30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Gıda terörü baslasinnnnnnnnnnn

uploadfromtaptalk1451146288325.jpg

Abi bu arada ustteki tatlidan da iki tane yedim, durduramuyorum kendimi
Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yemem:)kimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaa:):)biz artik yoldan cikmisiz:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sen ona tatlimi diyorsun,onu ben tatli oncesi apero diye bile yemem:)kimse duymasin yengen bi pasta yapmis uffff aksamm göturucem[emoji39]iki resimde ben atarim yerken,öyleki bir an önce yemek fasli bitsinde tatliya gecelim diye sabirsizlaniyorum[emoji4][emoji57]
Haaa,serveeet,sen bize bakma,sen bize sakin uyma haaaa:):)biz artik yoldan cikmisiz:)

Abi yengem yaparsa yenir, diyecek birseyim yok ona [emoji4]

Foruma bak forumluktan çıktı yemek forumuna döndü :) Bekci abi için bir tepsi tatlınin varlığı ve yokluğu arasındaki çizgi okadar ince ki yenge salona gidip gelio tepsi yarilanmis

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu ne ya biz burda tavuk göğsüne talim edelim sen orda götür tatlıları pizzaları [emoji23][emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk
Dedigimizi yapin yaptigimizi yapmayin sakliiin,tavuk pilava devam,hem önce hakedin bak adam gunde 3 antreman atiyor:)birakin yesin yanaklari cökmüs elmacik kemikleei cikmis garibin[emoji39][emoji39]

Back
Yukarı