barış kaptan
Üye

Çok artistik ☺☺
bakış açısı bence yılda bir ay dinlendirmek verilecek en güzel hediyedir. bak sonra gelişimi görEstağfrullah. Evde kendi sporunu yapan bir adamım yalnızca. Ramazan ayı gülün dikeni, inancı olan insanın fedakarlık zamanı, ne yaparsanız yapın ramazan sürecinde metabolizma bir miktar afallayacak. İftar ve sahurda dengeli protein alımı ve özenli beslenme ile en iyi şekilde geçirmeye bakmak gerek. Gelişimi rafa kaldırmak, vücudu gerçekten dinlendirmek demek bana göre.
ancak iki hafta sporsuz durabildimErken baslamissin malicim ondandirsole 1-2 ay sonra baslayaydin agri magri kalmazdı
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son resimde kanatları açmış kartal gibisin bizi kanatlarının altına al abiBasladiyildim da başlıcam da şöyleydi böyleydi kolum ağrıo Bacağım ağrıo ķollarim kalkmio yaşlı teyzeler gibi
Gel canım gel abine ☺ancak iki hafta sporsuz durabildim![]()
son resimde kanatları açmış kartal gibisin bizi kanatlarının altına al abi![]()
iftarda fazla yenmemesi tarftarıyım ben neticede mide 17 saat birşewy görmüyor.birde iftar peşine whey almana ne kadar gerek var tartışılır bence.Dun iftarda baya yedim arkasindan whey aldim wheye de ilk defa aldigim bcaa dan karistirdim , spor sonrasi da whey aldim fakat bugun ara ara carpinti oldu cokmu yuklendim acaba
Biz ucuz sezon takipcisiyiz abim ramazandan sonra fiyat nerdeyse 2 katına çıkıyor değerlendirelim dedik ☺Bayramda bende türkiyedeyim,antalyada 4 hafta günes ve denizin tadini cikaricam.[DOUBLEPOST=1497270495][/DOUBLEPOST]wayy canina ne cok olmus buraya bisiy yazmayali
Sen eskiden sanki daha slim-fit'tin loss, hacimlenmissin 1 yildaBi selam vereyim dedim![]()
Ertancim bildiğin makine olmuşsun senBi selam vereyim dedim![]()
Olani korumaktan baska bir cabam yok abim, gerisi yan etki sadece...Ertancim bildiğin makine olmuşsun sen
Çok mutavazi bir makinesin [emoji5][emoji5]Olani korumaktan baska bir cabam yok abim, gerisi yan etki sadece...
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi