30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Loss bacak calismaya spor salonuna gitmeye basladiktan sonra calisabildim. Adamakilli yani. 15 mart 2015 de ilk kez spor salonuna uye oldum. Ondan onceki 2-2.5 sene evde calistim hep. 4.5 aydir bacak calisabiliyorum. Bacak gelisiminin beslenme ile bu kadar cok alakali oldugunu tahmin etmezdim. Yanlis anlamadim dimi? Yarindan itibaren hem kilomu dedigin sekilde kaydedip hem de yukarida duzenledigin sekilde beslenme sistemine gececegim. Sonuclari 10 gunde bir bildiririm. Selam&saygilar.

Anladim, tabi ben detaylari bilmedigim icin. Eminimki seneye yasitlarimizin coguna sapka cikarttiracaksiniz. Tamamdir sureci hep beraber yorumlariz.

Sic Semper Tyrannis

@winston123 le boylarımıız aynı o 78 ben 93 kg,demekki bende 78 kg olsam böyle görünücem:cool:
Buda daha 15 kg eder haftada yarım ayda 2 kg.yağ yaksam önümde 8 ay daha diyet var demektir,3 aydırda zaten yapıyorum etttimi sana 11 ay:rolleyes:@Created By Loss yıllık bi hesap çıkarmıştı onu tamamladık demektir .nasıl hesap amaaaaaa:eek::eek::eek:
Bekci sendeki hacim bende olsa 8 ay da olsa cikaririm o kaslari. :) cok saglam kutle var sende[DOUBLEPOST=1438887822][/DOUBLEPOST]
Anladim, tabi ben detaylari bilmedigim icin. Eminimki seneye yasitlarimizin coguna sapka cikarttiracaksiniz. Tamamdir sureci hep beraber yorumlariz.

Sic Semper Tyrannis
Cok tesekkur ediyorum hem motive edici yorumlarin hem de yardimlarin icin.

Arkadaşlar Merhaba malum 3 vardiya sistemin de çaliyoruz. Beslenme ister istemez yüzde yüz dikkat edemiyoruz.
Şuan da elimde spor öncesi ve sonrası 5 tane kullandığım ürün var . Biraz kilo ve hacım için de gainer almayi düşünüyorum. CNt muscle diye bir ürün var 0 şeker 6 kilo 250 tl.
Sizin önerileriniz nedir .

Arkadaşlar Merhaba malum 3 vardiya sistemin de çaliyoruz. Beslenme ister istemez yüzde yüz dikkat edemiyoruz.
Şuan da elimde spor öncesi ve sonrası 5 tane kullandığım ürün var . Biraz kilo ve hacım için de gainer almayi düşünüyorum. CNt muscle diye bir ürün var 0 şeker 6 kilo 250 tl.
Sizin önerileriniz nedir .
Bu ctn markasi sanirim turkiyede uretiliyordu yanlismi biliyorum?

Sic Semper Tyrannis

Beslenme makrolarını son şekliyle senin dediğin gibi düzenledim loss.
Beslenme Son.JPG

Ayrıca Samsung Galaxy S4 te S Health programı var fat secret gibi oraya da giriyorum yediklerimi.[DOUBLEPOST=1438929638][/DOUBLEPOST]
20150807_062014.jpg
Bu da bu sabahki wc sonrası aç ağırlığım

Son düzenleme:
Merhabalar.
Kendim için yaptığım, her günü ortalama 45 dakika ila 1 saat arası süren nabzı oldukça yüksek bir program oldu. Bayadır böylesine keyif almamıştım.
ZV7Jlo.jpg

Her gölge 2 kere çalışmış oluyor. Sırt temelde 1 gün gibi görünebilir ancak diğer hemen hemen tüm hareketlerde çalıştığından kafi gibi görünüyor.
Saygılarımla.

