barış kaptan
Üye
Ya benim olacan yada toprağın diyorsun yaniValla iyiki acmamisim teli bozardim kesin ben bu oyunu [emoji23] [emoji23]
Saka bi yana afiyet bal seker olsun...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya benim olacan yada toprağın diyorsun yaniValla iyiki acmamisim teli bozardim kesin ben bu oyunu [emoji23] [emoji23]
Saka bi yana afiyet bal seker olsun...
Abi o tatlidan sonra bencede kaçOtelde +70 yaş party basladı iyimi[emoji4]ben kaçıyim burdan[emoji16][emoji16]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ben yerim hocayim ben, dedigimi yap yaptigimi yapma [emoji6] [emoji1]Ya benim olacan yada toprağın diyorsun yanianca sen ye
Gunaydin, hayirli isler herkeseeeeeGünaydın arkadaşlarBekçi kaldır indir derken
aynı şeyden bahsediyoruz değilmi [emoji14] tatlıyıda gömmüşsün
şu 2 ay önce kan verdiğimden bu yana dehşet tatlı isteğim var nasıl yapıcam bilemiyorum karşı koymak çok zor oluyor benim için resmen savaş.
Abi bian duraksadim ocakdamiyiz diyeGözünü sevdimin memleketi ,ocak 15 olmuş,güneş yakıyor.![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gunesden devrim döndü,aralık olucaktı[emoji4][emoji39]Abi bian duraksadim ocakdamiyiz diyeiyi tatiller. Kastamonu buzzz resmen
LG-P725 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Töbe Töbe yenilmedim ayaktayim diosun yani. Zorun ne Afedersin ne gerek var kendini zorlamayaNormalde haftanin 4gunu cift antrenman bazi gunlerde 3 antrenman yaptigim oluyor, hepsi agirlik antrenmani degil ama yuksek siddetli...bir suredir merak ediyordum acaba bir gunde 4 antrenman yapabilirmiyim diye, dun kendimi oldukca zinde hissettigim icin denedim ve sabah 7den aksam 10a kadar 4 antrenman yaptim, ertesi gunku sonuclari asagidaki resimdeki gibidir [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Eki Görüntüle 40770
Töbe Töbe yenilmedim ayaktayim diosun yani. Zorun ne Afedersin ne gerek var kendini zorlamaya
Belli sınırlarını merak etmişsin
Geçmiş olsun
Hernekadar prof da olsan Günde 4 antreman nedir loss harbiden loss olacakmissinAbi gordugun gibi ayakta falan degilim, bildigin dagildim, sabah hanim giydirdi ustumu basimi [emoji23]
Hehehehehe valla oyle olucakti 4e hazir degilmisim ogrenmis olduk [emoji6] ne bilim 3 tane yapabiliyorum uzun zamandirda yapiyorum hani, bi deneyeyim dedim iste, direk yığdı yere [emoji4]Hernekadar prof da olsan Günde 4 antreman nedir loss harbiden loss olacakmissin
Hocam cok gecmis olsun, kurde degilsen neden o kadar zorluyorsun, o kadar zorlican kur zamani gelmistirNormalde haftanin 4gunu cift antrenman bazi gunlerde 3 antrenman yaptigim oluyor, hepsi agirlik antrenmani degil ama yuksek siddetli...bir suredir merak ediyordum acaba bir gunde 4 antrenman yapabilirmiyim diye, dun kendimi oldukca zinde hissettigim icin denedim ve sabah 7den aksam 10a kadar 4 antrenman yaptim, ertesi gunku sonuclari asagidaki resimdeki gibidir [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Eki Görüntüle 40770