barış kaptan
Üye
Yemiş kadar keyif aldım saol afiyet olsun kardeşimeAl yahu alll birdahami gelicez dunyayaaaaaa [emoji23] [emoji23]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemiş kadar keyif aldım saol afiyet olsun kardeşimeAl yahu alll birdahami gelicez dunyayaaaaaa [emoji23] [emoji23]
Sagol abi, saka bi yana mantikli olmak lazim tabi, bu sekilde surekli bir beslenme aliskanligi kimsenin olmamali, benimde coook nadir olan seyler bunlar, birde tabi elimin altindakilere guveniyorum yani spor yapmak icin hem vaktim hemde sinirsiz imkanim var...Yemiş kadar keyif aldım saol afiyet olsun kardeşime
Öyle tabi ara sıra Kaçaklar mazur görülebilirSagol abi, saka bi yana mantikli olmak lazim tabi, bu sekilde surekli bir beslenme aliskanligi kimsenin olmamali, benimde coook nadir olan seyler bunlar, birde tabi elimin altindakilere guveniyorum yani spor yapmak icin hem vaktim hemde sinirsiz imkanim var...
Benim canim cok istedigi gunlerde (bu gece gibi) yerim abi hic umursamam, ertesi gun 3 antrenman yapar rahatlarim ki yarinda oyle yapacagim [emoji4]Öyle tabi ara sıra Kaçaklar mazur görülebilir
Bende vardiyada olduğum zaman akşam atıştırmalık yaparım ama tatlı olarak dwgil tabi mesela marmaris büfe Kaşarlı biftek yedim demin ayıptır söylemesi
Evdeyken akşam 8 den sonra bişi yemem
Benimde yarın antreman var öğlen kızı okula bırakır giderimBenim canim cok istedigi gunlerde (bu gece gibi) yerim abi hic umursamam, ertesi gun 3 antrenman yapar rahatlarim ki yarinda oyle yapacagim [emoji4]
Berazinc i karsiliyor her tablet 50mg, 2gunde bir kullaniyorum bu aralar mahnezyum ile beraber.Juice bu devlet baba hangi marka cinkoyu karsiliyordu
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bildigim tek baslarina az etki ediyorlar, ama mag. Cinko b6 ile kombine edince birazdaha fazla etki ettigi icin bu sekilde kullaniliyor.Sagolasin gecen bikmeden yazdirdik.mag faydasi varmi farkedebildigu
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok zor degil hatta daha iyi ama turkiyede et fiyatlari bu kadar pahaliyken duzgun beslenmek olmuyor fazla.Teşekkür ederim. Bu arada beslenmede hedefim (protein tozu gibi) extra bir ürün kullanmamak. Sadece doğal besinler ile vücut şekıllendırılmesi çok mu zor?
O zaman göbek neden erimedı kaslar neden belırgınleşmedı dıye dert etmeye gerek yok. Zaten normal süreç böyle.....40 li yaslardan sonra sadece testeron değil ayni zamanda gh da dususe geciyor bu da tabi yag yakimini da kas yapimini da zorlaştırıyor, ,yeni baslayan steroid kullanmyan biri icin maalesef 40 yas en kotu yaş. .