30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Lisede kahverengi kusaktim ben van dam gibi oturuyordum :) sonra otur otur nereye kadsr dedim kalktım bida öyle oturamadim zaten :) :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış şu oturuşun bir resmini bekliyoruz senden:):):)
Bastır @etsote77 senden bi resim için nasıl ısrarlıydı,bizde ondan spagatlı bi resim bekliyoruz.;):confused::cool:çok kötüyüm ben yaaaa

Özlemisim [emoji5]
uploadfromtaptalk1451809207017.jpg

%100 dogru gormussun, sebebini soyleyeyim, belli ki bu tur sporlardan anliyorsun, boksorler v.g ciler gibi genis olmanin derdinde degildir cunku bazen bu gard pozisyonunu olumsuz etkiler, benim v.g den dolayi sirtim bir boksorun olmasi gereken olculerinden genis bu sebeple gard pozisyonunu korumak icin kollarimi extra bir guc harcayarak kapali tutmaya calismam gerekiyor ve buda gercekten fazladan efor sarfetmeme neden oluyor, bilirsin fazladan yorulmamak icin eldivenin icindeki eller yumruk pozisyonunda bile tutulmaz sadece vurus esnasinda yumrugumuzu sikariz. Boyle serbest calistigim durumlarda gardi bazen indiriyorum sirtimi biraz olsun rahatlatabilmek icin.
Dediginiz konuda haklisiniz. Bunun yani sira profesyonel boksorler sırtları genis bile olsa cogunlukla bizimki gibi sağlam bir gard pozisyonunda durmuyorlar zaten. Çünkü gerektiginde kafa hareketleri olsun ayak oyunlari olsun kendilerini koruyabiliyorlar. Bu dayanikliliginiz artirip yorulmanizi engellemek icin her çalıştığınız gun 3 round cok hafif dumbell la golge boksu yapabilirsiniz yavasca. Yavas yapmaya dikkat eden çünkü sonra mazallah eklemler sorun çıkarmasın :)

Back
Yukarı