30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bugün yemek olayını abarttim Berkant abiye imrendim :) satasayim biraz :)
Sabah 3 yumurta az yağlı arkasından 1 tabak yulaf üzüm badem sütle sonra 1 saat sonra 1 muz arkasından antreman antreman dan sonra 1 ölçek whey arkasından ızgara tavuk ve 1 tabak bulgur pilavı aksam da 1 tabak makarna 200 gramlık bir somon ızgara sonra ise geldim hala ağzım durmuo badem atıp duruom :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memeleri bacaklarının arasına alsın o zaman anlar milletin ne demek istedigini.bilinçsiz yapılan spoır spor değildir.
Salonda o kadar uyardığım insan var ki abi , adama diyorum yanlış yapıyorsun hareketi şöyle yapabilrsin, yüzüme bakıyor devam ediyor.Aman ne hali varsa görsün diyorum.
Çocuk yeni başlamış daha göğüs denilen hiçbir şey yok cable crossover çalışıyor:) onuda uyardım yok neymiş göğsü sıkıştırmam lazım diyor baktım göğüs nerde diye[DOUBLEPOST=1457125603][/DOUBLEPOST]
Sabah 3 yumurta az yağlı arkasından 1 tabak yulaf üzüm badem sütle sonra 1 saat sonra 1 muz arkasından antreman antreman dan sonra 1 ölçek whey arkasından ızgara tavuk ve 1 tabak bulgur pilavı aksam da 1 tabak makarna 200 gramlık bir somon ızgara sonra ise geldim hala ağzım durmuo badem atıp duruom :)

Afiyet olsun abi, beslenme sağlam :)

afiyet olsun abi bu performasnı senden hergun bekliyoruz :)
Salonda o kadar uyardığım insan var ki abi , adama diyorum yanlış yapıyorsun hareketi şöyle yapabilrsin, yüzüme bakıyor devam ediyor.Aman ne hali varsa görsün diyorum.
Çocuk yeni başlamış daha göğüs denilen hiçbir şey yok cable crossover çalışıyor:) onuda uyardım yok neymiş göğsü sıkıştırmam lazım diyor baktım göğüs nerde diye[DOUBLEPOST=1457125603][/DOUBLEPOST]
Afiyet olsun abi, beslenme sağlam :)
fazla karışmayada gelmiyor yanlış yorumlanıyor bana soran olmadıkça ben kolay kolay karışmıyorum.

Bu arada unuttum yazacaktım tomografi sonucunu aldım bişi çıkmadı ama baş ağrısı nedeni hala sır bakalm devam edicem araştırmalara sırayla
Whey olayını antreman yapmadığınız günlerde aliyormusunuz bugün bur arkadaş gut başlangıcı teşhisi koymuşlar kanda urik asit değeri yükselmiş fazla protein ağırlıklı beslenmek ten olmuş öyle demişler oda napcam dio antreman yapıp protein almadan nasıl olacak dio bakalm napcak

Bu arada unuttum yazacaktım tomografi sonucunu aldım bişi çıkmadı ama baş ağrısı nedeni hala sır bakalm devam edicem araştırmalara sırayla
Whey olayını antreman yapmadığınız günlerde aliyormusunuz bugün bur arkadaş gut başlangıcı teşhisi koymuşlar kanda urik asit değeri yükselmiş fazla protein ağırlıklı beslenmek ten olmuş öyle demişler oda napcam dio antreman yapıp protein almadan nasıl olacak dio bakalm napcak

göz doktoruna git abi bence öncelikle.fazşa protein derken bunun ölçüsü ne acaba abi.çok daha ağüır çalışıp bize göre çok daha fazla protein alanlar var abi onlarda neden olmazkı.gut hastalığüını direk proteine bağlamak ne kadar dogrudur onuda bilmiyorum.peki protein alımı bırakınca gut düzeliyormu ki. ama duzenli tahliller yaptırmak en mantıklısı.

göz doktoruna git abi bence öncelikle.fazşa protein derken bunun ölçüsü ne acaba abi.çok daha ağüır çalışıp bize göre çok daha fazla protein alanlar var abi onlarda neden olmazkı.gut hastalığüını direk proteine bağlamak ne kadar dogrudur onuda bilmiyorum.peki protein alımı bırakınca gut düzeliyormu ki. ama duzenli tahliller yaptırmak en mantıklısı.
Proteinden olduğunu sanmıyorum, doktor olayına gelirsek bir doktorun dediğiyle bu teşhis konulamaz birkaç doktora daha muayne olmak gerekir.Proteinden böyle bir hastalık olsa herks gut olurdu.

