30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

O kiloları alacam diye canın çıktı diye hatırlıyorum.bidunya hesap kitap yapmıştık.simdi aynı hesabı bi de verecem diye yap.[emoji4]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkant abi ben 16 aydır falan ağırlık çalışıyorum daha öncesinde 81 kilo idim sadece kardio yaparak 4 ayda 14 kilo verdim tabiki diyet ile beraber sonra 67 oldum baktım rüzgârla dans etmeye başladım :) kütle arttırayim dedim hastalıklı gibi oldum çünkü sanırım kas kaybı da yaşadım millet noldu bukadar zayıfladin falan dedi şimdi yavaş yavaş alarak 71.5 oldum aslında 76-77 ye çıkıp yine 3-4 kilo için definasyon yapmak amacım yaza falan diye bir amacım yok nezaman denk gelirse :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet abi , antrenman yapmadığın günler kahvaltıdan sonra da kullanabilirsin bunu, enerjik olma açısından faydalı.[DOUBLEPOST=1457117382][/DOUBLEPOST]
Maşallah abi çok iyi bitirmişsin antrenmanı :)
Ye tabi , biz yarında çalışacağız daha :)
hızlı çalışmayı seviyorum kafamdan dumanlar çıkıyor vucudmun yağ yaktıgını hissediyorum desem abartmış olmam heralde :) sadece salonda 1,5 litre su içiyorum o tere karşılık :)
Var farkındayım yüzde 18 civarlarinda Mayıs gibi karbo yu azaltip ifaknbir definasyon yapmak istiyorum kilom da fazla değil aslında 71.5 kg boy 173
bence yoktur abi o kadar yağ senin göbek bendekinden küçük %15 falandır bence
Ya sixpack peşinde koşan biri değilim yaptın diyelim nolcak onu öyle tutmak için çek allah çek çile. Boşver in valla biraz olsun üstünde ama şekilli olsun :) vücut o yeter
aynen abi benimde öle bir hedefim hiç olmadı
3 kilo versem yeter bana :)
bence kilo vermek değil abide beli inceltme olarak düşünmek lazım.öyle yapılır heralde bir yolu yordamı vardır. tahminimcede sağlam ağırlık antremanı ve peşine sağlam kardio ile yağ yakarak yanında bol proteinle.
O kiloları alacam diye canın çıktı diye hatırlıyorum.bidunya hesap kitap yapmıştık.simdi aynı hesabı bi de verecem diye yap.[emoji4]
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi vermesin kilo falan gerek yok devam etsin böyle :):):)
Çok küçülüyorum ozaman :) 71 kilonun neresine definasyon yapicam
değmez abi uğraşma ağırlık basmaya devam et küçülürsün ister istemez.en az 4-5 kilo alıp yapmak daha mantıklı abi.bende yaza doğru definasyon düşünüyordum ama düşündümde ağırlıklar düşecek kilo kaybı falan o ince çizgiyi beceremeyip küçülmek var iri görünmek daha güzel.

Bu definasyon denilen olayda günlük nekadar karbo almak lazım toplam protein sabit Heralde ayni çalışırken olduğu gibi burda tek farklılık karbo az olacak
Definasyonda protein olabildiğince arttırılmalı, karbonhidrat mikatarı düşürülmeli abi bu şekilde yağ yakarken kas hacmini de arttırabilirsin. Definasyonda en etkili takviye BCAA'dır. Yağ yakarken kaslardan kaybetmene engel olacaktır.

Bende aynı durumdayım abi sert ve yoğun bir antrenman ter boşalmasına neden oluyor :) bizde yaşlı bir dayı var nasıl bir azimdir bilmiyorum saatlerce kardiyo yaspıyor adam 4 5 kere atlet değiştiriyor ve çok kilo verdi :)
kaslarıda yiyordur bence bir tarafdan .yakında memeler göbeğe iner :)
Bu definasyon denilen olayda günlük nekadar karbo almak lazım toplam protein sabit Heralde ayni çalışırken olduğu gibi burda tek farklılık karbo az olacak

bende öyle biliyorum karbodan çalınıp idmanda daha izole hareketlere takılmak gerekiyor falan diyorlar.

Definasyonda protein olabildiğince arttırılmalı, karbonhidrat mikatarı düşürülmeli abi bu şekilde yağ yakarken kas hacmini de arttırabilirsin. Definasyonda en etkili takviye BCAA'dır. Yağ yakarken kaslardan kaybetmene engel olacaktır.
bazıları gunluk proteinin vucut ağırlıpğının 2 katından fazlası yağ olur diyorlar.karbodan çalıp protein artınca ben şimdi 150-200 alıyom o zaman 300 alsam çelişki olmazmi

kaslarıda yiyordur bence bir tarafdan .yakında memeler göbeğe iner :)
Aynen abi sonuç o olacak zaten :D[DOUBLEPOST=1457124961][/DOUBLEPOST]
bazıları gunluk proteinin vucut ağırlıpğının 2 katından fazlası yağ olur diyorlar.karbodan çalıp protein artınca ben şimdi 150-200 alıyom o zaman 300 alsam çelişki olmazmi
Sen zaten fazlasıyla alıyorsun abi daha fazla arttırmana gerek yok tabikide dediğim olay günlük vücut ağırlığının 1,2 1,3 katı falan alanlar için geçerli :)

Back
Yukarı