Beslenme makrolarını son şekliyle senin dediğin gibi düzenledim loss.Eki Görüntüle 39103
Ayrıca Samsung Galaxy S4 te S Health programı var fat secret gibi oraya da giriyorum yediklerimi.[DOUBLEPOST=1438929638][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 39105 Bu da bu sabahki wc sonrası aç ağırlığım

winston gune sat kacda basliyorsun sabah kahvaltisi kacda yapiyorsun?

Birde biseye deyinmek istiyorum ben tuzsuz cig fistigi cok tuketiyorum enaz 75-100 gr yiyorum tuzsuz kabak cekirdegide bir o kadar yiyorum hemen hemen hergun. Sizce cok mu?

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

winston gune sat kacda basliyorsun sabah kahvaltisi kacda yapiyorsun?

Birde biseye deyinmek istiyorum ben tuzsuz cig fistigi cok tuketiyorum enaz 75-100 gr yiyorum tuzsuz kabak cekirdegide bir o kadar yiyorum hemen hemen hergun. Sizce cok mu?

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayalet saat 6 da kalkiyorum saat 7-7:20 arasi kahvaltimi yapiyorum. Bu haftasonu da bu sekilde oluyor. Isyerinde de ilk ara oğunu saat 10:30 da yapiyorum.
Bu arada ben de cig fistik tuketiyorum genelde. Mutfak terazisi ile tarttim her 1 fistik 1 gr. geliyor. 10 adet yani 10 gr. ilk ara ogunde 10 gr. Da 2. Ara ogunde yiyorum. Ama 75-100 gr bana cok geldi biraz.

Beslenme makrolarını son şekliyle senin dediğin gibi düzenledim loss.Eki Görüntüle 39103
Ayrıca Samsung Galaxy S4 te S Health programı var fat secret gibi oraya da giriyorum yediklerimi.[DOUBLEPOST=1438929638][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 39105 Bu da bu sabahki wc sonrası aç ağırlığım
Hadi bakalim bismillah diyelim o zaman [emoji4] su an icin tamamdir, gidisata gore sekil veririz bundan sonrasina

Yarın tartı günü yarın yazarım nolmuşuz he heWalla arkadaşlar iri olmak çok kolay önemli olan o iriliğin altında ne olduğu,onu ortaya çıkarabiliyormusun olay o,ortaya çıkaramıyorsan @Created By Loss un 4 katıda olsan bi işe yaramıyor☺️
Hedef 80-85 arası diyerek devam ediyorum.
Kaç oldu unuttum artık az önce sayınca 14 hafta bitiyor yarın ve en az bir 14 haftam daha var diyorum.
Yanlız arkadaşlar bu süre uzadıkca artık olay diyetlikten çıktı bende ve artık bir bakıma beslenme tarzına dönüştü,kilo kaybı devam ettiği sürece kalori düşümü zaten yapmıyorum 2550 kaloriyle başlamıştım şu andada 2350 kalori fix alıyorum.olay diyetlikten beslenme tarzına kayınca bende artık çok bişiy eklemiyorum.
İlk kez türkiyeye tatile gidip kilo almadan geldim,bu benim için başarması neredeyse imkansız bir olaydıki demekki oluyormuş.öyleki çevremdeki eş dost akraba bile artık ne yiyip içtiğimi öğrendiker gittiğim davetlerde bile yemeğimi sağolsunlar hazırlıyordular.kilo almadan geldim ama her canımın çektiğinide sınırlı olarak yedim.
Artık kendimi diyetteymiş gibi görmüyorum nekadar süreceği önemli değil 85 kiloyu görücem,yarınkimtartının sonucuna göre belki kalori düşümü yapabilirim.
Türkiyeden kişo almadan geldim diyorum fakat aksine kilo verdiğimi düşünüyorum,serin bir yerden kalkıp çok sıcak bir yere gittim ve su tüketimim çok arttı geldiğimde kilolu değil sulu hissediyordum geldiğimden butarafada o fazla suyu attığımı sayarsak yarın tartı ne göstericek meraktayım.kilo değişmemişse sanırım bu sefer kalori düşümüne giderim.

Back
Yukarı