stefan35
Üye
tamam abi sağolasın bcaa glutamin hiç kullanmadım ama alacağımAynen iyice yuklen agirliklara saglam protein al,bcaa ve glutamini de eksik etme
tamam abi sağolasın bcaa glutamin hiç kullanmadım ama alacağımAynen iyice yuklen agirliklara saglam protein al,bcaa ve glutamini de eksik etme
Vay vay vay
[emoji6] [emoji6]Vay vay vay
Maşallah ne diyim
Demekki işin sırrı Sucuklu pizza![]()
![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
loss o kadar idmana derse kosusturmaya hala kutlelisin bence.
Hayalet tam olarak haklisin, sukur etmem bile lazim hatta cunku gercekten yogunum antrenman yapmadigim bir gunde bile hatri sayilir efor harciyorum cogu zaman...loss o kadar idmana derse kosusturmaya hala kutlelisin bence.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam, resimi o kadar uzaktan çektirmene ragmen sixpack ler gozumuzun icine girdi
Al benden de okadarHocam, resimi o kadar uzaktan çektirmene ragmen sixpack ler gozumuzun icine girdi, ben t-shirtsüz fazla cekmiyorum yaglar gozukmesin diye
![]()
Yok yok okadar da degil.Al benden de okadar
Yahu bu kadar kotu davranmayin kendinize, sizin yag oraniniz oyle cok degil ki.Hocam, resimi o kadar uzaktan çektirmene ragmen sixpack ler gozumuzun icine girdi, ben t-shirtsüz fazla cekmiyorum yaglar gozukmesin diye
![]()
Yauww sen antreman yaptırtıcaksın,ne diye okadar antreman yapıyorsunHayalet tam olarak haklisin, sukur etmem bile lazim hatta cunku gercekten yogunum antrenman yapmadigim bir gunde bile hatri sayilir efor harciyorum cogu zaman...
[emoji1] [emoji1] ben o bilindik ptlerden degilim abi, kisinin beden dili ve ruh haline gore hareket ederim herzaman, dun aksam mesela ogrencinin morali ciddi anlamda bozuktu, istek ve motivasyon sifir, cok yorgun olmama ragmen hemen uzerimi degistirip onun antrenmanini onunla birlikte yaptim ve cokta keyifli gecti onun adina, bu gibi spontane durumlar gelisebiliyor, hatta bazen kendileri birlikte yapmak istiyor, e bi dunya para aliyosun insanlardan geri cevirmek yakismaz bize...Yauww sen antreman yaptırtıcaksın,ne diye okadar antreman yapıyorsun
Benim bildiğim PT parasını alır antreman yaptırtır nasıl antreman yapacağını beslenmesini gösterir,görüntü senin öğrencilerinden daha çok efor sarfettiğin gibi görünüyor.yapma etme böyle olmazz nereye kadar,alırsın eline kamçıyı;şırrraaakk,kaldırın leeeeeyyynn dersin,şırraaakk indirin leeeyyyn,olay budur bilader yapma telef etme kendini,sen bize daha lazımsın
![]()
arada resim at sen mahrum etme baklavalardan halkınıHeheheheh, benimde tam tersi nerdeyse hic resim cekmem nadiren boyle eserse iste.
kesinlikle katılıyorum 6 ay idman peşine haftada 2 kere kardio yaptım belim 10cm inceldi kilo kaybı 5 kilo oldu.tabi bu definasyon ile aynı kefeye konulurmu onu bilmem ama kaslarım gelişti.definasyon vücudun eridiği tamamen yanlış yoldan gitmekden kaynaklanıyor bencede.Guzel ürünlerle yaptigin zaman tam tersi kas kazanip bitirirsin definisyonu merak etme
Ben 80 kilo baslayip 82 kilo bitirmistim yarisma definisyonumu,tecrübeyle sabit
Bende her idman sonunda 15 dk kardio yapıyorum haftada 3 gün göbek küçülmedi ama 3 kilo aldım Göbeksizarada resim at sen mahrum etme baklavalardan halkını
kesinlikle katılıyorum 6 ay idman peşine haftada 2 kere kardio yaptım belim 10cm inceldi kilo kaybı 5 kilo oldu.tabi bu definasyon ile aynı kefeye konulurmu onu bilmem ama kaslarım gelişti.definasyon vücudun eridiği tamamen yanlış yoldan gitmekden kaynaklanıyor bencede.
