30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Günaydın arkadaşlar :)

perşembe günü hastamıza kanı verdim, yalnız o günden beri dehşet bir tatlı istepği var tutamıyorum kendimi valla ne bulduysam götürdüm :D cuma günüde salona gittim biraz ağırlıklarda eksilme olsada zorlayabildiğim kadar zorlayarak çalıştım bir sorun çıkmadı çok şükür.

bu arada gerçekten Bekçi ve Winston bayadır yok, hatta Barışa whatsapptan yazdım ama cevapta vermedi bugün bi ariyip hal hatır sorayım baklım ne yapıyor.

Loss hocam, kilonuzu korumayami calisiyorsunuz yoksa daha da hacimlenmek mi istiyorsunuz

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok hacimle isim yok benim juiceles, sene icerisindeki kilo araligim 74-78 arasidir benim hep, ustune cikmiyorum bilerek, yillar icerisinde hepsini denedim, benim icin isin estetik tarafi daha onemli olculerden ziyade,deneye deneye aynaya baktigimda kendime yakistirdigim aralik bu.

Yok hacimle isim yok benim juiceles, sene icerisindeki kilo araligim 74-78 arasidir benim hep, ustune cikmiyorum bilerek, yillar icerisinde hepsini denedim, benim icin isin estetik tarafi daha onemli olculerden ziyade,deneye deneye aynaya baktigimda kendime yakistirdigim aralik bu.
Sayin loss un antrenor kimligi ,Bench te 50 burbell curl da 28.5 squatta 45 çalışıyorum
Ama.ayaklarim tutmuo squattan sonra
Ve de yiyorum güzelleşiyorum allah sonumu hayretsin :))
Umarim squat bacak hareketi yerine geçiyordur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayin loss un antrenor kimligi ,Bench te 50 burbell curl da 28.5 squatta 45 çalışıyorum

Hehehehe [emoji4] super boyle devam, squat bacak hareketlerini sultani, hukumdari, atasidir, kilo artirmaya calis en azindan 15 gunde bir...

@barış kaptan, bak boyle orta halli bir aileye kitlik getirir gibi yiyeceksin baska turlu olmaz bu is [emoji1] [emoji1]
uploadfromtaptalk1445871427490.jpg

Şimdi biz karikoca çalıştığımiz için Hanımdan yemek konusunda yardım göremiyorum haliyle is bana düşüyor ama hergün de yapmiom bazen kayinvalide de falan yiyoz o da kendine göre yapio haliyle yağlı falan yemem de diyemiyorum yoksa aç kalacam böyle idare ediom işte dipfriz somon ve tavuk dolu çıkarıp pişirip yiyorum :)

Şimdi biz karikoca çalıştığımiz için Hanımdan yemek konusunda yardım göremiyorum haliyle is bana düşüyor ama hergün de yapmiom bazen kayinvalide de falan yiyoz o da kendine göre yapio haliyle yağlı falan yemem de diyemiyorum yoksa aç kalacam böyle idare ediom işte dipfriz somon ve tavuk dolu çıkarıp pişirip yiyorum :)

Valla ben o konuda ipin ucunu bastan saglam tuttum, bizde sıksık kayinvalideye yemege gideriz iyi kotu bilirler benim ne yiyip yemedigimi eger bana gore birsey yoksa masada yemem onlarda bilir bunu...
Benimde esim calisiyor o yuzden bende genelde bu isleri yalniz hallediyorum.

Loss bugün deneme amaçlı 450 gr lik optimum whey protein siparisi verdim 15 servis diyor 30 grmlik ilk defa alicam bakalm nasıl bir şekilde alayım spor sonrasi salonda hemen 1 ölçek düşünüyorum haftada 3 gün yada kaç kez gidersem işte

Loss bugün deneme amaçlı 450 gr lik optimum whey protein siparisi verdim 15 servis diyor 30 grmlik ilk defa alicam bakalm nasıl bir şekilde alayım spor sonrasi salonda hemen 1 ölçek düşünüyorum haftada 3 gün yada kaç kez gidersem işte

