30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yemem:)kimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaa:):)biz artik yoldan cikmisiz:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Yorumsuz[emoji7][emoji7]
5aad8b6ee528123931f65895a76740fa.jpg
ad1d5471b08c97ace16f48a64107b8e0.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abi nekadar sürede gitti 4 te 3 u :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış forumda hakaret etmek banlanma sebebi 4/3 diyerek hakaret etme 4/4 diceksin ha ha ha
Yanlız farkettinizmi böyle şeyler hep @Created By Loss un başının altından çıkıyor,o önce bi yemliyor sonra çekiliyor kenara seyrediyor:)bizde sazanızya zaten, hazır asker kayışı kopartıyoruz sonra:):)[DOUBLEPOST=1451160721][/DOUBLEPOST]
Lossssssscuuuuummm nerdesin antreman a mi başladın :) işin zor beya

Bahsettiğim kayış kopartma bu işte:):)):): ha ha ha ha ha

Barış forumda hakaret etmek banlanma sebebi 4/3 diyerek hakaret etme 4/4 diceksin ha ha ha
Yanlız farkettinizmi böyle şeyler hep @Created By Loss un başının altından çıkıyor,o önce bi yemliyor sonra çekiliyor kenara seyrediyor:)bizde sazanızya zaten, hazır asker kayışı kopartıyoruz sonra:):)[DOUBLEPOST=1451160721][/DOUBLEPOST]
Bahsettiğim kayış kopartma bu işte:):)):): ha ha ha ha ha
Abi adam gece vardiya sind a Kaymaklı ekmek kadayıfi resmi koydu bana marmaris bufeden Ayvalık tost ve dilli Kaşarlı sandviç e patladı dediğin gibi fişeği patlatiyor çekiliyor köşeye izliyor çakal :) :) :)

Back
Yukarı