30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

sen berkant abinin dediği gibi sağlam yesen var ya tutana aşk olsun abi :):):):)
Gaza getirme beni :)
Kismetse 13 -21 Mayıs arası bir yurtdışı tur olayımiz var ozaman a kadar yicem caliscam sonra bayramda yaz tatili var o zan kadar 40 gün falan min karbo ile 2-3 kilo veririm diue düşünüyorum bakalm allah sağlık sıhhat verirse

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaza getirme beni :)
Kismetse 13 -21 Mayıs arası bir yurtdışı tur olayımiz var ozaman a kadar yicem caliscam sonra bayramda yaz tatili var o zan kadar 40 gün falan min karbo ile 2-3 kilo veririm diue düşünüyorum bakalm allah sağlık sıhhat verirse

abi sen bize bakma :) en guzel sistem senin verim aldıgın sistem.
bu akşam deadlift 110 kilo ile 2*4 yaptım keşke 1 tabak daha bulgur yesem 120 denerdim dedim o kadar yemekle kafayı bozmuşum :):):):)

hedefi_dunya_sampiyonlugu_h14574.jpg
vucut-gelistirme-ileri-yas.jpg

Şampiyonluğun ve bu sporun yaşı yok, soldaki dayım 63 yaşında Avrupa şampiyonluğu yolunda iyi geceler herkese bol motivasyonlar :)

Arnold ında kullandığı söyleniyor onun zamanında varsa bunların zamanındada vardır ama kullanmışlarmıdır

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Bugün yemek olayını abarttim Berkant abiye imrendim :) satasayim biraz :)
Sabah 3 yumurta az yağlı arkasından 1 tabak yulaf üzüm badem sütle sonra 1 saat sonra 1 muz arkasından antreman antreman dan sonra 1 ölçek whey arkasından ızgara tavuk ve 1 tabak bulgur pilavı aksam da 1 tabak makarna 200 gramlık bir somon ızgara sonra ise geldim hala ağzım durmuo badem atıp duruom :)

Bana böyle zamanlarda hanım dibin delindi diyor.yedigim yabana gidiyor diye fazla tuvalette kalmayi bile yasakladı.evde üç kişinin yediğini yiyomusum.sen sukret lokmalarini saymaya baslamasinlar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

630gr piliç tek seferde çok abi bence en az 2 ye böl onu.[DOUBLEPOST=1457182119][/DOUBLEPOST]
yani atiyom benç te 75 kilo olsak en az 45..50 kilo 10tekrar rahat yapmak lazim kas için
onu o şekilde sınırlandırmamak lazım abi.ben 80 kiloyum yuvarlak hesap 40 kilo ile bench yapsam göğüs gelişmezki.vucutun istediği ağırlığa göre ayarlamak lazım yani 10 tekrar yapacaksak son iki tekrarı kaldırmakda zorlanacagımzı ağırlıkla çalışmak lazım.[DOUBLEPOST=1457182219][/DOUBLEPOST]bence her halukarda yapabildiğin en yuksek ağırlıkla çalışıp kasları yırtmak lazım.hafif ağırlık çok tekrar aklıma yatmıyor benim.hele birde temel hareketlerde(bench, squat, deadlift, ohp, barbellrow) faydası olacagını sanmam. ancak izole hareketlerde faydası olacaksa.

Bar dahil dimi

tabi abi.bir ara nette birt yazı okumuştum vucut ağırlığının bench press 1, squat 1,5, deadlift 2 katı yapan kişiye güçlü diyordu.tabii bunlar naturel insanlar için geçerli.bunun üstünde yapmak için daha fazla efor sarfetmek gerekir yazıyordu.o hale gelene kadar harcanandan daha fazla zaman gerekir abi.

Back
Yukarı