Gunluk miktarini kendince tamamliyorsan sadece spor sonrasi al yeter

178, 75Kilo. Cok eksigim var kollarim ince yaglanma var karin bolgemde , zaman elverdikce cabaliyorum.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Zamanla hepsi olacak inşallah sabretmek lazım[DOUBLEPOST=1445871916][/DOUBLEPOST]
Valla ben o konuda ipin ucunu bastan saglam tuttum, bizde sıksık kayinvalideye yemege gideriz iyi kotu bilirler benim ne yiyip yemedigimi eger bana gore birsey yoksa masada yemem onlarda bilir bunu...
Benimde esim calisiyor o yuzden bende genelde bu isleri yalniz hallediyorum.
Loss ta kimlik çok şimdide kazak damat kimliğinde :)[DOUBLEPOST=1445871972][/DOUBLEPOST]

Barış squatta 45 kg yi tam çömelip yapıyorsan gayet süper :)

Zamanla hepsi olacak inşallah sabretmek lazım[DOUBLEPOST=1445871916][/DOUBLEPOST]
Loss ta kimlik çok şimdide kazak damat kimliğinde :)[DOUBLEPOST=1445871972][/DOUBLEPOST]
Barış squatta 45 kg yi tam çömelip yapıyorsan gayet süper :)
12.5 kg sağa sola barin ağırlığı da 20 kg oldu 45 .tam.comeliyorum doğru ama 3 x12 yaptım bugün iflahim kesildi merdivenlerden inerken düşüyordum:)

Sayin loss cum
Şimdi ben omuz olarak dumbell shoulder press ve lateral raise yapıyorum sadeve shoulder press i 14 kg ile yapabiliyorum 4 x12 set ilk 2 set hafif zorlanma ile geçiyor ama son 2 setin son sayıları baya zorluyor sorum şu bunları 14 kg ile yapıp 12 yi tamamlamak mı dahq etkili yoksa 16 kga çıkarıp 12 değilde kesildiğim yere kadar artık 8 mi 10 mu neyse okadar mi yapmak daha etkili lateral raise de de 8 kg başta rahat ama sonda kalkmiyor kollar odada 6 kg a düşüp olmasi gereken formda mi yapmak daha mantikli yoksa 8 de yamula yamula mi yapmak :)

Sayin loss cum
Şimdi ben omuz olarak dumbell shoulder press ve lateral raise yapıyorum sadeve shoulder press i 14 kg ile yapabiliyorum 4 x12 set ilk 2 set hafif zorlanma ile geçiyor ama son 2 setin son sayıları baya zorluyor sorum şu bunları 14 kg ile yapıp 12 yi tamamlamak mı dahq etkili yoksa 16 kga çıkarıp 12 değilde kesildiğim yere kadar artık 8 mi 10 mu neyse okadar mi yapmak daha etkili lateral raise de de 8 kg başta rahat ama sonda kalkmiyor kollar odada 6 kg a düşüp olmasi gereken formda mi yapmak daha mantikli yoksa 8 de yamula yamula mi yapmak :)

Hareketin formunu bozmadan yapabildigin agirligi sec, 8 tekrarin altina dusmemeye calis, 12 tekrar olmasi sart degil.

Birde dumbell shoulder press yerine overhead press kullan.

Sic Semper Tyrannis

Hareketin formunu bozmadan yapabildigin agirligi sec, 8 tekrarin altina dusmemeye calis, 12 tekrar olmasi sart degil.

Birde dumbell shoulder press yerine overhead press kullan.

Sic Semper Tyrannis
Loss hocam bende dumbell shoulder yapıyorum ama overheadi tavsiye etmenizdeki sebep nedir. Ayrıca oturarak mı ayakta olanı mı söylüyosunuz

Loss hocam bende dumbell shoulder yapıyorum ama overheadi tavsiye etmenizdeki sebep nedir. Ayrıca oturarak mı ayakta olanı mı söylüyosunuz

aslangur, @barış kaptan'a overheadi tavsiye etmemin nedeni olasi guc artisini devam ettirmeye yonelik ve merkezi sinir sistemini biraz daha terbiye etme amacli. Eger lumbor dokuda (bel bolgesi) bir sakatlik veya problem yok ise ben her zaman ayakta yapilmasi taraftariyim.

Back
Yukarı