30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Çözmeye çalışıyorum ters bir hareket yaptık ama ne boynum fena agrio 1 hafta falan ara vericem calismaya squatta ağırlık arttırdım o yapti belki yeni squatci değilim aslında ama herzaman yaptığım hareket bakalm nolcak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buna benzer bir olay bende smith makinede enseye press yaaprken olmuştu salonda bir arkadaş kafanı dik tut lat pulldown enseye yapılanda dahil olmak üzere dedi loblar boşda kalmasın dedi o zamandır bir sıkıntı yaşamadım..belki yuku kaldırırken kafayı öne eğdiysen ondan olmuştur.onla geçmiş olsun allah kaza bela vermesin.

buna benzer bir olay bende smith makinede enseye press yaaprken olmuştu salonda bir arkadaş kafanı dik tut lat pulldown enseye yapılanda dahil olmak üzere dedi loblar boşda kalmasın dedi o zamandır bir sıkıntı yaşamadım..belki yuku kaldırırken kafayı öne eğdiysen ondan olmuştur.onla geçmiş olsun allah kaza bela vermesin.
Ben Karşıya bakıyordum bu hareketleri yaparken karşıya bakmamak lazımmış hatta aynaya falan özellikle barbell row da ozaman sakatladim galiba

karşıya bakmayacan derken boyun ve sırt aynı hizada olmayacakmı kafa öne düşük değilde biraz yukarıda gibi anlatabildimmi bilmiyom ki :):):)

karşıya bakmayacan derken boyun ve sırt aynı hizada olmayacakmı kafa öne düşük değilde biraz yukarıda gibi anlatabildimmi bilmiyom ki :):):)
Yani ayna karşısında yaptığını düşün aynaya yüzün dönük aynada kendine bakmayacaksin yere doğru bakican ayaklarına doğru da değil tabi sirtin düz ya o duzluk ensene kadar gidecek :) umarım anlatabildim

Kastettiğin hareket squatsa,karşıya bakman doğrudur,aşağı bakmak omurgaya artı yük bindirir özellikle omiriliğe,karşıya bakarken bütün omur tek bir bütün olur,yete bakılarak yapılan bir squat düşünemiyorum bile.diğer taraftan bu tip hareketleri smith makinede yapmak daha zararlı incinmeye sakatlanmaya daha müsait diye biliyorum.işin erbapları daha açıklayıcı bilgi vericektir,yanlışım varsa zaten söylerler.
Bu spor miş ile muş ile yapılmaz,o yüzden öyleymiş demek yada böyleymiş demek sakatlanmalara yol açabilir dikkat edelim.

Kastettiğin hareket squatsa,karşıya bakman doğrudur,aşağı bakmak omurgaya artı yük bindirir özellikle omiriliğe,karşıya bakarken bütün omur tek bir bütün olur,yete bakılarak yapılan bir squat düşünemiyorum bile.diğer taraftan bu tip hareketleri smith makinede yapmak daha zararlı incinmeye sakatlanmaya daha müsait diye biliyorum.işin erbapları daha açıklayıcı bilgi vericektir,yanlışım varsa zaten söylerler.
Bu spor miş ile muş ile yapılmaz,o yüzden öyleymiş demek yada böyleymiş demek sakatlanmalara yol açabilir dikkat edelim.
Bekci abi barbell row kastettim ben karşıya bakılması sakıncalı diye squat dediğin gibi ama yine tam olarak karşıya bakılmamasi gerekiyor diye biliyorum çok hafif aşağı köşeye

Çözmeye çalışıyorum ters bir hareket yaptık ama ne boynum fena agrio 1 hafta falan ara vericem calismaya squatta ağırlık arttırdım o yapti belki yeni squatci değilim aslında ama herzaman yaptığım hareket bakalm nolcak

Geçmiş olsun barışçıgım :)[DOUBLEPOST=1451770006][/DOUBLEPOST]
Bekci abi barbell row kastettim ben karşıya bakılması sakıncalı diye squat dediğin gibi ama yine tam olarak karşıya bakılmamasi gerekiyor diye biliyorum çok hafif aşağı köşeye

ben barbell rowu 60 derece yapıyorum, sen 90 mı, squat bekçinin dediği gibi karşıya bakarım hatta biraz daha hafif başımı kaldırırım, Allaha şükür şu ana kadar bişi olmadı, hareketleri doğru yaparsan sorun çıkmaz, bi yerlerde yanlış yapıyorsun

zaten formu yanlış olan hareket sakatlanmaya daha elverişli oluyor.

Geçmiş olsun barışçıgım :)[DOUBLEPOST=1451770006][/DOUBLEPOST]
ben barbell rowu 60 derece yapıyorum, sen 90 mı, squat bekçinin dediği gibi karşıya bakarım hatta biraz daha hafif başımı kaldırırım, Allaha şükür şu ana kadar bişi olmadı, hareketleri doğru yaparsan sorun çıkmaz, bi yerlerde yanlış yapıyorsun
Eyvallah alper geçer heralde azaldı baya da biraz dinlendireyim dedim

Loss hocam nacizane yorum yapayım video konusunda. Combinasyonların hızı 10 numara açıkçası. Ancak arada bir iki gard düşürme sorunu hissettim ufak da olsa. Kontra atak gelebilir de orda karşıdan karşı da rakip olsa. Onun dışında maşallah valla 10 numara geri kalanların hepsi...

%100 dogru gormussun, sebebini soyleyeyim, belli ki bu tur sporlardan anliyorsun, boksorler v.g ciler gibi genis olmanin derdinde degildir cunku bazen bu gard pozisyonunu olumsuz etkiler, benim v.g den dolayi sirtim bir boksorun olmasi gereken olculerinden genis bu sebeple gard pozisyonunu korumak icin kollarimi extra bir guc harcayarak kapali tutmaya calismam gerekiyor ve buda gercekten fazladan efor sarfetmeme neden oluyor, bilirsin fazladan yorulmamak icin eldivenin icindeki eller yumruk pozisyonunda bile tutulmaz sadece vurus esnasinda yumrugumuzu sikariz. Boyle serbest calistigim durumlarda gardi bazen indiriyorum sirtimi biraz olsun rahatlatabilmek icin.

marketlerdeki yumurtada yuvarlak hesap %6 protein var tavuklarda %20 civarında var deniliyor. organik olunca bu değerler ne kadar yukselir yada yukselir mi?

Back
Yukarı