suskunprens74
Üye
DahilBar dahil dimi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
DahilBar dahil dimi
75 kg nun yüzde 80 desek tam 60kg yani sen yüzde 75..80 arasi yapiyon sen bi 2kg tak zorla tam olurNen şu an 56 58 kilo ile 3 set 10 tekrar yapabiliyorum
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Bana böyle zamanlarda hanım dibin delindi diyor.yedigim yabana gidiyor diye fazla tuvalette kalmayi bile yasakladı.evde üç kişinin yediğini yiyomusum.sen sukret lokmalarini saymaya baslamasinlar.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir animasyon izlemiştim yotubede gezinirken aradım bulamadım sonradan buraya koyacakdım.kabaca anlatayım animasyonuSağlam calistiginiza inaniyosaniz kilonuzu iki katı protein dört katı karbo bir katı yağ.buda ortalama 2800 kalori yapası hesap orta da.ama sağlam çalışma diyorum.cep tel salonda gezinme değil.
O zaman ben doğru yoldayım [emoji4] durmak yok yola devam [emoji4]70 kilo san zaten yüzde 80 i 56 kg yapar haraketleri düzgün da yaparsan kafi
Bu değerleri öğrendiğim iyi oldu hedefim bu olur o zamanBende 71.5 kiloyum bench 60 kg çalışıyorum iyi ozaman
Aynı ağırlıkta çalışıyoruz abi bende 77 kiloyum 80 kg 8 tekrar83 kiloyum 80 kilo ile biraz hareketten çalarak 4 kere yapmıştım geçen hafta kendi çabamla
70 kiloyu nizami 8 kere yapıyorum.zorlasam 5*5 çıkarırım diye düşünüyorum.
Barış ben senden vücut ağırlığını bekliyorum artık.Bende 71.5 kiloyum bench 60 kg çalışıyorum iyi ozaman
Oda olur inşallah abiBarış ben senden vücut ağırlığını bekliyorum artık.
75kg 60kg yapar 4x8 çikar kas zaten 8-12 tekrar arasi olur1RM %80'ini kac set tekrar yapmak lazim ? 3x10 imkansiz o yuzden soruyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
kaç set kaç tekrar bilmiyorum ben öyle 1RM hesabı falanda yapmıyorum abi en son idmanımda 70 kilo taktım başladım yapmaya bakdım en son yardımlı 100 kiloyu 4 kere yaptım.yardım edenin dediğine göre fazla yardım etmemiş.1RM %80'ini kac set tekrar yapmak lazim ? 3x10 imkansiz o yuzden soruyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
senle ikimiz body olabiliriz abimAynı ağırlıkta çalışıyoruz abi bende 77 kiloyum 80 kg 8 tekrar![]()
kesinlikle katılıyorum abi sana ama barış abinin biraz fazla yemesi lazım geçen akşam ki gibiBarış ben senden vücut ağırlığını bekliyorum artık.
valla bende 100 kiloyu nizami kendi başıma 6 yı bırak 1 kere yapsam yeter ama maalesef yardımlı bile yaparken çok eziyor insanıAh ihtiyarlar bench demiyin yarami desmiyin.bi gun yuzu gecince forumda yayinlicam.nizami 6 tekrar yeter.benimde en buyuk hedefim bu
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bırakın bu ağırlık olayını, hedefimiz vücut geliştirmek değil mi sonuçta. Biz powerliftçi değiliz önemli olan en iyi en estetik şekilde bir vücut yapmaktır.Gerisi hikaye zaten önemli olan çalıştığımız bölgeyi maksimum verimle çalıştırmaktır.Ağırlık olayına gelince sadece egomuzu tatmin etmiş oluyoruzAh ihtiyarlar bench demiyin yarami desmiyin.bi gun yuzu gecince forumda yayinlicam.nizami 6 tekrar yeter.benimde en buyuk hedefim bu
Hadi inşallah abi neden olmasınsenle ikimiz body olabiliriz abimama ben bu ptesi göğüs gunu 80 kiloyu 8 yapmam lazım sana yetişem ben
![]()
Evet ıyide gaz oluyor motivasyonu yükseltiyor [emoji4]Abi bırakın bu ağırlık olayını, hedefimiz vücut geliştirmek değil mi sonuçta. Biz powerliftçi değiliz önemli olan en iyi en estetik şekilde bir vücut yapmaktır.Gerisi hikaye zaten önemli olan çalıştığımız bölgeyi maksimum verimle çalıştırmaktır.Ağırlık olayına gelince sadece egomuzu tatmin etmiş oluyoruz![]()
ama vucut istiyor ağırlık artırmayı.bizlee ilgisi yok.misal sen şimdi 80 kilo ile çalışıyon 60 ile çalışsan randıman alınmaz ağırlık hafif kalır.bence surekli ağırlık artırmak lazım.vucudun alıştığı ağırlığın ustune çıkıp zorlamak kasları yırtmak lazımAbi bırakın bu ağırlık olayını, hedefimiz vücut geliştirmek değil mi sonuçta. Biz powerliftçi değiliz önemli olan en iyi en estetik şekilde bir vücut yapmaktır.Gerisi hikaye zaten önemli olan çalıştığımız bölgeyi maksimum verimle çalıştırmaktır.Ağırlık olayına gelince sadece egomuzu tatmin etmiş oluyoruz![]()