Tam sporcu duası olmuş bu abiHadi bakalım cümleten mutlu yıllar,kas isteyene bol kas kazanımlı,yağ yakmak isteyenede bol yağ yakımlı bir yıl olsun inşallah.
Yeni yılda kimse proteinsiz,kreatinsiz kalmasın inşallaah.
Yeni yılda yumurtalarımız hormonsuuuuz,tavuklarımız grip siz olur inşallaah.
Karin kaslari kapanip gobek yaglanmaya basladiysa karbonhidrati dusurmenin zamani gelmis demektirOrta yaslilar hayirli yillar.simdi bulktayiz tamamda karnimi sıktıgimda bile karin kaslarim gozukmuyor Artik.nereye kadar bulka devam edicez.hedef kilomu belirlicez,kaldirdigimiz agirliklarimi hedef belirlicez.sinra nasil gidecek bu gobek.hatami yapiyorum bana bi akil verin yahu
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karin kaslari kapanip gobek yaglanmaya basladiysa karbonhidrati dusurmenin zamani gelmis demektir
Bulk donem kas insa dönemi daha agir kilolarla veya sert antremanlarla kaslarin uyarildigi dönem. .
Dogal olarak düşük karbonhodratlarla bu agir ve sert antremanlar yapilamaz,biraz arttirmak yerinde olur.
Ölçu ise bel karin bolgesi olsun iyice kapanmaya basladiysa gereginden fazla karbonhidrat tüketimi yapiliyor demek,bunu düşürüp bir müddet devam etmek yerinde olur..
Karin kaslari kapanip gobek yaglanmaya basladiysa karbonhidrati dusurmenin zamani gelmis demektir
Bulk donem kas insa dönemi daha agir kilolarla veya sert antremanlarla kaslarin uyarildigi dönem. .
Dogal olarak düşük karbonhodratlarla bu agir ve sert antremanlar yapilamaz,biraz arttirmak yerinde olur.
Ölçu ise bel karin bolgesi olsun iyice kapanmaya basladiysa gereginden fazla karbonhidrat tüketimi yapiliyor demek,bunu düşürüp bir müddet devam etmek yerinde olur
]hocam 84 trn 92,5 a ciktim ekimden beri son halim bu.simdi bu kiloda nekadar kaliyim,sonra tekrar arttirmaya basliyim.100 kg civari %12 yag orani bana iyi olur sanki,192 cm boy.pzt dumbill chest press 35 kg 8 tekra,z bar alna triceps 45 kg 6 tekrar yaptim.ulasabildigim max agirliklar bu.sali idmani 40 dk da biraktim triceps ve kol eklemlerimde agri vardi,bacak biceps gunu olmasina ragmen devam edemedim.crs off tu prs sirt idmani iyiydi.kgt harici supp kullanmiyorum.pzt prs cmt cinko ve mg aliyorum.beslenmem iyi.bana ne onerebilirsin.sagolasin kolay gelsin![]()
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok guzel olmus tebriklerBulk dönemi nasıl gidiyor arkadaş lar
![]()
Fotodamı sıkıntı var yoksa boyun ve genişliğin kapıdan büyükmüBulk dönemi nasıl gidiyor arkadaş lar
![]()
herseyde oldugu gibi burda da seni takip ediorum losscum, 2 gündür felaket şuursuzca yedim, börek tatlı ne varsa yedim, şimdide duramıyorumYiyin arkadaslar yiyin dostlar suursuzca yiyin, azap icin gazap icin kizil bir safagaaaaaa [emoji1] [emoji1]
Aynen, bende [emoji5] [emoji5]herseyde oldugu gibi burda da seni takip ediorum losscum, 2 gündür felaket şuursuzca yedim, börek tatlı ne varsa yedim, şimdide duramıyorum) yarın sabah frene basmaya çalışcam
ohh abi 2 gündür yulaf yemedim, yulaf yememek mutluluk hormonu salgılıyormuşValla kontrolden Çıktınız siz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahaha aynen öle, hep bu arkadaş çıkıyor herşeyin altındanyiyin diyen dur demeden durmayacaklar galiba![]()
yulaf yerken bende pek mutlu olamıyorum ama mecburen yiyomohh abi 2 gündür yulaf yemedim, yulaf yememek mutluluk hormonu salgılıyormuş
hahaha aynen öle, hep bu arkadaş çıkıyor herşeyin altından![]()
Kapi kadar olamadık kardeşim ama gayret göstereyiyorum hedefimFotodamı sıkıntı var yoksa boyun ve genişliğin kapıdan büyükmü