30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

ersote azmin ve istegin var en onemlisi bu bence. ikincisi hep sunu dusun her idmandan sonra veya esnasinda bu idmani hakkini vererek yaptimmi, istedim kaslari gercekten calistirdimmi? Ondan sonraki idmanda baslamadan once bu solediklerini hatirla ve yapacagin idamnin siddeti bir oncekinden bir tık daha fazla yap. Gerisini beslenme dinlenme vs. biliyorsun zaten.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Protein az geldi bana bayağı, suan vucut yapim sizinkinin aynısı olsa kilo başı 2.2 kati protein, 2 kati karbo alırım, ayrıca Antrenmanda ise nabizi sürekli yüksek tutmak için süper tri giant setler girerdim hep, 2 -3 ay sonrası ise tertemiz yag yakimi için if + 5x5 çalışırdim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağol Boungiorno bunlarıda göz önüne alcam tavsiyelerine teşekkürler
@etsote77 ne zamandır yapıyorsun bu sporu?vücut tipimiz aynı,zor bir vücut bizdeki,ama imkansız değil.
ocakta 13 ay olcak abi
ersote azmin ve istegin var en onemlisi bu bence. ikincisi hep sunu dusun her idmandan sonra veya esnasinda bu idmani hakkini vererek yaptimmi, istedim kaslari gercekten calistirdimmi? Ondan sonraki idmanda baslamadan once bu solediklerini hatirla ve yapacagin idamnin siddeti bir oncekinden bir tık daha fazla yap. Gerisini beslenme dinlenme vs. biliyorsun zaten.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet çok sağol tavsiyene, ocaktaki resetle beraber her şeyi tekrar düzenliycem :) hiçbişey olmasada güçlendiğimi hissedip, stres atıyorum oda bana yetiyor :)
Basarilar
Biraz sert diyete ve sert antremanlara ihtiyaci var görünüyor vucudun...
yavaş yavaş kaloriyi düşürcem hocam, tavsiyelerine teşekkürler :)

ne demek kardeş dediğiniz her şeyi göz önüne alırım, yanlış anlama olmaz inan bende :) eleştirin diye koydum (zorla) :D[DOUBLEPOST=1451505940][/DOUBLEPOST]
yok bunu kabul etmedim geçiştirme şimdi, açtırdın kutuyu bi kere :))
kilo 94.5 boy 183
2900 kalori alıyordum bunu 2500-2600 e çekcem reset ile birlikte 1 ocakta, 100 g yağ, 250 gr karbo, 150 gr protein olcak
amaç 83 kg böle yavaş yavaş incem sonra 90 a çıkıp tekrar 83 e inip sabitleyecem, hedef bu :)
önerileriniz var mı agalar :)
Yukarida verdigin degerler normal, herhangi birseyi arttirip azaltmana gerek yok 2500kcal icin, bu sekilde beslenmeye basladigin zaman tarti tarihlerini not al kaloriyi dusurmen gereken zamanlar oldugunda kh'tan kesersin...
Beyler yeni yılınız kutlu olsun bol kazançlı sevdiklerinizle beraber sağlıklı bol kaslı proteinli bir yıl dilerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler, tum arkadaslarin yeni yili hayirli, saglikli ve huzurlu gecer insallah.

343d35fcc27c45c32fbaf103cf3c78f2.jpg

Back
Yukarı