Created By Loss
Üye
Amannnn bi dahami dunyaya gelicem, hem arada bir goruntu bozulsun biraz ki yeniden yapacak is ciksin bana [emoji23] [emoji23]@Created By Loss hocam bayaga sıklaştırdın bu yemek işini : )
Amannnn bi dahami dunyaya gelicem, hem arada bir goruntu bozulsun biraz ki yeniden yapacak is ciksin bana [emoji23] [emoji23]@Created By Loss hocam bayaga sıklaştırdın bu yemek işini : )
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yememkimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaabiz artik yoldan cikmisiz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
He he he başkasını bilmemde ben bu akşam bir saat kardioyla felan zor yırtarımHerkese afiyet olsun.burdaki herkes bunu hakediyo fazla kasmayada gerek yok biz bunlarin diyetini fazlasiyla oduyoruz.bi saat kardiyoya bakar.[emoji4]
Abi nekadar sürede gitti 4 te 3 uHe he he başkasını bilmemde ben bu akşam bir saat kardioyla felan zor yırtarım![]()
Bu ne ya millet meydanı boş buldu galiba [emoji4]![]()
Olaya farklı bir boyut kazandırayim dedim
Hodri meydan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar başlattıBu saatte adamın aklina bu sokulurmu.Bunun vebalini nasi ödecen barış.
Barış forumda hakaret etmek banlanma sebebi 4/3 diyerek hakaret etme 4/4 diceksin ha ha haAbi nekadar sürede gitti 4 te 3 u
Bahsettiğim kayış kopartma bu işteLossssssscuuuuummm nerdesin antreman a mi başladınişin zor beya
Abi adam gece vardiya sind a Kaymaklı ekmek kadayıfi resmi koydu bana marmaris bufeden Ayvalık tost ve dilli Kaşarlı sandviç e patladı dediğin gibi fişeği patlatiyor çekiliyor köşeye izliyor çakalBarış forumda hakaret etmek banlanma sebebi 4/3 diyerek hakaret etme 4/4 diceksin ha ha ha
Yanlız farkettinizmi böyle şeyler hep @Created By Loss un başının altından çıkıyor,o önce bi yemliyor sonra çekiliyor kenara seyrediyorbizde sazanızya zaten, hazır asker kayışı kopartıyoruz sonra
[DOUBLEPOST=1451160721][/DOUBLEPOST]
Bahsettiğim kayış kopartma bu işte)
: ha ha ha ha ha