Kesinlikle 3 ayda bir falan urik asit kreatin in karaciğer ve bun değerlerine baktirmak lazım ben yapıyorum em azından 2 gün önce yaptırmış oldum normal cikti sadece kolesterol biraz yüksek o hep yüksek zaten 280 ama iyi huylu baya tavan yapmış üst sınırı da geçmiş o iyi bişi dengeleme yapiomus vs
Bu Gut olayı daha çok kırmızı et ile beslenmek ten oluyo diolar yani protein olarak kırmızı etten alınan protein daha etkili whey falan ne tarz bir etki yapar bilemem ama olayın mantigi protein fazlası urik asit olarak vücuttan atılıyor çok fazla urik asit çıkınca hepsi atilamayip kanda yükselme yapıyor buda eklemlerde urik asit krristelleri birikimi yapıyor

Kesinlikle 3 ayda bir falan urik asit kreatin in karaciğer ve bun değerlerine baktirmak lazım ben yapıyorum em azından 2 gün önce yaptırmış oldum normal cikti sadece kolesterol biraz yüksek o hep yüksek zaten 280 ama iyi huylu baya tavan yapmış üst sınırı da geçmiş o iyi bişi dengeleme yapiomus vs
Bu Gut olayı daha çok kırmızı et ile beslenmek ten oluyo diolar yani protein olarak kırmızı etten alınan protein daha etkili whey falan ne tarz bir etki yapar bilemem ama olayın mantigi protein fazlası urik asit olarak vücuttan atılıyor çok fazla urik asit çıkınca hepsi atilamayip kanda yükselme yapıyor buda eklemlerde urik asit krristelleri birikimi yapıyor

birşey için doktora gidiyorsun.protein tozu kullanıyom dedimi hemen yıkıyor ne var ne yok onun üstüne tabi hepsi için geçerli değil ama buda işin kolay yolu oluyor.bizzat dahiliye doktoruna gittiğimde yaşadım bunu protein tozunu gunah keçisi yaptı doktor :):) ben en son diyetisyene gittiğimde kadın bana bu tip şeyler kullanıyorsan fazladan 1lt daha su iç buda gunluk ortalama 3,5-4 litre yapar hatta içine limon sıkıp tuketebilirsin dedi kolay kolay sorun yaşayacagını zannetmem dedi.bize böyle doktor lazım :):):):)

Öyle a yine de fazla kullanmamak lazım yani en azından sadece antreman günlerinde 1 ölçek antreman sonrası her sabah uyanıp içenler de var günde 2 ölçek alanlarda var

Öyle a yine de fazla kullanmamak lazım yani en azından sadece antreman günlerinde 1 ölçek antreman sonrası her sabah uyanıp içenler de var günde 2 ölçek alanlarda var

ben off gunleri sabah birde idman sonalrında içiyorum çok nadir gunluk 150 altında kalırsam yatmadan sutle karıştırıp içiyorum oda çok nadir.belki 1 aydır hiç yapmadım.
bir kutu 2 ay yetiyor kabaca bu haliyle işimi görüyor geri kalanını hep beslenme ile tamamlıyorum.[DOUBLEPOST=1457127389][/DOUBLEPOST]ben 3 öğün toz alan biliyorum :)

abi neleri var salonda herkesin bakış açısı değişik bu sporda :)
bcaa hem idman öncesi hem sonrası alan var.
idman esnasında protein tozu içen var.
idmandan önce kardio yapan var böyle bir sürü ornekler var.
hiç bacak çalışmayanalr var.
göğüs gunu 10 set flat bench press yapıp bırakan var.

Son 2 aydır bende idman öncesi kardio yapiom :) tüm vücut çalıştığım için bacak olarak sadece squat :)

Sadece karın çalışanlar var :)
15 20 dk koşu bandında koşup gidenler var :)
Şınav çekmeye gelenler var ( evde çekemiyor sanki ):)
İki çift laf edip gidenler var :)

Son 2 aydır bende idman öncesi kardio yapiom :) tüm vücut çalıştığım için bacak olarak sadece squat :)

idman öncsi kardio yapınca ağırlıkda gucun azalmıyormu abi.bacakda squat yanına lunges falan koysan daha iyi olmazmı.ama demekki sana yetiyor squat.ben bacak gunu 6 hareket giriyom :):):)[DOUBLEPOST=1457127928][/DOUBLEPOST]
Sadece karın çalışanlar var :)
15 20 dk koşu bandında koşup gidenler var :)
Şınav çekmeye gelenler var ( evde çekemiyor sanki ):)
İki çift laf edip gidenler var :)
:):):) var oğlu var

Back
Yukarı