30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bekci before after baya iyi gercekten , ama artik yavaslar gelisim ilk aylara gore degilmi

Baris bana kalirsada 7 8 kilo alman sart. Bu aksam bi arkadasim basladi salona . 185 boy 55 kilo :( hacimlendiricez arkadasi

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Mesut şu an kalori alımı düşük,yani aslında şu aana kadar kas inşaası için bir beslenme hiç uygulamadık hedefimiz sadece fazla yağlardan kurtularak bu spora adapte olabilmekti,buna rağmen yeni olduğu için bir miktar gelişimde oldu,eylülden itibaren istediğimiz hedef kiloya ulaşınca yavaş yavaş kalori artırımına gidicez,bir süre daha hızlı bir gelişim sağlayabilir ama tabiiki bir yerde seninde dediğin gibi yavaşlıcak yada durucaktır.
Şu yaz aylarını bir atlatalım tatillerini felan bir yapıp gelsin yeni sezona başlarız[emoji4]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

meraba kardeşler bende 1969 doğumluyum iki yıldır düzenli çalışıyorum pazu 39 cm bel 81 cm boy 170 cm kilo 76. aynaya bakınca kendimi seviyorum ve antremandan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. protein tozu ile Kreatin bca dönüşümlü kullanıyorum senede bir kez glukozomin kondratin msm kullanıyorum eklemler için.bileklik ve bel kemerinide taktımmı hiç sorun yasamıyorum
Hoşgeldiniz,yazdıklarınızdan bu sporu epeydir yaptığınızı anlıyorum.

Barış kilo alma sürecini yavaş yapar kalori dengesini güzel kurarsan kilomalımın belden olmaz,misal bu sporu yaparak alacagin aylik 1-1,5 kg.kesinlikle bel bölgesinden olmucaktır.bunun içinde günlük 250 kalori fazla yemen yeterli olucaktır.250 temiz kalori baklava kalorisi değil[emoji4][emoji41]

selam arkadaşlar , Fuigo foto yokmu :)
Mesut şu an kalori alımı düşük,yani aslında şu aana kadar kas inşaası için bir beslenme hiç uygulamadık hedefimiz sadece fazla yağlardan kurtularak bu spora adapte olabilmekti,buna rağmen yeni olduğu için bir miktar gelişimde oldu,eylülden itibaren istediğimiz hedef kiloya ulaşınca yavaş yavaş kalori artırımına gidicez,bir süre daha hızlı bir gelişim sağlayabilir ama tabiiki bir yerde seninde dediğin gibi yavaşlıcak yada durucaktır.
Şu yaz aylarını bir atlatalım tatillerini felan bir yapıp gelsin yeni sezona başlarız[emoji4]

pazartesi tatile çıkıyorum bekçi :) döner dönmez bulka giricem :D hayvan gibi olmak istiyorum ya :D

Arkadaslar benim bileklerimin ağrısı abartti artık çalışmadığım günlerde günlük hayatımı da etkiliyor torba çanta taşırken bile agrio napcami şaşırdım düz bar ile çalışıyordum z bara geçtim farketmedi en fazla bar haric 15 kg takiyorum toplam biseps çalışırken tabi diğer yerleri çalıştırken kullandığım dumbell lerde bilekleri direk olmasada zorluyor hafif ağırlıklar ile calissam gelisme olmicak napcami şaşırdım
Bu ağrıyı yapan kas değil anladigim kadari ile kemiklere ağrı gelio sanki çalışma kemikleri bu saatten sonra nasıl geliştircemki vitamin falan mı alsam acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
barış hocam ben sürekli olarak bileklerimden sakatlanırdım bu spora ilk başladığım dönem ve kulaktan dolma bilgilerle ya bilek kalınlaşmaz zaten ne gerek var diyenler yüzünden bileklerimi çalıştırmazdım.. ama sonradan denemek istedim ve bilek çalışmaya başladım ara ara ve bu andan itibaren bileklerim asla sakatlanmadı.. ne sinir sıkışması ne de farklı bir sakatlık yaşamadım bileklerimden.. bilekleri ve ön kol kısmını zaman zaman çalıştırmak gerekiyor.. bilek antrenmanını biceps çalıştığın gün antrenmanın sonuna ekleyebilirsin.. full body çalışıyorsanız antrenman günlerinden birine bir şekilde monte etmekte fayda var.. ama farklı bir sakatlık söz konusu ise en kısa zamanda doktora görünmeniz yararınıza olur..

Herkese selam ramazan diye biraz hareketsizdi buralar gene canlanmış
Benim son dönem dirseklerde sorun vardı.
Fastjel denen ucuz bir ilaç kullanmaya başladım tüp bitmek üzere baya iyi geldi tamamen atlattım diyebilirim.
Beli 80-83 cm'e çekmeye çalışıyorum baya aşama kaydettim ama şu alt karın şişliğinden kurtulmak baya zor olacak gibi
Baklavaları görüp sonra büyümek amacım, herhalde 80 kiloyu görürüm sonra da 90 kgya çıkmak hedefim

