30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hocam ilk kez bugun bu kiloya cıktım. Bacak da fazla agır girmiyorum nedendir bilmem(konu canlansın diye arada paylaşım yapıyorum bi art niyet yok :) )
Yok canim zaten art niyet arayanda yok, benim gordugume gore daha fazlasini yapabilirsin, birde free isini falan birakin bir kenara tehlikeli isler bunlar guzel guzel sporumuzu yapalim biz [emoji5]

Arkadaşlar hepinize selamlar 30 yaş üstünü görünce bende aranıza katılmak istedim yaş 35 oldu yolu yarıladık [emoji3] ben yaklaşık 4 senedir uğraşıyorum bu sporla fakat çok fazla inatlaşmıyorum dolayısıylada bir türlü simit bölgemdeki yağları yakamıyorum.En büyük sıkıntım akşam yemeği ve yemekten sonra yeşil çay yanında Torku bisküvi [emoji3]
Bir türlü akşam abur cuburunu kesemedim her gün diyorum bu akşam abur cubur yok yine dayanamıyorum hanımda sağolun güzel yemekler yapınca işimiz zorlaşıyor.
Şuan yağ oranım %16 boy 185cm kilo 95 kas kilosu 75 ama dediğim gibi simit bölgesi sıkıntı üst bölgem iyide biraz kapatıyorum aslında ölçülerim çok kötü değil gibi
Kol 41cm
Omuz 125
Göğüs 120
Bel 97 [emoji3][emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

Hosgeldin birpol, burada herkesin bir sorunu var :) en buyugu bel bolgesinde yaglanma, bendede var, insaAllah yavas yavas yakariz, ama senin sekeri kesmen sart gibi haftada 1 gune dusur, hele aksam yeme kanimca.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hoşbulduk juiceles aynen öyle akşam tatlı krizleri beni çok sıkıntıya sokuyor inşaAllah düzene girecek.

Selamlar
20 gün sık dişini yeme şeker dengesi düzene girsin sonra istemez canın merak etme ama sabırlı olup dene
Bende bu yoldan geçtim suan atıştırmalık falan hiç istemio canım kontrol bende yani anlican

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün omuz ön kol bacak antrenmanı yaptım son durum böyle.

cea09c5a3bee3ae5f1f67d147675072c.jpg
9ce3f833fcf85b2270c15957c796e7ae.jpg

Sevgili loss
Sana birsey sormak istiyorum kasları bogum bogum sismeden belirgin bir şekilde kas yapan cimnastikciler falan var adam sırf kas ama şişkin değil bunlar nasıl bir çalışma eseri

Yulaf ezmesi sizlere de gaz yapıyor mu hersabah kahvaltıda 100 gr sütle yiyorum içine badem ve siyah kuru üzüm. Atıyorum lezzet amaçlı gün içinde gazdan kivranip duruyorum ne etcez bu işi :)

Yulaf ezmesi sizlere de gaz yapıyor mu hersabah kahvaltıda 100 gr sütle yiyorum içine badem ve siyah kuru üzüm. Atıyorum lezzet amaçlı gün içinde gazdan kivranip duruyorum ne etcez bu işi :)

Bende de yapiyor, kanimca soguk sut kullaniyorum ondan oldugunu dusunuyorum.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sevgili loss
Sana birsey sormak istiyorum kasları bogum bogum sismeden belirgin bir şekilde kas yapan cimnastikciler falan var adam sırf kas ama şişkin değil bunlar nasıl bir çalışma eseri

Gunaydin herkese, barış cimnastikciler cok kaliteli bir disiplin icinde buyurler, kas tonusu ve esnekligi hat safdaha oldugu icin ve psikolojik-fizyolojik acidan butun gelisim evrelerini yasayarak buyurler, su an dunyada populer olan calistenics tipi calismalarin herbiri aslinda cimnastik temelli, deneyebilirsin ancak o cim.cilerin bu ise 3-4 yasinda basladigini unutmamak lazim.

Sute gelince, arkadaslarin dedigine katiliyorum, muhtemelen miden laktoza reaksiyon gosteriyor ki buda bir yetiskin olarak gayet normal, pinar denge laktozsuz sut var onu bir dene ama fiyati normal sutun iki kati sayilir, 2.bir secenek ictigin sutun icine bir adet kup seker at birde boyle dene.

Back
Yukarı