Created By Loss
Üye
Gıda terörü baslasinnnnnnnnnnn
Kusura bakma buna Oha derim ben
O bıçak ta alanı keserim manasında heralde
Yok abi bakmam kusura merak etme, hepsini yedim cok mutluyum su an [emoji23] [emoji23]Kusura bakma buna Oha derim ben![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde iskender yedik kızımla 1.5 porsiyon ikimize yeter dedim ama benden çok yedi tipsizYok abi bakmam kusura merak etme, hepsini yedim cok mutluyum su an [emoji23] [emoji23]
Hakketen Bekci abi kaçamakları arttırdı dimi gidişat kötüNeeee terörü beeee,şenlik var bayram vaar,ha ha ha bu çocuğu da kaybettik.
Nereye kadar dimi ama yarasinnn[emoji39][emoji39]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Canımı sıkmayın yarin 8 antrenman yaparim bak [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Hakketen Bekci abi kaçamakları arttırdı dimi gidişat kötü
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama sen 3 yap ta 8 eksik kalsınCanımı sıkmayın yarin 8 antrenman yaparim bak [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yememAbi bu arada ustteki tatlidan da iki tane yedim, durduramuyorum kendimi
Abi yengem yaparsa yenir, diyecek birseyim yok ona [emoji4]Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yememkimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaabiz artik yoldan cikmisiz
Foruma bak forumluktan çıktı yemek forumuna döndüSen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yememkimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaabiz artik yoldan cikmisiz
Dedigimizi yapin yaptigimizi yapmayin sakliiin,tavuk pilava devam,hem önce hakedin bak adam gunde 3 antreman atiyorAbi bu ne ya biz burda tavuk göğsüne talim edelim sen orda götür tatlıları pizzaları [emoji23][emoji23]
Sent from my iPad using Tapatalk