Barış kilo alma sürecini yavaş yapar kalori dengesini güzel kurarsan kilomalımın belden olmaz,misal bu sporu yaparak alacagin aylik 1-1,5 kg.kesinlikle bel bölgesinden olmucaktır.bunun içinde günlük 250 kalori fazla yemen yeterli olucaktır.250 temiz kalori baklava kalorisi değil[emoji4][emoji41]

bekçi abim aylık 1 kg cıvarı oldu suan .ya bu fatsecret programı bana 3000 kcal aldıo ama ben fazla oldugnu dusundum loss un bana verdıgı programı uyguluyorum 350 gr carbo 120 gr proteın 50 gr yag.toplam 2350 kcal .gercı arada yag oranı 80-90 gramlara cıkıyor ama toplam kalorı ıstenılen ayarda kalıyor.antreman oncesı zaten 15 dk ınterval kardıyomu mutlaka yapıyorum kendımı daha zınde ve psıkolojık daha ıyı hıssedıyorum.bakalm allah omur verırse buralardayız gelısımılerı beraber gorucez.saol destegın ıcın[DOUBLEPOST=1435845329][/DOUBLEPOST]

bekçi abim aylık 1 kg cıvarı oldu suan .ya bu fatsecret programı bana 3000 kcal aldıo ama ben fazla oldugnu dusundum loss un bana verdıgı programı uyguluyorum 350 gr carbo 120 gr proteın 50 gr yag.toplam 2350 kcal .gercı arada yag oranı 80-90 gramlara cıkıyor ama toplam kalorı ıstenılen ayarda kalıyor.antreman oncesı zaten 15 dk ınterval kardıyomu mutlaka yapıyorum kendımı daha zınde ve psıkolojık daha ıyı hıssedıyorum.bakalm allah omur verırse buralardayız gelısımılerı beraber gorucez.saol destegın ıcın
barış hocam ben sürekli olarak bileklerimden sakatlanırdım bu spora ilk başladığım dönem ve kulaktan dolma bilgilerle ya bilek kalınlaşmaz zaten ne gerek var diyenler yüzünden bileklerimi çalıştırmazdım.. ama sonradan denemek istedim ve bilek çalışmaya başladım ara ara ve bu andan itibaren bileklerim asla sakatlanmadı.. ne sinir sıkışması ne de farklı bir sakatlık yaşamadım bileklerimden.. bilekleri ve ön kol kısmını zaman zaman çalıştırmak gerekiyor.. bilek antrenmanını biceps çalıştığın gün antrenmanın sonuna ekleyebilirsin.. full body çalışıyorsanız antrenman günlerinden birine bir şekilde monte etmekte fayda var.. ama farklı bir sakatlık söz konusu ise en kısa zamanda doktora görünmeniz yararınıza olur..
selamlar
kesınlıkle haklıın oncelerı on kol calısırken bılek ve alt tarafı calıstırıyorum ama son 2 aydır yapmıyorum yenıden eklemek lazım programa belkıde bılekler guclenınce o da gecer.full body calısıyorum suanda 1-2 hareket eklemelıym[DOUBLEPOST=1435845575][/DOUBLEPOST]
meraba kardeşler bende 1969 doğumluyum iki yıldır düzenli çalışıyorum pazu 39 cm bel 81 cm boy 170 cm kilo 76. aynaya bakınca kendimi seviyorum ve antremandan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. protein tozu ile Kreatin bca dönüşümlü kullanıyorum senede bir kez glukozomin kondratin msm kullanıyorum eklemler için.bileklik ve bel kemerinide taktımmı hiç sorun yasamıyorum
hosgeldın oncelıkle
boyumuz ve hedefledıgım kılo asagıyukar aynı bende 172 boy suan 67.5 kıloyum arkadaslar saolsun yedırıp içiriyorlar :) :) sakıncası yoksa bır resım koyabılırmısın 2 yıldır calısıtıgıne gore baya bısıler olmalı .kendımle kıyaslamak acısından resım ıstedım sakıncası yoksa
glukozomın kondrayın msm bende alıcam hesapta ama bıraz pahalı :) faydasını gordun mu kullandıgında eklemler için

Son düzenleme:
3d31f661b413dff88a6016ac749651e6.jpg

Bu six pack çıkarmak ne zormuş arkadaş , ufaldıkça ufaldık hala çıkmadı
Sanırım mide bölgemde estetik değil alt karında toplandı yağlar bakalım ağustos sonuna kadar eriyecekmi :(
22.JPG

Arkadaşlar kreatinin tuttuğu suyun vücuttan atım süresi nedir acaba. Ramazana girdiğimden beri kullanmıyorum. 6 ay aralıksız kullandım. Ramazanda biraktim. Ramazan boyuncada 2 kg civarı verdim. 89 kg şuan. Kreatinin etkisi geçmişmidir acaba ?

@asrin78
kac kalori qliyorsun gunluk makrolarin ne
protein, carbo ve yag

Bunun bide namazı teravihi var nasıl olacak
Bu gerçekten çok zor bir soru,yani bu sorunun bir cevabı yok,şöyleki herkez kendi iş aş ve inançlarına göre kendisi ayarlıcak,bu konuda kimse kimseye bu ayda şöyle yap böyle yapma,bunu yap şunu yapma diyemez,ben kendi adıma bu ay için hepsi için olduğu,yapabildiğim kadar diyorum
Bu güzel ayda inşallah,herkesin yaptığı ibadetler kabul,yaptığı antremanlarda verimli olur dileğiyle.

Back
Yukarı