30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Nasil bir yogunlukmus o, holdingmi yonetiyor yahu, iki kelime yazamamismi bugune kadar, ayip ayip, aynen soyle jui bu soylediklerimi [emoji23] [emoji23]
loss valla haklısın.sağolsun Juiceless aradı. holdingden yöneticisinden beter oldum son 6 aydır :) burdayım bundan sonra. bakıyorum iyice tatlıya vermişsiniz kendinizi :) ben de az değilim 86 kilo oldum senden en son tavsiye istedikten sonra. 78 kiloyken 83 e çıkmak istediğimi söylemiştim. birazdan bikaç resim atayım da resim atma olayını başlatalım :))
Özlemişim burayı arkadaşlar. herkese yeniden selam.

uploadfromtaptalk1451206766826.jpg
bende bir tavuk selfisi yapayım bari bu kadar tatlı muhabbetinin üzerine.gördüğünüz gibi bir aylık tavuğum no tatlı no cry

Note 3 den tapatalk ile gönderildi

Hayirli pazarlar genclerrrrr, nasildi dun geceniz, tequila' lar pastalar havalarda ucusmus, mutlumusunuz bari, ayip ayip koca koca adamlarsaniz bi nefsinize hakim olamadiniz, bu kadar spor yapiyorsunuz bunlar yenirmi, sonra yok karnim gitmiyor yok kaslarim belirgin degil [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ( ne pis herifmisim ben haberim yokmus)

@winston123 nerdesin dostum yahu, biz seninle 5kilo icin konusmustuk sen biraz abarttin sanirim [emoji4] ama hala iyisin ben resimlerde oyle cok buyuk bir problem goremedim...

Hayirli pazarlar genclerrrrr, nasildi dun geceniz, tequila' lar pastalar havalarda ucusmus, mutlumusunuz bari, ayip ayip koca koca adamlarsaniz bi nefsinize hakim olamadiniz, bu kadar spor yapiyorsunuz bunlar yenirmi, sonra yok karnim gitmiyor yok kaslarim belirgin degil [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ( ne pis herifmisim ben haberim yokmus)

@winston123 nerdesin dostum yahu, biz seninle 5kilo icin konusmustuk sen biraz abarttin sanirim [emoji4] ama hala iyisin ben resimlerde oyle cok buyuk bir problem goremedim...
Mutluyuz evet ama başım da ağrimasa iyiydi :)
Oglm bize bir bahane lazımdı sen bize piza nin kenarıni gösterdin bir aldık gazı :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

loss yemin ediyorum pizza yicem bugün o kadar canım cekti. evet 5 kilo dedik ama sonrasında durduramadım kendimi. beslenme listesinden oldukça uzaklaştım. sayısal olarak bir beslenme programım yok ancak yinede karbonhidrat, protein ve yağ ile sebze yemeye dikkat ediyorum. sadece bunları yeseydim daha iyi olurdum ama ekstra yediğim akşam çay-bisküvi-tatlı vs. ıvır zıvırlar olunca iş değişiyor. nasıl olsa kış dedik tadını çıkarıyorum ben de:)
Marttan sonra başlarız bi programla gitmeye.

loss yemin ediyorum pizza yicem bugün o kadar canım cekti. evet 5 kilo dedik ama sonrasında durduramadım kendimi. beslenme listesinden oldukça uzaklaştım. sayısal olarak bir beslenme programım yok ancak yinede karbonhidrat, protein ve yağ ile sebze yemeye dikkat ediyorum. sadece bunları yeseydim daha iyi olurdum ama ekstra yediğim akşam çay-bisküvi-tatlı vs. ıvır zıvırlar olunca iş değişiyor. nasıl olsa kış dedik tadını çıkarıyorum ben de:)
Barış valla okadar uzaklaşmaya hiç kayıp yok bence hala idolum sun :)

Mutluyuz evet ama başım da ağrimasa iyiydi :)
Oglm bize bir bahane lazımdı sen bize piza nin kenarıni gösterdin bir aldık gazı :)

Evet öyle bir ozelligim vardir [emoji1]

Ye gardasim ye afiyet bal seker olsun [emoji1] hallederiz merak etme sen [emoji6]

Banlananlar listesine baktımda, Mesut gene banlanmıs 2. uyelik diye.
Evet maalesef oyle oldu ben banlandigi gun gordum ama unuttum yazmayi sayfaya, simdi sen soyleyince aklima geldi...

iki dakikalık zevke iki saatlik acı kan ter gözyaşı.Degermiydi be kardeşlerim.kime göre değer kime göre değmez bi fikirleri alalım.

Bu arada yukaridaki post askida kalmis onada cevap verelim gencler, bana gore deger cunku cok sık yaptigim seyler degil bunlar, bana donusu olmayan sorunlar da cikartmiyorlar sonucta, ben oyle bugun yiyip yarin 2 saat kardio yapanlardan degilim zaten surekli antrenman yapiyorum...

Bu arada yemeye devam...

5df5794dc9b05693606f655b8f7e69dc.jpg

Son düzenleme:
Bu arada yukaridaki post askida kalmis onada cevap verelim gencler, bana gore deger cunku cok sık yaptigim seyler degil bunlar, bana donusu olmayan sorunlar da cikartmiyorlar sonucta, ben oyle bugun yiyip yarin 2 saat kardio yapanlardan degilim zaten surekli antrenman yapiyorum...

Bu arada yemeye devam...

5df5794dc9b05693606f655b8f7e69dc.jpg
hocam omleti ortaya koymuslar ama sadece siz yiyeceksiniz zannedesem :)

5db2ac020163489d9f8f3b8bb7d9419d.jpg
adc91f075f4bfbb13771598097c43cfe.jpg

Hocamın 15 günlükmverdiği beslenme programım bu 15 gün sonra değişecek bu program daha 4.gündeyim siz böyle paylaşımlarda bulununca programı satmamak için kendimi zor tutuyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum loss hocam

Sent from my iPad using Tapatalk
Bide artık parçalanma zamanı geldi yağ oranı 18 lerde anca mayıs hazirana kadar define olurum herhalde.

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
Yukarı