30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Diz kapağının olduğu yerde içeride, bağların birleşim yerinde aşırı zorlamadan dolayı, kemik sivrilme yapmış. Bu da benim hareket yapmamı engellemekle kalmıyor, yürümemi de engelliyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sağ dizim sızlıyor merdiven inerken o yüzden merak ettim ama yinede 80 kg sguat yapabiliyorum

Note 3 den tapatalk ile gönderildi

Keşke sizlama olsa..
Ben daha ağır squat girer, herhangi bir ağrı olmazdı. Merdiven bile çıkarken sekiyorum. Ve bir an önce doktora git derim.

Diz kapağının olduğu yerde içeride, bağların birleşim yerinde aşırı zorlamadan dolayı, kemik sivrilme yapmış. Bu da benim hareket yapmamı engellemekle kalmıyor, yürümemi de engelliyor.

Geçmiş olsun
Bacak çalışması sırasında mi bukadar zorladin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok gecmis olsun, moralinizi bozmayin gerekli onlemler alinir, duzelir.

Bizim yaşımızdakilerin senede bir yada iki kutu glukozamin alması gerekiyor yumuşak dokular için

Note 3 den tapatalk ile gönderildi
Yalnizca bizim yasimizdakiler veya spor yapanlar degil herkes glucosamine kullanmali ileri yaslarda biraz daha rahat hareket etmek icin...

Geçmiş olsun sonsuza doğru Allah şifa versin benimde eklem yerlerimden katır kutur sesler geliyor dirsekler diz omuz antrenman yaparken özellikle omuzlar sıkıntı yapıyor film çektirdim ama doktor birşey gözükmüyor dedi acaba glukozamin alsammı bende.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaşlar hayırlı akşamlar glukozamin almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka varmı.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar glukozamin almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka varmı.

Osteo bi flex . Bu Abd de en çok satan ve iyi bir glukozamin supp. Babam da kullandı memnun kaldı. Etkisini 2-3 aydan önce göstermiyor.

Nerden bulabilirim

Eczanelerde oluyor veya getirtiyorlar. Kendi sitesinden ürünü inceleyebilirsiniz. Paraya kıysam alacağım tek gşukozamin bu. 120 tableti 110 tl civarında. Sahte olmaması için eczaneyi tercih etmenizi öneririm. Abd biri varsa direk de ordan getirtebilirsiniz. Fiyat avantajlı oluyor.

50 yaş altında çok anlamı olmadığı söyleniyor glukozaminin ama bilemiyorum tabi. Vücuttaki yeterli değilse tamamlamak için kullanılıyor.

Glucozamine köpekbalığı kıkırdağı içerenler daha revaçta ama bence eklemlere çok bi faydası yok.
Bide sütle ilgili bi konuşma geçmiş
sütü gece yatmadan içmek pek önerilmiyor gh ı olumsuz etkilediği söyleniyor

Back
Yukarı