30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

d83698d99e97eebd291dac3028f16be4.jpg

Çok artistik ☺☺

Estağfrullah. Evde kendi sporunu yapan bir adamım yalnızca. Ramazan ayı gülün dikeni, inancı olan insanın fedakarlık zamanı, ne yaparsanız yapın ramazan sürecinde metabolizma bir miktar afallayacak. İftar ve sahurda dengeli protein alımı ve özenli beslenme ile en iyi şekilde geçirmeye bakmak gerek. Gelişimi rafa kaldırmak, vücudu gerçekten dinlendirmek demek bana göre.
bakış açısı bence yılda bir ay dinlendirmek verilecek en güzel hediyedir. bak sonra gelişimi gör ;)

Erken baslamissin malicim ondandir :D sole 1-2 ay sonra baslayaydin agri magri kalmazdı:)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ancak iki hafta sporsuz durabildim :):):)
Basladiyildim da başlıcam da şöyleydi böyleydi kolum ağrıo Bacağım ağrıo ķollarim kalkmio yaşlı teyzeler gibi
son resimde kanatları açmış kartal gibisin bizi kanatlarının altına al abi :):)

Dun iftarda baya yedim arkasindan whey aldim wheye de ilk defa aldigim bcaa dan karistirdim , spor sonrasi da whey aldim fakat bugun ara ara carpinti oldu cokmu yuklendim acaba

Dun iftarda baya yedim arkasindan whey aldim wheye de ilk defa aldigim bcaa dan karistirdim , spor sonrasi da whey aldim fakat bugun ara ara carpinti oldu cokmu yuklendim acaba
iftarda fazla yenmemesi tarftarıyım ben neticede mide 17 saat birşewy görmüyor.birde iftar peşine whey almana ne kadar gerek var tartışılır bence.
şahsen ben hafif iftar 45dk 1 saat sonra bcaa sonra idman sonra whey alıyorum zaten idmandan gelene kadar saat 11:30 oluyor.saat 2 gibi sağlam bir sahur yapıyorum.çarpıntı falan yapmıyor.bu şekilde ortalama 150gr proteini tamamlamaya çalışıyorum bol proteinli ce tereyagı yiyorum sahurda bolbol.90 kilo sabit kaldım ama belden 2cm gitti tam istediğim şey yani.
mideyi doldurma bence 17 saat açlıgın peşine ağır gelmiş olabilir sıkıştırır insanı.

Bayramda bende türkiyedeyim,antalyada 4 hafta günes ve denizin tadini cikaricam.[DOUBLEPOST=1497270495][/DOUBLEPOST]wayy canina ne cok olmus buraya bisiy yazmayali

Back
Yukarı