30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Arkadaşlar eklem yerlerimden ne zamandır çatır çutur sesler geliyor özellikle diz bölgemden biraz araştırdım eklem yerlerindeki sıvının eksilmesinden olabilir diye düşünüyorum glukozamin öneriliyor işe yararımı bilgisi olan varmı..

Sent from my iPad using Tapatalk

aynı sorun bendede vardı abi aldım 2 ay kadar kullandım bir faydasını göremedim aldığım elemana telefon ettim sordum en az 6 ay kullanmanız lazım fayda görmeniz için dedi :mad: attım çöpe sonra :) sorun hala devam ediyor çözemedim abi ben

aynı sorun bendede vardı abi aldım 2 ay kadar kullandım bir faydasını göremedim aldığım elemana telefon ettim sordum en az 6 ay kullanmanız lazım fayda görmeniz için dedi :mad: attım çöpe sonra :) sorun hala devam ediyor çözemedim abi ben

Birde o bölgeye sıvı enjekte ediyorlarmış tabi mr çektirmek lazımmış bunun için.Hastahaneden randevu alıp baktırıcam bakalım ne çıkacak.Daha öncede film çektirmiştim ne kireçlenme nede başka bişey gözükmedi.

çömelirken dizden gelen çatırtıların herangi bir zararı yok.eğer merdiven inerken yada benzer hareketlerde dizde sızlama varsa bundan korkun glukozomin senede iki ay yeter eğer dizdeki hasar ilerlemediyse birde kasları güçlendirmek için squat

Note 3 den tapatalk ile gönderildi

Möt? Derken :):)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu burda kendimi ergen gibi hissediyorum, muhabbetlere bak hehehe[DOUBLEPOST=1451430988][/DOUBLEPOST]
Birde o bölgeye sıvı enjekte ediyorlarmış tabi mr çektirmek lazımmış bunun için.Hastahaneden randevu alıp baktırıcam bakalım ne çıkacak.Daha öncede film çektirmiştim ne kireçlenme nede başka bişey gözükmedi.

birpol bahsettiğin konu bu başlıkta konuşulmuştu baya detaylıca, ama hangi sayfada bilemiyorum, ilgilenmediğim için onu kopyalamadım, bi karıştır istersen. birde yeni gelen arkadaşlara önerim bu başlığı 1. sayfadan itibaren okumaları, aradığınız bir çok şeyin cevabı var, hemde okuması zevkli geyik dolu eğlenceli :) ben üşenmedim yapmıştım, hatta bazılarını kopyalayıp yapıştırdım arşivledim :) hee burada soruyorum yine ama onlar konuşulmamıştı :)

20151230_150333.jpg

Abi beni yanlış anlama ama bir beslenme antrenman programini gözden geçir, reset deload felan boşver onlari aban agirliklara

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne demek kardeş dediğiniz her şeyi göz önüne alırım, yanlış anlama olmaz inan bende :) eleştirin diye koydum (zorla) :D[DOUBLEPOST=1451505940][/DOUBLEPOST]
Hehehehheh ne diyim bilemedim, calismaya devam [emoji4]
yok bunu kabul etmedim geçiştirme şimdi, açtırdın kutuyu bi kere :))
kilo 94.5 boy 183
2900 kalori alıyordum bunu 2500-2600 e çekcem reset ile birlikte 1 ocakta, 100 g yağ, 250 gr karbo, 150 gr protein olcak
amaç 83 kg böle yavaş yavaş incem sonra 90 a çıkıp tekrar 83 e inip sabitleyecem, hedef bu :)
önerileriniz var mı agalar :)

Son düzenleme:
ne demek kardeş dediğiniz her şeyi göz önüne alırım, yanlış anlama olmaz inan bende :) eleştirin diye koydum (zorla) :D[DOUBLEPOST=1451505940][/DOUBLEPOST]
yok bunu kabul etmedim geçiştirme şimdi, açtırdın kutuyu bi kere :))
kilo 94.5 boy 183
2900 kalori alıyordum bunu 2500-2600 e çekcem reset ile birlikte 1 ocakta, 100 g yağ, 250 gr karbo, 150 gr protein olcak
amaç 83 kg böle yavaş yavaş incem sonra 90 a çıkıp tekrar 83 e inip sabitleyecem, hedef bu :)
önerileriniz var mı agalar :)
Protein az geldi bana bayağı, suan vucut yapim sizinkinin aynısı olsa kilo başı 2.2 kati protein, 2 kati karbo alırım, ayrıca Antrenmanda ise nabizi sürekli yüksek tutmak için süper tri giant setler girerdim hep, 2 -3 ay sonrası ise tertemiz yag yakimi için if + 5x5 çalışırdim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı