30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Dediginiz konuda haklisiniz. Bunun yani sira profesyonel boksorler sırtları genis bile olsa cogunlukla bizimki gibi sağlam bir gard pozisyonunda durmuyorlar zaten. Çünkü gerektiginde kafa hareketleri olsun ayak oyunlari olsun kendilerini koruyabiliyorlar. Bu dayanikliliginiz artirip yorulmanizi engellemek icin her çalıştığınız gun 3 round cok hafif dumbell la golge boksu yapabilirsiniz yavasca. Yavas yapmaya dikkat eden çünkü sonra mazallah eklemler sorun çıkarmasın :)
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin, golge boksunu serbest yapiyorum cogu zaman ama tavsiyenizi degerlendirecegim...

5. kutu xtend bcaa bitti. artık bundan sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim.yaptığım araştırmalarda bcaa olarak https://www.supplementler.com/urun/nutrend-compress-bcaa-411-500-gr-5856 almaya karar verdim.değerleleri hoşuma gitti kullananlarda memnunmuş.dymatize glutaminim var merakdan bir kutu aldım bitsin belki yine alırım belkide almam.bcaa içinde var zaten.bunların yanında dymatize iso 100 kullanıyorum. kreatin eklemek istriyorum.bundan önce bir kere almıştım 1 ay kullanıp neye yaradığını anlayamadım :) şimdi tekrar farklı marka denemek istiyorum. https://www.supplementler.com/urun/nutrend-creatine-monohydrate-creapure-500-gr-5854 şunu alayım diyorum.değişik fikirlere açığım.

Ben böyle şeyler hiç almıyorum yanlış mı yapıyorum?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış yapmıyorsun aslında en iyisini yapıyorsun bir kere bulaştınmı bir daha zor bırakıyorsun psikolojikman bırakamıyorsun sanki o supplement ler olmasa antrenmanı boşa yapıyormuşsun gibi geliyor.
Başlamadıysan bence hiç bulaşma.

Sent from my iPad using Tapatalk

5. kutu xtend bcaa bitti. artık bundan sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim.yaptığım araştırmalarda bcaa olarak https://www.supplementler.com/urun/nutrend-compress-bcaa-411-500-gr-5856 almaya karar verdim.değerleleri hoşuma gitti kullananlarda memnunmuş.dymatize glutaminim var merakdan bir kutu aldım bitsin belki yine alırım belkide almam.bcaa içinde var zaten.bunların yanında dymatize iso 100 kullanıyorum. kreatin eklemek istriyorum.bundan önce bir kere almıştım 1 ay kullanıp neye yaradığını anlayamadım :) şimdi tekrar farklı marka denemek istiyorum. https://www.supplementler.com/urun/nutrend-creatine-monohydrate-creapure-500-gr-5854 şunu alayım diyorum.değişik fikirlere açığım.
Musclemed firmasinin amino decanate ürününü tavsiye ederim
Her olcegi 5gr bcaa ve 5 gr glutamin iceriyor
Kaliteli amino asitlerde (arginine gibi) iceriginde mevcut
Icerik fiyat ve kalite olarak uygun

Nutrend bcaa yi yeni bitirdim portakalli olmasi benim çok hoşuma gitti, ama bu marka Türkiye için almanyada üretiliyor denildi, yani global bi marka değil çoğu kişi bilmiyor, zaten fiyatlarda iyicene artti artik daha uygun ürünler tercih ediyorum. Xtend fen sonra bu size basit gelebilir nede olda udullu bir bcaa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış şu oturuşun bir resmini bekliyoruz senden:):):)
Bastır @etsote77 senden bi resim için nasıl ısrarlıydı,bizde ondan spagatlı bi resim bekliyoruz.;):confused::cool:çok kötüyüm ben yaaaa
abi bastırırdım da ben ailesini düşünüyorum :)[DOUBLEPOST=1451846902][/DOUBLEPOST]
Ben böyle şeyler hiç almıyorum yanlış mı yapıyorum?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bende bayadır kullanmıyorum, aramıyorum da

