stefan35
Üye
benimde 180 abi 85 90 ideal olacağını düşünüyorumBenim boy 173 kiloda 74 falan ideal olacak diye düşünüyorum bakalm görüntüye göre karar vericem

benimde 180 abi 85 90 ideal olacağını düşünüyorumBenim boy 173 kiloda 74 falan ideal olacak diye düşünüyorum bakalm görüntüye göre karar vericem
Göbeksiz kilo almaya çalışıyorum herkes gibi tabiki aldıktan sonra istediğim yerde durmak için nasıl bir çalışma yapcaz bakalmbenimde 180 abi 85 90 ideal olacağını düşünüyorum![]()
Evet ama şimdiki gibi haftada 3 gün gelip max agirliklara calismaya gerek yok diye düşünüyorum. Yeme İçme ayrı tabiki o hep düzenli olmak zorunda yoksa hemen kaçıo Terazinin topuzuO zaman formunu korumaya çalışacaksın abi
Haftada 2 gün gelip orta agirliklar ile çalışmak yeterli olur sanırımAynen abi beslenmeyi dengede tutup hafif ağırlık çalışmaları yetecektir o zaman.
Tabikide abi akstamamanızı tavsiye ederim bu spora ne verirseniz onu veriyor size , bırakınca o da terkediyor insanıHaftada 2 gün gelip orta agirliklar ile çalışmak yeterli olur sanırım
bu sabah 3 tam yumurtalı omlet yedim şimdide spor sonrası 3 tam yumurta yiyorum.sarısını ayırıp çöpe atmak istemiyorum.clean bulk yapmaya çalışıyom onu kes bunu kes olmuyor conta yakacam yakında
yiyelim şişelim yakarız moduna geçecem bu gidişle![]()
illaki abi dikkat etmek lazım ama clean bulk gerçekden baya zor zanaatAbi ben gobeklenmekten korkuyorum, yas 36 metabolizma zaten yavas, sabaha kadar oturuyorum pc basinda hareket yok, sisersem kesin gobekten sisiyorum ben. O yuzden cok dikkat etmeye calisiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim mesai gece 5 bitiyo 6 gibi uyuyorum, 12-1 gibi kalkiyorum spor icin biraz karbonhidrat biraz protein biseyler yiyorum 4 gibi spora gidiyorumillaki abi dikkat etmek lazım ama clean bulk gerçekden baya zor zanaatneden pc başında oturuyon abi sabaha kadar dinlenme işini ne zaman yapıyonkı?
allah kolaylık versin.gece çalışmakda zor ister istemez duzen sıkıntısı olur hele birde üstüne evlilik çoluk çocuk varsa.Benim mesai gece 5 bitiyo 6 gibi uyuyorum, 12-1 gibi kalkiyorum spor icin biraz karbonhidrat biraz protein biseyler yiyorum 4 gibi spora gidiyorum
allah kolaylık versin.gece çalışmakda zor ister istemez duzen sıkıntısı olur hele birde üstüne evlilik çoluk çocuk varsa.
Bu arada söylemeyi unuttum
Bugün karar aldım
Gofret baklava çikolata bisküit vb şeyleri kalp damar sağlığıma ve vücut geliştirmeme vereceği zarar sebebiyle tamamen hayatımdan çıkarıyorum
Bu güne de tarih atıyorum
12.02.2016
Bugün eşim dalga gecio benle göbek yapmışsın diye her sabah bir kase yulaf yiyo sonra sonra 3 yumurta kahvalti göbeğine bakıp duruyor ayna karşısında diye dalga gecioAbi ben gobeklenmekten korkuyorum, yas 36 metabolizma zaten yavas, sabaha kadar oturuyorum pc basinda hareket yok, sisersem kesin gobekten sisiyorum ben. O yuzden cok dikkat etmeye calisiyorum
Bugün eşim dalga gecio benle göbek yapmışsın diye her sabah bir kase yulaf yiyo sonra sonra 3 yumurta kahvalti göbeğine bakıp duruyor ayna karşısında diye dalga gecioyulaf 1 kase var Her sabah ogleden sonrada makarna yada bulgur pilavı artık neyse 1 öğün var carbo onuda almazsak nasıl büyüyecek bu kaslar
gelde anlat
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi