bakicam bakalm bende araştırayim biraz.3 güne zorluyor split çalışma

Eyvallah mali zahmet edip yazmışsın bi dünya .bakicam bakalm bende araştırayim biraz.3 güne zorluyor split çalışma

estfr abi ne zahmeti.aslında zorlamaz.9 hareket yapıyon bir gunde.onda iki bölge girsen yine en fazla 8-9 hareket yapar.istesen o kadar girmezsin bile.aslında şöylede yapılabilir illa fullbody yapacam dersen 1.gün bench press+ dumbell press girersin 2. gun incline press incline fly gibi sırt içinde böyle şekillendirebilirsin böylece bir hafta boyunca 3 gunde farklı hareketlerden yapmış olursun.

Back
Yukarı