Musclemed firmasinin amino decanate ürününü tavsiye ederim
Her olcegi 5gr bcaa ve 5 gr glutamin iceriyor
Kaliteli amino asitlerde (arginine gibi) iceriginde mevcut
Icerik fiyat ve kalite olarak uygun
değerleri çok iyi büyük ihtimal bunu alıcam protein tozuyla kombin yapacam tşkler nasıl görmemişim ben bunu 5000bcaa 5000 glutamin..kreatın yokluğunu hissetmiyorum aslında ama salonda birisi dedi kreatinsiz bulk olmaz diye kafamı karıştırdı.sizin fikriniz ne olur kreatin konusunda?

Nutrend bcaa yi yeni bitirdim portakalli olmasi benim çok hoşuma gitti, ama bu marka Türkiye için almanyada üretiliyor denildi, yani global bi marka değil çoğu kişi bilmiyor, zaten fiyatlarda iyicene artti artik daha uygun ürünler tercih ediyorum. Xtend fen sonra bu size basit gelebilir nede olda udullu bir bcaa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xtend kullanmakdan sıkıldım artık birde sürekli aynı ürün olmaz arada bir değiştirin diyorlar o yuzden değiştirmek istedim.musclemedin nutrendden daha iyi değerleri varmış.

değerleri çok iyi büyük ihtimal bunu alıcam protein tozuyla kombin yapacam tşkler nasıl görmemişim ben bunu 5000bcaa 5000 glutamin..kreatın yokluğunu hissetmiyorum aslında ama salonda birisi dedi kreatinsiz bulk olmaz diye kafamı karıştırdı.sizin fikriniz ne olur kreatin konusunda?

xtend kullanmakdan sıkıldım artık birde sürekli aynı ürün olmaz arada bir değiştirin diyorlar o yuzden değiştirmek istedim.musclemedin nutrendden daha iyi değerleri varmış.
Kreatin spor hayatım boyunca bir defa kullandim sonra da hic kullanmadim

Amino asitlere gelecek olursam;zaman zaman kesip calismalara hiz verecegim zaman hep beraber kullaniyorum (glutamin-bcaa-arginin ve kompleks amino asitler)

Aralikli ve hep bir arada kullanmak hem vucudu sasirtmak acisindan hem de kuvvet direnc ve psikolojik acidan son derece faydalı oluyor

Bunlar benim deneyimlerim sizde deneyerek karar verebilirsiniz

Kreatin spor hayatım boyunca bir defa kullandim sonra da hic kullanmadim

Amino asitlere gelecek olursam;zaman zaman kesip calismalara hiz verecegim zaman hep beraber kullaniyorum (glutamin-bcaa-arginin ve kompleks amino asitler)

Aralikli ve hep bir arada kullanmak hem vucudu sasirtmak acisindan hem de kuvvet direnc ve psikolojik acidan son derece faydalı oluyor

Bunlar benim deneyimlerim sizde deneyerek karar verebilirsiniz

öncelikle bilgi paylaşımı için tşkler.bende 1 yıl boyunca 1 kere aldım 1 ay kullandım neye yaradıgını anlayamadım arkadaşa verdim kalanı :) kullandı memnun kaldı..protein tozu ve bcaa çok memnunum son 1 aydır glutamin kullanıyorum kaslarımın sertleştiğini hissettim ondan sonra önceden yumuşak olurdu belki onlada alakası yok ama ben onu kullanmaya başlayınca öyle oldu :)neticede kişiden kişiye değişik etkenler gösteren şeyler.dediğiniz gibi kendi vucudumuzu tanımamız gerekiyor.
kazasız belasız sporlar.

Aslında suplement taraftarı biri değilim ama arastirmalarim ve uzerimdeki etkisi dolayısıyla bcaa ve glutamin vazgecilmezim.ozellikle kırk yaş Sonrası bana gore glutamin olmazsa olmaz.bcaa dada losin oranı yuksek olani tercih ediyorum.fazla karışık kafamı karistiriyo.

Back
Yukarı