30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bende bu aralar sporu aksatıyorum
Aklım antrebçnmanda kalıyo
Kaslar çalışmasada aklım sporla çalıştırıyorum

bu sabah 3 tam yumurtalı omlet yedim şimdide spor sonrası 3 tam yumurta yiyorum.sarısını ayırıp çöpe atmak istemiyorum.clean bulk yapmaya çalışıyom onu kes bunu kes olmuyor conta yakacam yakında :):):):)
yiyelim şişelim yakarız moduna geçecem bu gidişle :)

Abi ben gobeklenmekten korkuyorum, yas 36 metabolizma zaten yavas, sabaha kadar oturuyorum pc basinda hareket yok, sisersem kesin gobekten sisiyorum ben. O yuzden cok dikkat etmeye calisiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi ben gobeklenmekten korkuyorum, yas 36 metabolizma zaten yavas, sabaha kadar oturuyorum pc basinda hareket yok, sisersem kesin gobekten sisiyorum ben. O yuzden cok dikkat etmeye calisiyorum

illaki abi dikkat etmek lazım ama clean bulk gerçekden baya zor zanaat :) neden pc başında oturuyon abi sabaha kadar dinlenme işini ne zaman yapıyonkı?

Bu arada söylemeyi unuttum
Bugün karar aldım
Gofret baklava çikolata bisküit vb şeyleri kalp damar sağlığıma ve vücut geliştirmeme vereceği zarar sebebiyle tamamen hayatımdan çıkarıyorum
Bu güne de tarih atıyorum
12.02.2016

Bu arada söylemeyi unuttum
Bugün karar aldım
Gofret baklava çikolata bisküit vb şeyleri kalp damar sağlığıma ve vücut geliştirmeme vereceği zarar sebebiyle tamamen hayatımdan çıkarıyorum
Bu güne de tarih atıyorum
12.02.2016

Bitter cikolata ve lifli biskuvit cayin kahvenin yaninda iyi gidiyor ve faydasi da var, abartmadiktan sonra rahat rahat yiyebilirsiniz.

Bugün eşim dalga gecio benle göbek yapmışsın diye her sabah bir kase yulaf yiyo sonra sonra 3 yumurta kahvalti göbeğine bakıp duruyor ayna karşısında diye dalga gecio :) yulaf 1 kase var Her sabah ogleden sonrada makarna yada bulgur pilavı artık neyse 1 öğün var carbo onuda almazsak nasıl büyüyecek bu kaslar :) gelde anlat

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün eşim dalga gecio benle göbek yapmışsın diye her sabah bir kase yulaf yiyo sonra sonra 3 yumurta kahvalti göbeğine bakıp duruyor ayna karşısında diye dalga gecio :) yulaf 1 kase var Her sabah ogleden sonrada makarna yada bulgur pilavı artık neyse 1 öğün var carbo onuda almazsak nasıl büyüyecek bu kaslar :) gelde anlat

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haha bu yastan sonra kendimize bakmaya basladik diye kiskaniyorlar bence :)

Back
Yukarı