30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Abi bırakın bu ağırlık olayını, hedefimiz vücut geliştirmek değil mi sonuçta. Biz powerliftçi değiliz önemli olan en iyi en estetik şekilde bir vücut yapmaktır.Gerisi hikaye zaten önemli olan çalıştığımız bölgeyi maksimum verimle çalıştırmaktır.Ağırlık olayına gelince sadece egomuzu tatmin etmiş oluyoruz :)
Bence benchte 100 kg in uzerine cikmamiz gerekiyor,orta seviye icin.benimde takintim oldu bench im zayif oldugu icin.biz turnuvaya da katilmicaz ama surekli zorluyoruz kendimizi.guzel vucut istesem o kolay duserim 82 kg a karin kasli fit vucutlu biscolata denyolari gibi olurum.amacim 100 kg %10 civari yag orani,buda agir kaldirmaktan geciyor.yani hacim istiyorum ama az gobekli hacim[emoji2]

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama vucut istiyor ağırlık artırmayı.bizlee ilgisi yok.misal sen şimdi 80 kilo ile çalışıyon 60 ile çalışsan randıman alınmaz ağırlık hafif kalır.bence surekli ağırlık artırmak lazım.vucudun alıştığı ağırlığın ustune çıkıp zorlamak kasları yırtmak lazım :)
yaşlı yaşlı ağırlıkla ego yaptırmadın özçelik :):):):)
Orası öyle tabikide abi ama tabi maksimum ağırlıkla yüksek tekrar da önemli en azından 4 8 tekrar :)

Bence benchte 100 kg in uzerine cikmamiz gerekiyor,orta seviye icin.benimde takintim oldu bench im zayif oldugu icin.biz turnuvaya da katilmicaz ama surekli zorluyoruz kendimizi.guzel vucut istesem o kolay duserim 82 kg a karin kasli fit vucutlu biscolata denyolari gibi olurum.amacim 100 kg %10 civari yag orani,buda agir kaldirmaktan geciyor.yani hacim istiyorum ama az gobekli hacim[emoji2]

Hadi inşallah abi hepimizn hedefi aynı :):)[DOUBLEPOST=1457189062][/DOUBLEPOST]
kim tutar seni buraz cok istedin galiba
Her zaman fazlasını isteyeceksin abi bu spor gerçekten doyumsuz.

evet abi az göbek olsun önemli değil baklava falan çokda önemli değil.ama temel hareketlerde yuksek ağırlık girmemiz lazım squat deadlift 100 kilo tamam ama benchde hala kendim yapamıyorum.ama yapacam çalışmalarım sürüyor.

Orası öyle tabikide abi ama tabi maksimum ağırlıkla yüksek tekrar da önemli en azından 4 8 tekrar :)
öncelik 1 tekrar yapmak sonra yavaş yavaş 8 yapmak.oluncada zaten vucut bir üst ağırlığı isteyecek böyle kademeli olarak gidecek inşallah.[DOUBLEPOST=1457189353][/DOUBLEPOST]
100kg benç az değil yani budan 8..10 tekrar da kolay değil
100 kilo yardımlıda olsa ağırlık altında eziliyom ben hala :):):)

evet abi az göbek olsun önemli değil baklava falan çokda önemli değil.ama temel hareketlerde yuksek ağırlık girmemiz lazım squat deadlift 100 kilo tamam ama benchde hala kendim yapamıyorum.ama yapacam çalışmalarım sürüyor.
Benim squad deadlift overhead press hatta dumbill bench bile iyi.bench olmuyor.tricepse yuklendim simdi cok agir giriyorum.bide kollarim ve boyum uzun,ordan sikinti oluyor.ama faydasi da var sporu birakinca yaglanmiyorum

Benim squad deadlift overhead press hatta dumbill bench bile iyi.bench olmuyor.tricepse yuklendim simdi cok agir giriyorum.bide kollarim ve boyum uzun,ordan sikinti oluyor.ama faydasi da var sporu birakinca yaglanmiyorum

ohp iyise dumbell bench iyiyse olur aslında abi triceps takılıyordur.benchde ağırlık ortaya kadar omuz ortadan tepeye arkakol çıkarır derler hangisi eksikse ona göre düşünmek gerekebilir.
İnşallah abi sen powerlifte sardın bu aralar zaten:) benimde ilgimi çekmiyor değil bu spor.
evet evet :):) bir ara ciddi ciddi dönüş düşündüm caydım sonra :) göbek iyice buyumesin diye :) onun beslenmesi falan daha sert olmalı
mali programmi brakmasaydin haftalik farklar etkili
sonradan yuklemedim abi aslında iyi program ama ne bilem kaldı gitti öylece.

