30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Yine de pes etme olduğu kadar yapmaya devam
:)Yok servet bırakmak olurmu,ama malum o ki ömrüm yağ yakmaya çalışmakla geçicek:):(sağlık olsun ama devam bırakmak yok.
bekçi hocam, tatilde fırsatın olursa antrenmana beklerim. Lara'da Blackbox Crossfit'teyiz
Davetin için teşekkür ederim bi bakıyim fırsatım olurmu bilmiyorum larada mıracle resortdayım o taraflara gelirmiyim bilmiyorum,sanırım telefon numaranı vermiştin bana her ihtimale karşı telini alıyorum yanıma,sahi bu dedemanın neresıne düşüyor?[DOUBLEPOST=1449587796][/DOUBLEPOST]Tamam buldum teracıty nin ordaymış

Son düzenleme:
enseyi karartmayın beyler 44 yaşında 35 cm di pazularım şimdi 46 yaşındayım aynı yağ oranıyla 40 cm e çıkardım iki senede

Note 3 den tapatalk ile gönderildi
Selam
Yağ oranı kaç ki sizin
Boy kilo falan
2 senede güzel gelişim yasa göre bence kesinlikle oluyor panik yapmamak lazım ha yavas oluyor ama oluyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bekçi hocam, tatilde fırsatın olursa antrenmana beklerim. Lara'da Blackbox Crossfit'teyiz
Selocan nasıl crossfit'in faydasini görüyor musun?

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selocan nasıl crossfit'in faydasini görüyor musun?

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yasin kardesim, yedi ay gibi bir sure oldu crossfitte ve cok memnunum

bu işin en guzel tarafı komunite ruhu. bu sayfada yaratılan paylasımın bir tık ustu orada var. hep birlikte spor yapıyor, birlikte içmeye,sinemaya gidiyoruz vs.

mental gelişimin yanında sordugun eger vucut değişimi ise, fitness zamanı 74 kiloda ve hantallasmısken, simdi 68 kiloya dustum! tabii bu fazlasıyla ceviklik, dayanıklılık ve kuvvet veriyor.

Kimse 40 in dan sonra testesteron düşüyor demesin[emoji4]
Bu değerler geçen ay alındı.[emoji41]
314f572dc6d75a28f769877382033462.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arkadaşlar salonda antrenman yaparken greyfurt suyu içmenin faydası/zararı varmıdır. Yoksa sadece su mu içmek gerekir

İphone'umdan gönderildi Antakya

Bu ayda yılda bir cheat öğünu yaptığı diye sevinen tayfa 1 , cheat yapıpda deliler gibi pişman olan tayfa 2 bu 2 grubu cidden tuhaf buluyorum, musabik olmadikdan sonra haftada yapılan 3-4 cheat ogununden hicbir zarar gelmez hatta yararlı olduğunu dahi düşünüyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Nutrition shoplarda dymatize creatinde indirim var ben dün aldım 60 TL den 30 TL ye düşmüş.Bilginiz olsun

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
Yukarı