30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hadi bakalım cümleten mutlu yıllar,kas isteyene bol kas kazanımlı,yağ yakmak isteyenede bol yağ yakımlı bir yıl olsun inşallah.
Yeni yılda kimse proteinsiz,kreatinsiz kalmasın inşallaah.
Yeni yılda yumurtalarımız hormonsuuuuz,tavuklarımız grip siz olur inşallaah.

Hadi bakalım cümleten mutlu yıllar,kas isteyene bol kas kazanımlı,yağ yakmak isteyenede bol yağ yakımlı bir yıl olsun inşallah.
Yeni yılda kimse proteinsiz,kreatinsiz kalmasın inşallaah.
Yeni yılda yumurtalarımız hormonsuuuuz,tavuklarımız grip siz olur inşallaah.
Tam sporcu duası olmuş bu abi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta yaslilar hayirli yillar.simdi bulktayiz tamamda karnimi sıktıgimda bile karin kaslarim gozukmuyor Artik.nereye kadar bulka devam edicez.hedef kilomu belirlicez,kaldirdigimiz agirliklarimi hedef belirlicez.sinra nasil gidecek bu gobek.hatami yapiyorum bana bi akil verin yahu

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta yaslilar hayirli yillar.simdi bulktayiz tamamda karnimi sıktıgimda bile karin kaslarim gozukmuyor Artik.nereye kadar bulka devam edicez.hedef kilomu belirlicez,kaldirdigimiz agirliklarimi hedef belirlicez.sinra nasil gidecek bu gobek.hatami yapiyorum bana bi akil verin yahu

Karin kaslari kapanip gobek yaglanmaya basladiysa karbonhidrati dusurmenin zamani gelmis demektir

Bulk donem kas insa dönemi daha agir kilolarla veya sert antremanlarla kaslarin uyarildigi dönem. .

Dogal olarak düşük karbonhodratlarla bu agir ve sert antremanlar yapilamaz,biraz arttirmak yerinde olur.

Ölçu ise bel karin bolgesi olsun iyice kapanmaya basladiysa gereginden fazla karbonhidrat tüketimi yapiliyor demek,bunu düşürüp bir müddet devam etmek yerinde olur..

Karin kaslari kapanip gobek yaglanmaya basladiysa karbonhidrati dusurmenin zamani gelmis demektir

Bulk donem kas insa dönemi daha agir kilolarla veya sert antremanlarla kaslarin uyarildigi dönem. .

Dogal olarak düşük karbonhodratlarla bu agir ve sert antremanlar yapilamaz,biraz arttirmak yerinde olur.

Ölçu ise bel karin bolgesi olsun iyice kapanmaya basladiysa gereginden fazla karbonhidrat tüketimi yapiliyor demek,bunu düşürüp bir müddet devam etmek yerinde olur..

Ölçu ise bel karin bolgesi olsun iyice kapanmaya basladiysa gereginden fazla karbonhidrat tüketimi yapiliyor demek,bunu düşürüp bir müddet devam etmek yerinde olur
5e244b34d7b8702c580c6f2bc6137141.jpg
940820d7e8055ff227e13aa3550b23f4.jpg
]hocam 84 trn 92,5 a ciktim ekimden beri son halim bu.simdi bu kiloda nekadar kaliyim,sonra tekrar arttirmaya basliyim.100 kg civari %12 yag orani bana iyi olur sanki,192 cm boy.pzt dumbill chest press 35 kg 8 tekra,z bar alna triceps 45 kg 6 tekrar yaptim.ulasabildigim max agirliklar bu.sali idmani 40 dk da biraktim triceps ve kol eklemlerimde agri vardi,bacak biceps gunu olmasina ragmen devam edemedim.crs off tu prs sirt idmani iyiydi.kgt harici supp kullanmiyorum.pzt prs cmt cinko ve mg aliyorum.beslenmem iyi.bana ne onerebilirsin.sagolasin kolay gelsin

Son düzenleme:
Dostlar, arkadaşlar öncelikle herkese huzurlu mutlu bol kazançlı ve en önemlisi sağlıklı yıllar, forumu ve bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve yaklaşık 6 aydır fitness ve ağırlık çalışıyorum yaşım 38 (gerçi 2016 da 39 olduk) daha önce çekilmiş olduğum resmim yok çünkü vücudumla pek barışık değildik ama dün sabah çektiğim resim sanki 6 ayda baya bişey yapmışım gibi neyse resmi paylaşıyorum sizlerde yorum yaparsanız sevinirim

Bu arada boy 1,73
Kilo : 81
Kollar : 38,5
Bel : 85,5
Göğüs : 103
Omuz : 117,5

d042264507f53ad8fb3796b5158074eb.jpg

Iphone[emoji642][emoji809] [emoji642][emoji640] GB [emoji827]️ [emoji749]️

Back
Yukarı