Tek öğün mali abi :D
ca-u-powerlifter-01.jpg
[DOUBLEPOST=1457191048][/DOUBLEPOST]
Bugunde gömdüm iskender i :) mali yiyorum rahat ol
Bu arada kemikleri güçlendirmek için napiyorsunuz bu kaslar kemikler üzerinde duruyor malum kalsym falan alan destek olarak ben ce alınmalı
Kemikler için bol bol kalsiyum içeren gıdalar tüketiyoruz abi yoğurt,süt,peynir gibi gıdalar fazlasıyla yetiyor

Bugunde gömdüm iskender i :) mali yiyorum rahat ol
Bu arada kemikleri güçlendirmek için napiyorsunuz bu kaslar kemikler üzerinde duruyor malum kalsym falan alan destek olarak ben ce alınmalı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afiyet bal kaymak olsun abi.iskenderdeki sos ve içindeki ekmekler tartışılır abi ama olsun arada bir olur.
bende yarın tatlı ısmarlayacam kendime acaip derecede kunefe yiyesim var :):)
süt ve süt ürünleri yeterli gelir bence abi kalsiyum için.
ben yemiyormuşum ya :) birde çok yiyon diyorlar bana.
kıtlıkdan çıkmış powerci :)
bu adamın idmanları çok sert geçer abim.

Abi bizim günlük yediğimiz yemekler bu adamın tek öğünü :)
Bu daha en ufak öğün daha çok yiyenler var kilo kilo tavuklar etler, 25 30 yumurta yiyenler :)
o zaman hani diyorlar ya tek seferde 50gr proteinden fazlası emilim olmaz almayın diyorlar o boş lafmı olmuş oluuyor :) bu adamların bir öğünü zaten 150gr protein yapar :)
ama tipine bakınca acaba haddinden fazla protein aldıdamı böyle yağlanmaya bir nebzede olsa sebep oldu diye düşünmeden geçemedim.

afiyet bal kaymak olsun abi.iskenderdeki sos ve içindeki ekmekler tartışılır abi ama olsun arada bir olur.
bende yarın tatlı ısmarlayacam kendime acaip derecede kunefe yiyesim var :):)
süt ve süt ürünleri yeterli gelir bence abi kalsiyum için.

ben yemiyormuşum ya :) birde çok yiyon diyorlar bana.
kıtlıkdan çıkmış powerci :)
bu adamın idmanları çok sert geçer abim.
Duble porsiyon istedim 1 porsiyon u kız yedi zaten kaldı bana 1 porsiyon .arada yenir yağlı falan :) benimde canım çekio künefe bugünlerde tatlı yemeyeli baya oldu yaw

o zaman hani diyorlar ya tek seferde 50gr proteinden fazlası emilim olmaz almayın diyorlar o boş lafmı olmuş oluuyor :) bu adamların bir öğünü zaten 150gr protein yapar :)
ama tipine bakınca acaba haddinden fazla protein aldıdamı böyle yağlanmaya bir nebzede olsa sebep oldu diye düşünmeden geçemedim.
Herkesin vücudu farklı olarak sentezleyebilir abi, ayrıca o kadar yüksek ağırlığa girmek için yağlanmak lazım onların gücü yağdan geliyor bir nebzede.

Duble porsiyon istedim 1 porsiyon u kız yedi zaten kaldı bana 1 porsiyon .arada yenir yağlı falan :) benimde canım çekio künefe bugünlerde tatlı yemeyeli baya oldu yaw

yarın kuzu şiş peşine kunefe geldi aklıma :)
Herkesin vücudu farklı olarak sentezleyebilir abi, ayrıca o kadar yüksek ağırlığa girmek için yağlanmak lazım onların gücü yağdan geliyor bir nebzede.
ptesi 100gr fındık yiyim ben ekstradan faydası olur benchde :)
abiler ben uzakdoğu dizisi izleyem biraz ilerleyen saatlerde gelirim.iyi beslenmeler :)

Back
Yukarı