barış kaptan
Üye
O kilo vermen gerek diyen doktorun alnini karislarim ben beUzaktan,türksat dan çektiğim bi resimde benden ha ha ha!!türksat 1A![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kilo vermen gerek diyen doktorun alnini karislarim ben beUzaktan,türksat dan çektiğim bi resimde benden ha ha ha!!türksat 1A![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Telefonu tutuyorum yauuw ne utanması,utanıcak adam donu kapatır niye yüzünü kapatsın ha ha ha!!!Abi utandinmi yuzunu kapatmissin, anladik ama sen oldugunu [emoji23] [emoji23]
Möt? DerkenGöbek ve möt kısmındaki yağları eritemeyince bende hani kilolu bayanların kendilerini haklı çıkarmak için söyledikleri;
Bir gram yağ bin ayıbı örtermiş,
Lafını kendime ideoloji olarak seçip o yolda ilerliyorum,
bekçice dilinde m yazılıp g okunuyor olabilirMöt? Derken
Aman abi banlanirsin falan Sensiz olmaz burasi boşver öyle şeylerbekçice dilinde m yazılıp g okunuyor olabilir![]()
Bu resimleri tanıdınızmı arkadaşlar ?
Birisi @Created By Loss diğeride ben
tercumanlık yapam dedim abi daha yapmam tövbeAman abi banlanirsin falan Sensiz olmaz burasi boşver öyle şeyler
esmer candır gerisi heyecandır.Bu resimleri tanıdınızmı arkadaşlar ?
Möt? Derken
bekçice dilinde m yazılıp g okunuyor olabilir![]()
Sizin kalbiniz kötü,almancada möt demek bel altındaki erimemiş dışarı doğru çıkan yağ birikintisi anlamına geliyor,kalbiniz kötü yapıcak bişiy yokAman abi banlanirsin falan Sensiz olmaz burasi boşver öyle şeyler
[emoji1] [emoji23] [emoji23]Göbek ve möt kısmındaki yağları eritemeyince bende hani kilolu bayanların kendilerini haklı çıkarmak için söyledikleri;
Bir gram yağ bin ayıbı örtermiş,
Lafını kendime ideoloji olarak seçip o yolda ilerliyorum,
Pardon abi biz anlayamadık. Nede olsa her delikanlı nin almanca geçmişi vardır bizi mazur görSizin kalbiniz kötü,almancada möt demek bel altındaki erimemiş dışarı doğru çıkan yağ birikintisi anlamına geliyor,kalbiniz kötü yapıcak bişiy yok
[emoji23] [emoji23][emoji1] [emoji23] [emoji23]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Kusura bakma abi kafam basmadi ona.Sizin kalbiniz kötü,almancada möt demek bel altındaki erimemiş dışarı doğru çıkan yağ birikintisi anlamına geliyor,kalbiniz kötü yapıcak bişiy yok
Ne adamsin abi ya [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Bu resimleri tanıdınızmı arkadaşlar ?
Yooo gerek yok direk mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor orayı tıklayarak bilgisayarındaki resmi seçiyorsun bu kadar.abiler sayfaya resim eklemek için imageshack hesap açıp resmi oraya atacam sonra siteye ekleyecem değilmi başka kolay bir yolu falan varmı ?
tammadır ilk fırsatta bir resim atayım ben.tşklerYooo gerek yok direk mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor orayı tıklayarak bilgisayarındaki resmi seçiyorsun bu kadar.