yeni salona geçince kardio bırakdım artık yapmıyom canım çekmiyor ağırlık idmanlarını seri ve sert yapmaya çalışıyom.bakalım yazdan önce yapmayı düşünüyorum.Bende her idman sonunda 15 dk kardio yapıyorum haftada 3 gün göbek küçülmedi ama 3 kilo aldım Göbeksiz
huuu çok uzaksın amaa yakına gelsene şööle
Uzak daha iyi, nolur nolmaz [emoji23] [emoji23] [emoji23]huuu çok uzaksın amaa yakın gelsene şööle![]()
Kaçak dövüşme alper resim koyhuuu çok uzaksın amaa yakın gelsene şööle![]()
Kral adamsın[emoji1] [emoji1] ben o bilindik ptlerden degilim abi, kisinin beden dili ve ruh haline gore hareket ederim herzaman, dun aksam mesela ogrencinin morali ciddi anlamda bozuktu, istek ve motivasyon sifir, cok yorgun olmama ragmen hemen uzerimi degistirip onun antrenmanini onunla birlikte yaptim ve cokta keyifli gecti onun adina, bu gibi spontane durumlar gelisebiliyor, hatta bazen kendileri birlikte yapmak istiyor, e bi dunya para aliyosun insanlardan geri cevirmek yakismaz bize...
yaw yılbaşı diye dedim kutlayacazzUzak daha iyi, nolur nolmaz [emoji23] [emoji23] [emoji23]
ya o kadar tekila içtin unutmadın mı halaKaçak dövüşme alper resim koyda görelim
Bu arada yukaridaki post askida kalmis onada cevap verelim gencler, bana gore deger cunku cok sık yaptigim seyler degil bunlar, bana donusu olmayan sorunlar da cikartmiyorlar sonucta, ben oyle bugun yiyip yarin 2 saat kardio yapanlardan degilim zaten surekli antrenman yapiyorum...
Bu arada yemeye devam...
![]()
Önceki forumdanda bol bol gördüğüm için bu süper forma alıştım valla abiAfiyet olsun yemek paylasan arkadaslara guzel gorunuyor yemekler
Bende son formumuEki Görüntüle 40927 paylasayim
Ayni formu yıl boyunca 365 gün koruduğu gercegide varBu hale gelmek ayrı bir meziyet bu formda kalmak ayrı meziyet söyleyecek bişi bulamadım valla Tebrikler
Anabolic konusuna bir uğra derimArkadaşlar bu forumda steroid kürü yapan varmı ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Bende yaklaşık 15 gün sonra hayatımda ilk defa check up yaptırmayı düşünüyorum abi .Yok Barış rutin bir kontrol,geçen ay yaptırttığım kan testleri chek -up v.s nin devamı niteliğinde.
Cok şükür bişiy yok herşey oldukça iiymiş,hem ultrason ile bakıldı hemde efor testi yapıldı,oda ne efor ya 9 dakika bisiklette pedal çeviriyosun ısınmadan bittibende interval kardio felan yapıcaz nabzı 150-160-170 lara felan çıkartıcaz diye bekliyorum,bittiğinde nabız 120 lerdeydi.
Haaa tek negativ olan kilo çıktı malesef
Kilonuz fazla dedi,benc dedim,squad dedim içimden ama anlatamazsın kilo fazla 10 kilo vercen dedi.adam ultrasondan gördü yediğim pastaları yauuuvvv
Vayyyyyy dedim ordadamı görülüyor[DOUBLEPOST=1451318612][/DOUBLEPOST]
Hayyy maşşallah bu kiloda bu yağ oranı,ayrıca resimler yağ oranını 6-8 arası diyor.
Türkiyenin öyle bir başarıya ulasacagina inanmıyorum inanamıyorum bir türlü içimde hiç umut yok belki çocuklarım Vega torunlarim görürAbi az kaldı Vizesiz avrupa olayinabekle hele bi çıksın geliriz
![]()
Abi utandinmi yuzunu kapatmissin, anladik ama sen oldugunu [emoji23] [emoji23]Uzaktan,türksat dan çektiğim bi resimde benden ha ha ha!!türksat 1A![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk